منم ازشون سرور دارم
کیفیت سرور بالاس + پشتیبانی که فوق العاده اس
منم ازشون سرور دارم
کیفیت سرور بالاس + پشتیبانی که فوق العاده اس
سیستم تیکتینگ داخل سایت میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت ، عضو که بشید میتونید تیکت ارسال کنید![]()
با عرض پوزش ، آی پی ها امروز بهمون تحویل داده میشه و امروز تمامی سفارشات تحویل داده و سپس هزینه دریافت می شود . با تشکر![]()
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
خب ، با عرض پوزش فراوان .. دیگه دوستانی که دستشون تور کار هست اطلاع دارند که IP دیگه شده یه مشکل مهم برای همه .. Ripe به سختی آی پی میده . اما خب بلاخره آی پی تونستیم بگیریم و از امروز دوباره سفارش قبول میکنیم ..
موفق باشید![]()
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
یک سرویس تست میدید به من؟؟
سرور کدوم دیتاشنتر قرار داره؟
به کیفیت ایشون کاری ندارم اما هتزنر خداست من از هرکی هتزنر گرفتم راضی بودم
ایشون خوش برخورد هستند
موفق باشی
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
پ.خ شد .یک سرویس تست میدید به من؟؟
هتزنر آلمانسرور کدوم دیتاشنتر قرار داره؟
سلام
من یه سرور برای فایل هاستینگ میخوام برای دانلود
1 گیگ رم
2 ترابایت ترافیک
200 گیگ هم فضا
مایه کاری چند حساب می کنی واسه ما که مشتری بشیم ؟
آیا هارد سرور دارای رید می باشد ؟
پنل reset و shutdown داره ؟
os reload به چه صورتی است؟ رایگان است یا هزینه دارد ؟
اگر دو تا سرور بخوام یکی با این مشخصات و یکی هم اون کانفیگ اول ارزون تر هم میدید ؟
چند روزه تحویل میدید ؟
پلان 1 گیگ رمی نداریم ولی میتونیم x2 ارائه بدیم . یعنی 2 هسته سی پیو ، 100 گیگ هارد و 600 گیگ بندویت و 1 گیگابایت رم اختصاصی ماهانه 26 هزارتومان ، که خب هر 1 ترابایت بندویت 12 تومن ، و هر 100 گیگ هارد اضافه 5 هزارتومن بر هزینه ی ماهانه می افزایه !
و اینکه اگر لینوکس بخواهید که اولا DirectAdmin بهتون میتونیم حداقل 1 ماه رایگان بدیم ( حداکثر 2 ماه .. بستگی داره به یه سری مسائل ) و نصب و راه اندازیش هم از 10 دقیقه تجاوز نمیکنه .. ( خود OS )
سرور دوم هم که گفتید ، اگر سرور بالا رو خریداری کنید بهتون سرور رو 13 هزارتومان میدیم و اینکه سرور دارا ی پنل Reset نیست ، در صورتی که نیاز به ریست داشتید ، از طریق تیکت ، یاهو یا راحت تر از همه تلفن به بنده اعلام میکنید خیلی سریع این کار براتون انجام میشه . برای OS Reload هم یک بار رایگان و از دفعات بعد 5 هزارتومان هزینه گرفته میشه .
موفق باشید !
قابل توجه دوستان که 2 عدد سرور مجازی با این مشخصات به فروش میرسه ..
CPU : i7 920
RAM : 1 GB
Bandwidth : 500 GB
HDD : 50 GB
IP Address : 1
Price : 20,000 Toman/Monthly
در حال حاضر فقط 1 سرور 1 گیگ رم و 1 سرور 512 مگ رم باقی مونده .. دوستانی که تمایل دارند سریع تر اقدام کنند ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)