بچه ها اروم برید
اگه ادرس سایت رو پیدا کنم
ماان حدود قیمتی که دادم رو میگرفت اطلاعات همزان روی 2 سرور هم سرور هاست مشتری هم سرور های خودش سیو میشد
و در صورت دان شدن از اون لود میشد
پیداش کردم میزارم
بچه ها اروم برید
اگه ادرس سایت رو پیدا کنم
ماان حدود قیمتی که دادم رو میگرفت اطلاعات همزان روی 2 سرور هم سرور هاست مشتری هم سرور های خودش سیو میشد
و در صورت دان شدن از اون لود میشد
پیداش کردم میزارم
I think 100% SLA is unavalaible
At least 99,9%
اینجا رو هم ببین بدک نیست
Learn about our 100% Network Uptime Guarantee at Rackspace Hosting
کلود در سافت لیر بین دو سنتر مجزای این گروه
این بهترین پیشنهاد و عاقلانه ترین هست
...
از لطفتون ممنون ولی ما فعلا سرور کلاد و کلاستر ارائه نمی کنیم ، در نتیجه جز راهنمایی کار دیگه ای از دست بنده بر نمی آید
کلادی که فقط در یک دیتاسنتر فاند شده باشه اصلا از معنی واقعی کلاد به دور هست و فقط اسم این تکنولوژی رو بدک میکشه
برای کلاد سرور دست کم باید از دو دیتاسنتر در لوکیشن های متفاوت و زیرساخت های جداگانه استفاده کرد
شرکت های دیگر هم هستند که خیلی خدمات بهتری ارائه می کنند ولی این کار هزینه های بالایی رو هم طلب میکنه
در تعریف کلود سرور نیامده که لزوما از چند دیتاسنتر/لوکیشن باشه ! (در واقع این تعریف برای کلاستر هست)
در واقع سرورهای کلود ، مشکل بالا رفتن مصرف منابع یا پر شدن منابع سخت افزاری یک سرور رو حل میکنه به روش Cloud Processing
یعنی سرورهای کلود در واقع همان VPS ها هستند با این تفاوت که میشه گفت منابع آنها کاملا اختصاصی هست و همیشه میتونن از 100% منابع تخصیص یافته استفاده کنند.
مورد دومی هم که میشه بهش اشاره کرد، قابلیت اضافه کردن منابع در کلود هست.
در صورت نیاز بدون هیچ کار خاصی و فقط با نصب سیستم عامل مربوطه در سرور(های) جدید و متصل کردن به شبکه ی کلود و ارتباط به سایر سرورها سرور (منابع) جدید اضافه میشه.
یعنی منابع سخت افزاری مجموعه (کلود) در صورت نیاز بدون داون شدن مجموعه به راحتی قابل آپگرید هستند. (هر موقع هارد کم اومد یا رم یا CPU به راحتی با اضافه کردن یک یا چند سرور جدید میشه کمبود رو رفع کرد)
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)