الان ایشون پرداخت های که انجام می دهند هکی است ؟ ایا سخصی دیگری هم از ایشون خرید کرده و مشکل داشته باشه ؟
الان ایشون پرداخت های که انجام می دهند هکی است ؟ ایا سخصی دیگری هم از ایشون خرید کرده و مشکل داشته باشه ؟
البته اختیار با کسانی هست که می خواهند خرید کنند.
ولی کسی که دلار هکی داشته باشه سعی می کنه اونو زودتر رد کنه یعنی نمیاد پرداخت پایین انجام بده بلکه دنبال فروش سریع همه اون هست
در پاسخ به pyaz هم عرض کنم خیر تا حالا کسی مشکل نداشته و اساسا هکی نیست من برای واریز پول به حسابم دلار میریزم و طبعا هزینه ای متحمل نمی شم اگه هر کارمزدی در سایتی به هر دلیلی طلب کنه مشتری می پردازه ولی من بابت پرداخت نه کارمزد می خوام نه دلار رو بالاتر می فروشم نه درصد می گیرم
این عکس رو ببینین و موجودی پی پال من رو هم داشته باشین صفر دلار بله یعنی از حساب بانکی من کسر می شه اینرو فقط برای توضیح به دوستان عرض کردم یا علی از اینکه بعضی حساس هستن خب طبیعی هم هستش چون کلاهبرداری کم نیستش
یا علی
paypal.JPG
بسیار سریع و عالی پرداخت من انجام شد.
تلفن تماس به پیپال در صورت بروز مشکل 0014029352050
اگر کسی از دارندگان حساب پی پال مشکل داشت به شمار ه بالا تماس بگیره خوشبختانه خیلی خوب پاسخگو هستند. ضمنا تماس از گوگل به این شماره رایگان هست.
یا علی
http://www.webhostingtalk.ir/f172/26924/
لطفا این لینک را مطالعه فرمایید
امروز برای بنده یک سند مانی انجام دادن
با سرعت عمل بسیار عالی
اول مبلغ را ارسال کردند و سپس هزینه را دریافت کردند
ممنون از جناب موسی
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
جهت پرداخت های شما مبلغ 500$ همینک در حساب من موجود هست در صورت نیاز پی ام به یاهو بدین لطفا
قیمت امروز یازدهم تیر 1190
ضمنا قابل توجه دوستان عزیز آخرین قیمت دلار و موجودی حساب در همین تاپیک اعلام خواهد شد.
ویرایش توسط موسی : July 2nd, 2011 در ساعت 23:24
نرخ امروز یکشنبه 12 تیر 1200 تومن
ویرایش توسط موسی : July 3rd, 2011 در ساعت 13:15
نرخ امروز عصر 12 تیر 1210 تومان موجودی 430
موجودی 335$ قیمت 1210
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)