نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با افزایش نرخ به صورت درصدی موافقید؟

رأی دهندگان
12. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

8 66.67%
  • خیر

4 33.33%
صفحه 3 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 89

موضوع: قابل توجه هاستینگها - افزایش 30 درصدی نرخ

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,506
    تشکر تشکر شده 
    966
    تشکر شده در
    721 پست

پیش فرض پاسخ : قابل توجه هاستینگها - افزایش 30 درصدی نرخ

نقل قول نوشته اصلی توسط khomar نمایش پست ها
    اول من جواب سعید رو بدهم.
    دوست عزیز فروش زیاد ؟ مگه گوجه فرنگیه؟ همین کار را رو کردین که به این شغل به چشم اسباب بازی نگاه میکنند.
    اشباه همینه.

2 - ممنون از صاحب تاپیک برای ایجاد این تاپیک
    3- من همین فکر رو داشتم ولی میخوام با توجه به اینکه کار ما تقریبا خدماتی هستش و با هیچ شغل دیگه قابل قیاس نیست یک اتحادیه تشکیل بدیم.

ببینید نرخ قمیتهای یک بازار رو میزان عرضه و تقاضا تعیین میکنه . حجم کار ما خیلی بالاست جز خستگی فکری چیزی برای ما نداره . اون هم برای 10 تومن ؟

ببینید مردم ازدوراه درآمد کسب میکنند یا کارمند دولتی هستند ( که مخاطب ما نیستند ) یا فروش و تاجر و تولیدی هستند که ما با اینها سر وکار داریم.
    سازمانهای دولتی هم شامل همینها میشه.
    اگر بقال سر کوچه ماست رو گرون کنه کسی که کارمنده ماست کمتری مصرف میکنه . چون بودجه اش افزایش پیدا نیمکنه اینو دیگه همه میدونند.
    ولی کسی که تولیدی داره و یا توی بازار مغازه داره قمیتهاش رو سر سال بالا میبره دروغ میگم ؟ برو همین الان سر کوچه قمیت بگیر ببین چقدره بعد از غید هم قیمت بگیر. یادتون که نرفته قمیت تخم مرغ یک شبه دو برابر شد ؟
    حالا وقتی که فروشگاهی که میخواد وب سایت طراحی کنه و یا هاست بخره این انصافه که به قیمت قدیم بهشون جنس بدیم ؟
    طرف نه کارمنده نه فشار مالی داره سر سال مثل بقیه قیمتها رو بالا میکشه.
    در ضمن یادتون هم نره که کار ما برای تک تک مردم جامعه نیست یک قشر محدودی رو داریم و ممکن هست سالی یه بار مشتری داشته باشیم .
    به نظر دوستان نباید یک اتحادیه باشه که از کارما حمایت کنه ؟ دوست من دماغش شکست کی باید حمایت کنه ؟ دادسرا ؟ اخه چیزی میفهمه ؟

به نظرتون وقتشن رسیده که همه با هم بشینیم و یک برنامه درست و یک نرخ مشخص پیاده کنیم؟
    من امید دارم که با هماهنگی شماها بتونیم نرخ طراحیو فروش هاست رو تعیین کنیم.
    طوری باشه که قیمتها نسبت به هم 2 تا 3 هزارتومن بیشتر اختلاف نداشته باشه و اینجا دیگه کیفیت مطرح باشه .
    ولی برای اون کسانی هم که ندارند یک هاست های بی کیفیت هم در نظر داشته باشید
    نسبت به همدیگه هم احترام متقابل داشته باشیم . و به همدیگر هم تخفیف بدیم.
    اگر این سیاست پیاده شود من قول میدهم تاپیکهای مثل ( کلاهبرداری فلان هاست و...) بوجود نیاد.
    چرا ؟ چون همه دیگه به فکر منافع جمعی هستند.

همه جا همین طوریه توی پسااژها توی خیاطیها وی همه جا.
    واقعا من خیلی ناراحتم که با اینکه همگی سطح اطلاعاتشون از افراد عادی توی جامعه بیشتره ولی هنوز نمیتونیم یک برنامه خوب بچینیم و فقط به فکر کور کردن چشم همدیگه هستیم

و فکر میکنم بهترین شروع همین تعیین قمیتها باشه .
    کسانی که هاستهای درجه یک میدهند در کی نرخ مشخص قرا بگیرند
    اگر موافقند قمیتها رگون تر از بازار باشه انو انجام بدهند
    چه اشکالی داره؟ طرف مایه داره میتونه پرداخت کنه میگیره !
    مثلا شرکت نفت میاد هاست اشتراکی بگیره ؟ خنده دار نست ؟ خوب یه قیمتی رو مشخص کنید که مشتری موقع انتخاب در فکر قیمت نباشه و اولین مورد خرید یعنی قمیت رو بیخیال بشه وقتی میبینه که قیمتها برابره میره سراغ کیفیت
    الان توی هاستهای خارجی هم به همین شکل هستش همه جا دیگه زیر ده دلار هاست نمیدهند ولی کیفیت مهم هست که همه چیز رو متمایز میکنه.

امیدوارم که همتون صحبت منو قبول کنین و این هماهنگی و خواهشی که داشتم رو انجام بدید . وگرنه تا ثریا میرود دیوار کج باز روز از نو روزی از نو..
    بدرود
    با دروود بر شما
    ببینید،من اگر گفتم،خودم را هم جای مشتری گذاشتم و این سخن را گفتم!و نیز شما بیایید بهایی که شرکتهایی همچون پارس دیتا با آن پلن های کمشان از مشتری دریافت می کنند را با شرکت های ارائه دهنده این خدمات در جهان کنار هم بگزارید،نه کاری به فروش دارم و نه هیچ چیز دیگر،تنها بهای خدمات!
    همه گفته های شما را درست می دانم،خستگی،چشم،هزینه های جانبی و ...،اما خوب باید این افزایش و یا بها گزای ها هم سنجیده باشند و نه هر بهایی دلمان خواست و برای نمونه پلن هایمان را از 50 مگ 50 آغاز و با نرخ هایی نجومی به فروش برسانیم!!!
    در مورد اتحادیه هم با شما هم رای هستم،هم به سود مشتری هست و هم به سود فروشندگان اما در ایران باز هم به بن بست می رسیم...!

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

ببین ایه یاس نخون !
    مشتری کیه ؟ من که توضیح کاملش رو دادم !
    2 تا منبع درامد در کشور هست که مشتریهای ما ازاونجا تغذیه میشوند
    1- کار ازاد ( بازاری و تجاریو و تولیدی و ریسیسهای شرکتها و سازمان)
    2- کارمند عادی

حرف شما که خودمو جای مشتری بزارم میشه این که : مردم ندارند !
    بله مردمی که کارمند هستند ندارند این حرف قبوله ولی کدوم بازاریه که سر سال گرون نکنه ؟

مشتری ما کارمند دولتی که نیتس داداشم
    اصلا این دسته طرف ما نمیاد چون کارش به ما نمیخوره ولی ممکنه بره فروشگاه لباس یا از سر کوچه ماست بخره در اون صورت که میشه بهش تخفیف داد
    تازه من فکر اینجاش هم کردم.

گفتم یه سریه استهای ارزون و بی کیفیت برای این دسته کنار بگزاریم.

ولی همه ( چه کسانی که از کمپانی های معتبر نمایندگی دارند چه کسانی که هاستهایداخلیم یفروشند ) همگی به قمیتهای ایرانی بفروشیم نه جهانی !
    جهانی وقتی خوبه که قیمت طراحی وب 50 تومن نباشه
    اونوقت شما هم برو با ده تون هاست بفروش
    متاسفانه بازار دست قیمت پایینها افتاده و اوضاع به این گند کشیده شده.

شما رو نمیدونم ولی اگاهان قدیمی در جریان هستند اون زمانی که تازه اینترنت وارد مملکت شده بود قیمت طراح وب بالای پونصد تومن بود مشتریها هم فرقین داشتند
    الان شرکتای کلفت و مشتریهای کلفت به نرخ قدیم طراحی میکنند.
    هاست هم همین وضعیت رو پیدا کرده.
    خواهش میکنم دوستان به این مهم اهمیت بدهند و با یک همفکری نظامی توانمند برای خودمون درست کنیم مثل خیلیهای دیگه
    قیمت طلا توی بازار تهران چطوری جابجا میشه ؟
    قیمت سکه که ساعتی شده .
    چرا هاستینگ رو باید رو زمین بزاریم ؟ بابا دیگه تخم مرغ هم شونه ای 5 تومن فروشم یره هاست رو میخواین بدین 10 تومن ؟
    من موافقم گرون کردن هستم به نفع خودتون هم هست

ولی ای نوسط کسی نباید 2 دوزه بازی در بیاره و با روابط مخفی با قیمت کمتر بفروشه . این هست که فساد بوجود میاره
    اگه هماهنگ کار کنند همه یچز عالی پیش میرهمشتری هم مجبوره که از ما بخره ! اینجا تحریمه کسی میاد اموزش سی پنل یاد بده ؟ کسی میاد با قیمت کم هاست بفروه ؟
    نه وقتی که همه هماهنگ باشیم همه چی عالی پیش میره
    ولیم تاسفانه به فکر تو پز زنی هستیم
    من نظرم این هتس که همه با هم هماهنگ بشیم.

---------- Post added at 05:47 AM ---------- Previous post was at 05:38 AM ----------

و یک نکته دیگه این که این هماهنگی در هم هسطوح باشه.
    الان برو توی یک پاساژ لباس بخر میری طبقه بالا از مغازه میپرسی این چنده میگه 30 تومن میبینی گرونه نمیخری میری طبقه پایین از دم در مغازه که میای بیرون یارو میاد بررسی میکنه کجا میری تا سریع امار به دوستش بده.
    میری مثلا طبقه پایین سریع گوشی رو بمیداره بهش زنگ مینزه زیر 30 تومن بهش ندی ها !!
    حالا شما میخوای توی این وضعیت اتیکت قیمت بزنی ؟ میخوای مسلمان باشی ؟ به فکر جیب ملت باشی ؟ من به شخصه اگر کسی کارمندی باشه و ندار باشه بهش تخفیف میدم. ولی کسی که میدونم ده جا کار میکنه و میلیاردره چرا باید تخفیف بدم ؟ طرف به همون وسعتی که کار میکنه ارزشو اعتابر برای سایتش قائل هست چرا باید به قیمت پایین بدمش ؟

نکته مه ماینجاست ما قصد گرونفروشی نداریم میخوایم به قیمت روز بفروشیم .
    گل رز دونه ای 200 تومنه ولی برو تو مغازه زیر 3 تومن نمیخری ! چرا ؟ چون اون گل رو یارو ساعت 3 صبح میره از میدون تحویل میگیره میاره میزاره تو مغازه . حالا بگو 10 برابر گرون میفروشی . طرف زحماتشو نگاه میکنه.
    حالا خدایی این شب نخوابیها یی که ما میکشیم و مقالات خارجی ور میخونیم و با بدبختی چیزی یاد میگیریم نباید به یک قیمت خوبی ازش استفاده کنیم ؟
    میخوای بازم موردهای بیشتری هست دکترها رو نگاه کن الان 60 درصد دولت گفته به ویزیتشون اضافه کنند ! شما اینو میدونی یا نه ؟ یعنی به جای 12 تومن باید 20 تومن پرداخت کنی . کار هاست دیگه کار پشگل که نیست با دوتومن انجام بشه
    بالاخره باید یک فرقی بنی سی دی کلوب و کار ما باشه یا نه ؟
    امیدوارم که متوجه شده باشی عزیز.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    153
    تشکر شده در
    139 پست

اگه گرون بشه یه خوبی داره هر کسی دیگه سایت نمیزنه شما فرض کن یه سایت مثل اسان دانلود یا وطن دانلود ماهی 200تومن هم پول هاست بدن خوب براشون چیزی نیست درآمد یه روز فروشگاه شون هم نیست

5. تعداد تشکر ها از mofthost.com به دلیل پست مفید

عضو انجمن akbari آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    602 پست

سلام
    این بحث ها بار ها و بار ها شده ولی کارساز نیست. هرکسی کار خودشو میکنه . برخی دوستان گفتند اگه قیمت بره بالا دیگه مشتری نیست . پس برخی از شرکت ها که خودتون میدونید کیارو میگم چه طور این همه مشتری دارن؟

تا وقتی که هاستینگ ایران سازماندهی نشه هیچ کاری برای قیمت نمیشه کرد
    شرکت شبکه گستر ساینا تلفن :‌ 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com

عضو جدید parsianwebhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    21 پست

فکر خوبیه شاید 30 % زیاد باشه اما به هر حال اگه همه این کارو بکنن خوبه ولی ...
    میزبانی وب لینوکس معمولی و لینوکس وارز و هاست دانلود. نمایندگی : آلفا مستر ریسلر و مستر ریسلر
    هاست ویندوز کلیه سرویس ها از leaseweb هلند میباشند.
    بازگشت وجه تا 7 روز ... پارسیان وب هاست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    153
    تشکر شده در
    139 پست

30% زیاد شه مشتری هست چون کسی که سایت داره حتما براش یه چیزی داره دیگه!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    351
    تشکر شده در
    281 پست

نظر من 30 در صد زياده

ولي تشكيل اتحديه هم براي كار ما دور از ذهن هستش

ولي ميشه يه جمع تشكلي داد (‌با 20-30 تا شركت )‌

تا حد اقل بشه رو كار بعضي ها نظارت كرد تا كم كم تعداد اين افراد بيشتر بشه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

دوستان عزیز
    همین که میگین نمیشه یه جو منفی درست میکنین !
    من با دلیل بهتون گفتم مشتری هیچی از وب حالیش نیست ! وقتی هم کسی چیزی نمیدونه بهای دونستن شما رو باید بپردازه !
    پزشک ها چرا قیمتهای ویزیتشون بالاست ؟ چون با جون ادم کار میکنند و سلامتی به ادم میدهند و در ثانی هرکسی نیمتونه به علم اونها دست پیدا کنه. پس کسی نیمتونه خود درمانی کنه. غیر از اینه؟
    توی این صنف هم خیلیها هستند که اصلا کار با سرورها و کنترل پنلها و مجازی ساز ها و هزار و یک مساله رو نمیدونند.
    علمشون در حد وارد کردن یوزرنیم و پسورد کارت اینرتنت هستش.
    کاری با سایتهای دانلودی که گفتی ندارم
    ولی من میگم قیمتها رو بکشیم ه بازی شده هرکی با خونواده اش بحث میکنه میاد توی این کار. چرا باید این شکلی بشه ؟
    هم هسات هم طراحی وب جفتشون به گند کشیده شدند.
    کسانی هم موفقند که کار رو بلد باشند ولی وقتی مشتری من میاد میگه فلانی سایت رو طراحی میکنه 50 تومن من چی بگم ؟ بشینم بهش اثبات کنم که یارو کیه و در چه حدیه ؟ یا اینکه بیخیال پول بشم ؟
    توی همه صنفها همین بحث هست ولی باید توجه کنین که دیگه این وضعیت باید تموم بشه وگرنه دیر یا زود باید هاستها رو زیر قیمت بفروشین یا به هزارتومن سود راضی بشین
    میخواین بسم اله نمیخواین جمع بشید یه برنامه بزاریم قیمت تعیین کنیم.
    نمیخوام بگم فلان شرکت بزگرترین هست و قیمتش هم خیلی بالاست اون مشتریش وزارت خونه است ولی هاست ، هاسته چه فرقی میکنه ؟ کیفیتی که بچه های اینجا به مشتریها میدهند از خیلی از همون شرکتها هم بالاتره. من از تک تک هاستیهای اینجا تست گرفتم خدا وکیلی هیچ کدومشون کم و کسرین دارند . پس خودتون رو دست کم نگیرید
    یک برنامه میزاریم قیمتها رو بالا میبریم.
    در هم هسطوح نه فقط باریه است : برای وب سایت برای کدئنویسی و.... بالاخره اینو فراموش نکنید هاست هم مثل کاتالوگ می مونه که ابروی شرکته طرف حاضره 10 میلیون تومن هزینه کاتالوگ بکنه یک تومن هزینه هاست و طراحی که دیگه چیزی نیست ؟
    بازم خود دانید از ما گفتن بود

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    351
    تشکر شده در
    281 پست

من پايم براي به اتحاد حد اقل بين بچه هاي اين فروم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

اگر کسی موافق نیست لاقال بگه دردش چیه.
    من خوشحال میشم نقص کارم رو بدونم. میشه بگید مشکل چیه ؟

صفحه 3 از 9 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)