شما باید فایل های اس اس ال این ساب دومین رو بدید تا کانفیگ کنیم یا اس اس ال خریداری کنید
شما باید فایل های اس اس ال این ساب دومین رو بدید تا کانفیگ کنیم یا اس اس ال خریداری کنید
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
من امروز از صبح دارم جستجو می کنم بین شرکت ها که اینقدفعه مثل دفعه های قبلی نشه و یه خرید مطمئن داشته باشم ممنون میشم دوستانی که اعتباری در این سایت دارند به این سوالات من پاسخ بدن
من الان از یه جا ibsng دارم خیلی ناراضیم این هفته سه بار سرور ریستارت شده و مشتری های من چند ساعت قطع بودن که باید ریستارت دستی میشده سرور میکروتیک تا درست میشد این حرف مدیر سرور بود
1 - من کاربرانم برای اتصال به پرت l2tp , pptp , sstp از طریق دومین sstp.98up.in اقدام می کنند میخوام اگر از شما وی پی اس می گیرم هم با همین آدرس باشه که لازم نباشه دیگه کاربرانم کانکشن عوض کنند چون عوض کردن کانکشن یه جوری اعتبارم رو زیر سوال می بره
2 - می خوام ibsng به طور کامل انتقال داده بشه که لازم نباشه دیگه یوزرها دستی وارد کنم چند بار سرور عوض کردم ibsng زو کامل انتقال دادن شما هم اینکارو می کنید ؟
3 - من بیشترین تعداد آنلاین هام با هم دیگه نزدیک 10 نفر هست برای همین زیاد استفاده ندارم
4 - هزینه ای اضافی برای کارای دیگه مثل ssl که نباید بکنم ؟ همین هزینه وی پی اس ها رو بدم درسته دیگه ؟
5 - 5 روز دیگه من میرم خدمت سربازی و دسترسیم به اینترنت خیلی کمه 2 ماه آموزشی میخوام توی این دوماه قعطی های 5 یا 6 ساعتی پیش نیاد که لازم باشه من به شما خبر بدم که درستش کنید چون نیستم که این کارو بکنم . مشکلات و بهانه هایی که مدیر سرورهای قبلی می گرفتند اینها بود . باید سرور میکروتیک رو دستی ریستارت کنید . سرور خودش خود به خود خاموش شده . سرور فلان شده فلان شده من اعتباری پیش مشتری هام دارم که نمی خوام این اعتبار رو از دست بدم این نکته تضمین می کنید که قعطی چند ساعتی نباشه ؟
6 - بهترین دیتا سنتر آمریکا از لحاظ سرعت و سرویس دهی سینگل هاپ هست فکر کنم شما این دتیا سنتر رو دارید ؟ اگر سینگل هاپ نیست کجاست ؟ و شما کجا رو دارید ؟
با سلام
1 - اگه این دومین هاست داره باید ای پی این ساب رو خودتون عوض کنید.
2 - به طور کامل انتقال میدیم
3 - اگه از قبل اس اس ال داشته باشید لازم نیست ولی نه باید هزینه بدید
4 - تا الان یک سال 15 دقیقه قطعی داشتیم
5 - کانادا و هلند ( ای وب . ورلد استریم )
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)