بله اول برنامه رو ارایه بدین چند نفر بخرند و تست بشه بعد که اسمی در کرد میشه لایسنس دار گرد یا اپشن های دیگه واسه فروش
بله اول برنامه رو ارایه بدین چند نفر بخرند و تست بشه بعد که اسمی در کرد میشه لایسنس دار گرد یا اپشن های دیگه واسه فروش
اخبار جدیدی نیست؟
ما هم منتظریم
توی برقراری ارتباط با پایگاه داده (odbc) به یه مشکلی برخوردیم که سعی در حل آن هستیم ! بازم ببخشید از تاخیر!![]()
کمک خواستین من درخدمتم داداش امیر
عزیز من . لطفا برای سرویس خودتون تاپیک جدید باز کنید . اینجا صاحاب داره ! در ضمن دوستانی که فکر میکنن من این پروژه رو ول کردیم ، اشتباه نکنن ! قرار شد با کمک چند تن از دوستان زبان برنامه نویسی رو از php به asp تغییر بدیم . ولی در آخر در دو نسخه ی php و asp ارائه خواهد شد .
با سلام . دوستان سیستم NTTac Manager در مراحل پایانی خودش به سر می بره . تا یکی دو روز آینده تکمیل خواهد شد . امکانات فوق العاده ای اضافه شده که فردا صبح لیستش رو میذارم همینجا . دلیل تاخیر تغییر زبان برنامه نویسی از PHP به ASP و همچنین تغییر پایگاه داده از MySQL به Access می باشد . به دلیل این تغییرات و پیشرفته شده سیستم . قیمت ها بدین صورت خواهد بود :
نسخه معمولی کد شده با 6 ماه پشتیبانی : 65 هزار تومان
نسخه معمولی کد باز بدون پشتیبانی : 350 هزار تومان
نسخه حرفه ای با 6ماه پشتیبانی : 150 هزار تومان
نسخه حرفه ای کد باز با 6ماه پشتیبانی : 750 هزار تومان
در نسخه ی حرفه ای تمامی خواسته های کاربر روی سیستم اعمال می شود . در همین راستا ماژول این سیستم برای WHMCS نیز به زودی ارائه خواهد شد . با تشکر
لطفا اگر امکانش هست یه نسخه live از تمامیه قسمت هاش بذارین تا هم یه تستی بکنیم و اطلاعات دقیقتری نسبت به ریپورترتون داشته باشیم برای خرید
و به نظر من قیمت هاتون با این وضعیت خیلی گرون هست و من فکر میکنم شما با قیمت های پایین شروع کنید تا فراگیر بشه بعد قیمت رو بالا ببرین.(همون حرف دوستان در صفحه های قبلی)
با تشکر....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)