فکر کنم کار مخابرات باشه !![]()
فکر کنم کار مخابرات باشه !![]()
Vsphere Client رو که مخابرات قطع نکرده :-)
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
C:\Documents and Settings\Administrator>ping 46.19.140.194
Pinging 46.19.140.194 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 46.19.140.194:
Packets: Sent = 2, Received = 0, Lost = 2 (100% loss),
Control-C
این رو از سینگل هاپ گرفتم
واقعا بعضی جاها مشکل داره
با هم دعوا داریم؟
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
وقتی بزنه تو برجک ایپی های سوئیس طبیعی است که Client دیگر نتواند لاگین کند !
اما باز هم حق باشماست ! چون من با سرور المان وصل میشم به سوئیس ! الان وصل نمیشه همینطوری روی کانکتینگ مانده است !
انشاالله یک طوری میشه ...
ولی برای من جالبه که هیج مشکلی نیست ! اما کاربران می گویید نمی توانیم وصل شویم ...
آدم شرمش میاد جواب امثال شما رو بده
هدفم از این پست این بود که سابقه ثبت شه برای این دیتاسنتر
جواب دیتاسنتر هم این بود
دیتاسنتر عذر خواهی میکنه میگه کلا نتورک قطعه شما بگو سرور های ما آپ هستن
بابا دمت گرم
Dear Hossein Abili
Thank you for contacting our support department.
We are aware of a network issue that we are currently investigating.
Looks like our main providers are suffering serious data loss or in some cases
no connectivity at all.
We are working to bring all of our servers back online as son as possible.
If you have any further questions, please refer to this ticket.
Sincerely,
Private Layer - Support Team
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
Dear Hossein Abili Nejad,
We would like to inform you that there is a problem with our main swiss network
provider a possible fiber cut.
We would apologize the inconvenience caused by the same.
We are working on bringing the servers online with our full capacity and have
already started diverting traffic using an alternate network and therefore the
servers would be slow.
Sincerely
Private Layer - Support Team
ویرایش توسط info_dlsong : May 5th, 2011 در ساعت 02:03
کاملا درست میگید
بنده هم عرض کردم اکثر جاها داون هست
اون تست از جاست پینگ هم برای همین گذاشتم
الان هم آپ کردن ولی گفتن هنوز مشکلاتی هست
ارادتمند
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
درضمن یکی از پرووایدر ها قطع بوده (که مهمترینشون هم همون بوده)
Tracerouter بگیرید از جاهایی که داون هست و جاهایی که داون نیست
متوجه میشید که پرووایدر ها متفاوت هستند
ارادتمند
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
به نظر میرسه مشکل رو حل کردند
قطع هست بعضی از شبکه هاش
wht بهترین جا برای شناختن شخصیت و طرز بیان ادمین وب هاستینگها هست
وقتی کسی میاد روی کارش سرمایه گذاری میکنه از یه سایت گرفته تا سرور گرفتن و 1000 چیز دیگه خیلی خوبه که بدونه اگه مشکلی براش با شرکتی که داره باهاش کار میکنه پیش اومد چطوری جوابش رو میدن
کسی مثل من که خیلی وقته اینجام و فقط تاپیک میبینم و ادم شناسایی میکنم واسه خریدهام ممکنه آدمی باشم با خرید ماهی 3 میلیون یا کسی که از 2009 عضو هست اما کلا 20 پست هم نداره
از همین جا با کسانی آشنا شدم که کاملا درست پیش میرن و تبدیل شدنشون به شرکتهای اصلی هاستینگ ایران کاملا معلوم هست
با شناختی که از آقای آبیلی دارم و با ایشون کار میکنم میدونم که ادم صبور و خوش برخوردی هستند و همه جوره با مشتری کنار میان و کارشو را میندازن و میشه اطمینان کرد بهشون
اما کاربر iNicz.Com ! 100% این طرز برخورد و صحبت شما نتیجه جالبی نداره تو تاپیکی که همه دارن میبینن. من از شما شناختی ندارم شاید کارتون عالی و بسیار خوش برخورد شاید برعکس اما 100% وقتی که واسه خریدی روی شما دست بزارم نحوه بیان شما تو این تاپیکها اولین نکته برای انصراف باشه که فردا اگه مثلا سروری برای اداره مهمی یا ارگان دولتی از شما خریدم مشکلی پیش اومد اینطوری جواب منم ندین
یادمه 7-8 قبل وقتی که بازار هاستینگ ایران مثل سوپر مارکت نشده بود که هر کسی بیاد دکون وا کنه برا خودش و شاید به تعداد انگشتای دست هاستینگ خوب نبود الان سر فروش یه وی پی اس 10 تومنی چه دعواها و مسایلی که ندیدم. ون وقتا کسانی که کار میکردن متخصص کارشون بودن نه مثل الان. 8 سال قبل ما مثل شما تو کار هاستینگ بودیم و یادم نیست که کسی به کسی اینطوری توهین کنه که اینجا میبینم
خوشبختانه اینده این کار پیش بینی میشد و کسانی که از قدیم موندن الان 6 شرکت برتر ایران هستند و خیلی خوب از مسایل حاشیه ای کنار کشیدن و به معنای واقعی دارن تو بازار هاستینگ تجارت میکنند
قصدم از نوشتم نه بحث خاصی بوده نه اشاره به چیزی و لطفا به دل نگیرید.
ممنونم
ویرایش توسط r3z4 : May 5th, 2011 در ساعت 04:12
حمید جان سرور شما داون شده نمیتونی بگی Equinx - Swiss - Privatelayer داون شد . چند نفر گفتن سرور هاشون بالاست . شما هی حرف خودتو میگی . یعنی میگی همه دروغ میگن دیگه ؟
و شما دوست عزیزr3z4 با پست دادن تو wht سرورم داون شد . مشکل حل نمیشه . وقعا خنده داره !! در مورد حرفهای که زدین کاملا صحیح هستش . الان نه حمید مشتری من هستش نه شما پس ربطی به هم نداره. اگه برخورد من با مشتری خوب نبود الان این همه مشتری نداشتم. و شما رو دعوت میکنم به مشارکت در پستی که امروز تو Wht خواهم زد. موفق باشید.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)