به نظر من رم 512 هم جواب کار شما را راحت خواهد داد (با کنترل پنل DirectAdmin )
به نظر من رم 512 هم جواب کار شما را راحت خواهد داد (با کنترل پنل DirectAdmin )
خب تازه واردم
راهنمایی کنین
چرا ریسلر پیشنهاد میدین..؟مگه خرید هاست برای راه اندازی این سه سایت مناسب نیست؟چرا؟!
یه لینوکس CentOS بگیرید میشه 15 تومن + یه دایرکت ادمین میشه 5 تومن جمعا 20 تومن من تضمین میدم اگر منابع اختصاصی باشه و کسی که ازش خرید میکنید با عاتبار باشه که تو همین انجمن هم هستند حتما جواب میده البته سرور با رم 256 13 تومن هست خرجتون میشه 18 تومن اگر کمکی بود من در خدمتم موفق باشید داداش
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
راستی رم 256 هم جواب میده
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
وی پی اس ۳۸۴ مگ یا ۲۵۶ مگ با کنترل پنل kloxo.
این جوری کنترل کامل دارید روی سرور خودتون. درسته که زحمتش زیاد تره ولی حداقل اگر شب خوابیدید صبح دیدید داون شده، خودتون به سرعت مشکلتون رو حل میکنید.
آموزش کار با این چیز ها هم فراوون هست. اگر با اوبونتو معمولا کار میکنید و لینوکس واردید centOS رو به سادگی یاد میگیرید، آنچنان فرقی نداره (it's the linux philosophy)
kloxo واسه کسی که تازه کاره اصلا توصیه نمیشه عزیزم koloxo شنیدم مصرف رم مناسبی داره اما کار کردن باهاش پیچیدست امنیتش هم مناسب نیست یه لینوکس 256 + دایرکت ادمین که خیلی ساده تره خرجی نداره که ریسک کنه داداش شما فکر کن اگر kloxo مشکل امنیتی پیدا کنه پشتیبانی درستی که نداره . . . فکر اینده و تغییرات رو هم بکنید
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
پیشنهاد من..
ایشون فقط سه تا سایت داره
یه هاست کوچیک با ادآن دومین 3 براش کافیه.
یه سرور کوچیک ویندوز هم برای فایل هاش هست..
من هم اصلا سرور مجازی رو پیشنهاد نمیکنم
اگه سی پنل می خواهید نصب کنید حداقل رم 768 برای درست کار کردن و داشتن کیفیت مناسب لازمه
صد در صد ریسلر بی دردسر پیشنهاد میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)