ممکنه اصلا همشون نال استفاده می کردند و پولی بابت لایسنس به بهرام نداده باشن
بعد شما lvlehrad مگه تا همین چند وقت پیش مرید بهرام خان و وی بی اسکین نبودی ؟!!! چی شده الان کارد و پنیر شده اید ؟!! یا من اشتباه گرفتم
ممکنه اصلا همشون نال استفاده می کردند و پولی بابت لایسنس به بهرام نداده باشن
بعد شما lvlehrad مگه تا همین چند وقت پیش مرید بهرام خان و وی بی اسکین نبودی ؟!!! چی شده الان کارد و پنیر شده اید ؟!! یا من اشتباه گرفتم
اشتباه گرفتید عزیز دلم ... در ضمن این تاپیک بخاطر صاحب لیسانس زده شده که تا 27 روز دیگه لیسانسش باطل میشه ...
کسی نگفت که به این 70 تا سایت لیسانس فروخته شده یا کی فروخته !!!! بحث سره اینه که این 70 سایت چجوری دارن از لیسانس یکی دیگه استفاده میکنند ...
2 تا از سایت های منم توی لیست هست! چی میفرسید ببینم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
بنا به آخرین خبرهای رسیده از پنتاگون بهرام خان را در مرز سومالی با مقادیر زیادی لایسنس دستگیر شده و تحت بازجویی ست
چه داستانی درست کردن ها ، بهرام خان بیا شفاف سازی کن ، بیخودی دارم لکه دارت می کنند ها
عزیز میتونم بپرسم مشکل شما چیه ؟ چرا جو الکی میدی ؟! کسی حرفی از فروش لیسانس به 70 نفر نزده !!! گفتیم یک لیسانس برای چندین سایت استفاده شده ! این حرفم نقل قول ادمین vbulletin.com هست و ما هیچ قضاوتی نکردیم ...
متاسفانه به دلیل اینکه یه عده بیکار قصد دارن الکی بحث ایجاد کنند مجبور شدم تیکت رو عمومی کنم تا همه ببینن که ما از خودمون حرفی نزدیم و فقط نقل قول کردیم از ادمین vb.com ...
لینک تیکت : https://www.vbulletin.com/issue.php?...hcode=6b8ee753
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)