-
July 30th, 2011, 19:52
پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))
ترجیحاً بعد از تغییرات فوق یک بار سرور را ریست کنید
هیچ نیازی به ریبوت سرور برای همچنین مواردی در لینوکس نیست.
مگر تغییرات در تنظیمات kernel ... همچنین برای بروزرسانی کرنل در لینوکس بدون ریبوت نیز در حال حاضر ممکن میباشد..(Ksplice)
کپی کردن کانفیگ هم اصلا توصیه نمیشه...اگر مایل هستید میتونید option هارو جداگونه توضیح بدید.
درضمن دوستان توجه داشته باشند که Munin میتونه لود بالایی برای سرور ایجاد کنه و توصیه میکنم برای مانیتورینگ از پروتکل SNMP استفاده کنید...
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2011 19:52
# ADS
-
August 24th, 2011, 14:01
عضو انجمن
پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام دوست عزیز این آموزش کامل نیست و بعضی قسمت ها رو نذاره در مراحل نسب باشون برخورد میکنید ممنون میشم کاملش کنید
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از hg-ahvaz به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2011, 00:07
عضو انجمن
با سلام و تشکر از آموزش
دوستان چند تا مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
من تمام آموزش هایی که اینجا بود رو انجام دادم اما چند تا مشکل دارم
1.سایت ها بدون چیز پی ان باز نمیشن
فکر میکنم دلیلش این باشه که نیم سرور ها به آی پی درستی تنظیم نشدن
در قسمت DNS Functions > Nameserver IPs نیم سرور ها به آی پی هایی غیر از آی پی های من ست شدن
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از azaronline به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2011, 17:25
باسلام ، با عرض پوزش ، چند تا Cpanel در چند تا VPS در سرور نصب کردیم اما الان این ارور را روی یکی از اکانت ها نشون می ده ، فکر می کنم یکی دیگه هم این مشکل رو داشت
In order to access the interface, you will need to make sure that the software license on this server is active and installed.
Your license could not be activated because:
Invalid License File
- First, go to License Verification - cPanel Inc. and enter the public IP address of this server to make sure it is licensed.
- If licensed, try running /usr/local/cpanel/cpkeyclt from the command line as root.
- You'll also need to make sure that port 80 is open to contact our license server and that your server's hostname is a FQDN.
If you don't currently have a license, you can obtain a trial license by registering at the
cPanel Store and requesting a trial under Free Services.
You can purchase/lease a license directly from
cPanel or from one of our
Partners
Once the license on this server is active, you will no longer see this message. If you have installed a license since loading this page, click here to reload.
-
تعداد تشکر ها از turboo به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2011, 19:28
عضو انجمن
میگه این لیسانسی که زدید قبل در سرور دیگری فعال شده است . یا اینکه کلا این لیسانس معتبر نیست
-
تعداد تشکر ها ازYashost!ng به دلیل پست مفید
-
October 3rd, 2011, 22:14
متشکر اما منظور بنده ترجمش نبود ، مشکل اینجا هست که من از تریال استفاده می کنم تا 45 روز اول که مشکلی نداره 2 روز هم نمی شه نصب کردیم
-
تعداد تشکر ها از turboo به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2011, 19:42
-
تعداد تشکر ها از alirezaheidari به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2011, 23:19
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازnovinhost به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011, 00:02
-
تعداد تشکر ها ازalirezaheidari به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2011, 02:09
عضو انجمن
دقیقا الان دارم برای یکی از مشتری ها نصب می کنم ، چند لحظه شما صبر کنید whm اومد بالا نصب اونجا رو هم بتونم تصویری قرار می دم ، اما اصلا کاری نداره ، فقط و فقط و فقط csf
-
تعداد تشکر ها ازnovinhost به دلیل پست مفید