اگر کشورش یه جایی مثل انگلیس یا کانادا و آمریکا بود که زبان انگلیسی بود عالی بود
من تست کردم تستش خیلی خوب بود میکروتیک نسخه 5 بود بدون مشکل کار می کرد و همچنین userman هم داشت که اونم نسخه جدید و بدون ایرادی بود.
اگر کشورش یه جایی مثل انگلیس یا کانادا و آمریکا بود که زبان انگلیسی بود عالی بود
من تست کردم تستش خیلی خوب بود میکروتیک نسخه 5 بود بدون مشکل کار می کرد و همچنین userman هم داشت که اونم نسخه جدید و بدون ایرادی بود.
بنده از ایشون حدود 4-5 روزه وی پی اس رو گرفتم.هرچی از کیفیتشون بگم کم گفتم.خواستم بقیه دوستان هم بدونن که سرویس های ایشون, کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته و با اخلاق رو با خودش داره! پیشنهاد میکنم خرید کنید
سلام
دقیقا بفرمایید برای منابع پلان یک
و همچنین دوم Mikrotik با هزینه ای که برای SSTP و IBSng باید بکنم
جمعا با نصب و راه اندازی و تحویل چقدر به پام در میاد
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
صاحب تاپیک نیستش جواب بده؟
sttp مگه لایسنس نمیخواد؟ لایسنس رایگان هم فکر کنم داره؟
کانفیگ و متصل کردن به ibs و راه اندازی sstp رایگان روی سرور رو هم بصورت رایگان انجام میدین؟
صاحب تاپیک نیستش جواب بده؟
خوشحالم که خدمات راضی کننده بوده. تشکر
تنظیمات فعلا رایگان انجام می شه و فقط هزینه سرور که تو تاپیک ذکر شده اخذ می شه. برای sstp هم وجود دامنه و ssl لازمه که رنج قیمتش مختلفه. از دوستان تو همین فروم هم می تونید تهیه کنید.
تمام تنظیمات رایگان هست.
صاحابش اومد!!!
ببخشید من plan1 را سفارش دادم آن لاین هم پرداخت کردم لطفا پیگیری نمایید
سلام و خسته نباشید
این آفر و با تغییر پهنای باند چند میتونید بدید؟
Plan-1
RAM: 128 MB
HDD: 1 GB
BW: 512 GB
Price: 10,000 Toman/Month
لطفا تخفیف هم شامل شود.
در ضمن اکانت تست هم لطف شود.
ممنون.
دوستان عزیز، درسته که با ین روش فروش می تونین بازاریابی خوبی داشته باشین ولی به چند تا نکته توجه داشته باشین:
1- واسه کار خودتون ارزش قایل بشین
2- دو سه ماه جلوتون رو نبینید
3- این آفری که شما دادین جناب اسکندری یه پرس و جو از سرویس دهنده های خارجی بکنین ببینین واسه تنظیماتی که شما علاوه بر خود سرور می دین چقدر میگیرن
4- متاسفانه خودمون واسه دانش و توانایی خودمون ارزش قایل نیستیم
5- ببینید جامعه ی پزشکی چه جوری افه میذارن، واسه یه کار 2-3 دقیقه ای چند ده یا گاهی چند صد تومن میگیرن ولی ما چی دنبال یه چندرغاز
موفق باشین آفر بسیار عالیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)