فکر نمی کنم لازم باشه حتما سئو کنید می توانید بعد از راه اندازی و انجام کار های اولیه بعدا برید سرغ سئو
فکر نمی کنم لازم باشه حتما سئو کنید می توانید بعد از راه اندازی و انجام کار های اولیه بعدا برید سرغ سئو
ممنون
من كجا مي تونم يه سري مطلب در مورد seo بخونم
جايي كه مفيد باشه
با دروود
همواره گوگل برترین آموزگار در دنیای مجازی بوده است.
سعی کنید هرطور شده رو لوکال نصب کنید
پیشنهاد می کنم سراغ نیوک نرید (نریزید رو سرم که چرا این حرفو زدی, نیوک به درد نمی خوره)
یه team viewer دانلود کن بده من برات نصب کنم. خوبه یک سری بهت هاست دادم برای آموزش ها![]()
در مورد سئو می توانید از گوگل سرچ نمایید
موفق باشید
دنبال سایت موزیک نرید که چون اول کار هستید به مشکل بر می خورید چون سایتهای موزیک رو سریع ساسپند می کنند.
بهتره اول با سایت دانلود شروع کنید میزبانتون حتما خارج از ایران باشه خودش چون چندین مورد شنیدم میزبان ها رو مجبور به حذف کل اطلاعات شما می کنن و تمام زحمات شما به باد میره. میزبان خارج از ایران فقط بسته میشه که راه برای باز کردن داره.
اگه کار رو با سایت دانلود شروع کنید سایت دانلود بسته نمیشه و تجارب خوبی رو برای سایت موزیک پیدا می کنید.
اما چطوری راه بندازیم
شما ابتدا باید میزان هزینه ای که برای این کار در نظر گرفتید رو مشخص کنید
یه هزینه دامنه دارید که سالیانه هست و یه هزینه هاست که بعضی از جاها ماهیانه عرضه می کنند و بعضی از جاها هم سالیانه
روی کیفیت میزبانتون دقت کنید که چون هاست خیلی مهم هست برای اینکار و اگر مشکلی در کار پیش بیاد مشتری هاتون رو از دست میدید.
خوب بعد از اینکه هاست و دامنه رو رجیستر کردید باید طراحی سایت رو انجام بدید که یا باید خودتون طراحی کنید که مهارت بسیار بالا، وقت برای طراحی و برنامه نویسی و تجربه در استفاده از استانداردهای روز و SEO داره
برای شروع کار پیشنهاد میدم از Word Press یا جومولا استفاده کنید که هم کار باهاشون راحته هم قالب براش زیاد پیدا میشه و ماژول های مورد نیاز رو به راحتی میتوانید به صورت آماده پیدا کنید و هم خودش تا حد زیادی کار SEO رو برای شما راحت میکنه
برای SEO تو گوگل سرچ کنید کلی مطلب به فارسی و انگلیسی براش هست، ابزارهای کمکی برای درست کردن SEO سایت وجود داره که می توانید از اونها برای چک اینکه سایت در چه وضعیتی قرار داره استفاده کنید.
در خاتمه برای شما آرزوی موفقیت می کنم و اگر راهنمایی و یا کمک برای راه اندازی خواستید در خدمتم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)