سلام
ماکس نت دارم2-3 دقیقه قطع می شه دوباره وصل می شه دیروز هم سرعت نصف شده بود
سلام
ماکس نت دارم2-3 دقیقه قطع می شه دوباره وصل می شه دیروز هم سرعت نصف شده بود
قصد داشتم همچین تاپیکی رو بزنم که دوستان لطف کردند
"اینترنت ملی در مرحله اجراست"
بعضی وقت ها بعد از کانکت شدن هیچ سایتی باز نمیشه ، زدم گوگل بالا اومد زدم یاهو نیومد زدم msn نیومد زدم تبیان اومد
پیوندهاهم اومد
الان دو روزه که تقریبا برای دقایقی این جوری میشه
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
واسه من هم دیروز از ظهر تا غروب بشدت خراب شده بود ولی نزدیک به شب درست شد.راستی از مخابرات adsl دارم
راستی من دو تا از دوستام از مخابرات سرویس دارن این عدد upstream و downstream اونا یه عدد مبنای دو(64و128و256و512و1024) نیست. چرا؟ مثلا من که صبانت هستم یک عدد مبنای دو هست.
چجوریه؟
فرقی نمیکنه !
ISP ها در نرم افزار اکانتینگ ای که دارن میتونن هر عددی رو وارد کنند !
این مودم من :
برای مثال این عکس برای خودم هست :
من اینترنت 384 از شاتل گرفتم و سرعت دانلودم حدود 60 کیلوبایت هست در حالی که حداکثر باید 48 باشه.
می بینید که شاتل برای من به جای 384 کیلوبیت، 864 ست کرده!
لینک : http://www.webhostingtalk.ir/f14/28170/#post269187
خب ، با این تفاصیر فکر کنم داشتن یک میکروتیک یا سرور مجازی ویندوز از دیتا سنتر افرانت تاثیر چندانی نباید داشته باشه
حتی اگر به صورت وی پـــ انـــ یا so*s استفاده بشه قاعدتا باید سرعت کمتر بشه ! نه بیشتر !
بله ، صحبت من هم همین هست ؛ متاسفانه بعضی از دوستان دانسته یا از روی بی اطلاعی چنین مطالبی را مبنی بر دور زدن سرعت دانلود و... انتشار می دهند ، که همین مسائل باعث گرفته شدن وقت کاربرهای مبتدی می شه !
چیزی که واضح و روشن است نمی شه از Line Rate - Downstream فرا تر رفت ، موضوع کلی تاپیک بحث در مورد کندی سرعت و قطعی این روز های اینترنت بود
بهتره از مسیر تاپیک فاصله نگریم
من از سی نت زنجان دارم که پهنای باندشو از پیشگامان میگیره و قطعی زیاد داشته این چند روز البته این قطعی ها چند دقیقه بیشتر طول نکشیده به جز یک مورد که گفتن به علت نوسان برق بوده .
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
من از سی نت زنجان دارم که پهنای باندشو از پیشگامان میگیره و قطعی زیاد داشته این چند روز البته این قطعی ها چند دقیقه بیشتر طول نکشیده به جز یک مورد که گفتن به علت نوسان برق بوده .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)