دوست عزیز شما که اطلاعات داری و عقل داری و ما بی عقلیم, اطلاعاتتون رو در اختیار ما هم بذارید تا مثل شما دانشمند بشیم
پس چی فکر کردی
هنوز موضوع قبلی رو جواب ندادید اومدید یک چیز جدید گفتید (خوب که اینو نگفتید با فرمول اثبات میکنید)؟
پیمانکاری؟ کی اینو گفته اونوقت ؟ شایدم اقای wagner زنگ زده به شما هم این خبرو داده هم باهاتون مشورت کرده تا کمی از عقل شما استفاده کنه . اصلا شاید این کار زیر نظر شما و به اجازه شما انجام شده
اصلا تا حالا صورت حساب های نت دایرکت رو دیدید؟ از کی تا حالا بالای فاکتور های شرکت اسم پیمانکار شبکه رو می نویسن؟؟؟؟
از کی تا حالا موقع ایمیل زدن اسم پیمانکار رو مینویسن و اسمشون رو با اسم پیمانکار عوض می کنن؟؟؟؟
خوب که یک فروم عمومی هست میاید اینجوری برای زیر حرف در رفتن یک صحبت اشتباه دیگه رو مطرح می کنید اگر فقط جلو 1-2 نفر بخواید حرف بزنید دیگه چه چیزها که نمی گید
آقا چی شد ما هم منتظریم تا ثابت کنید
البته فکر کنم ایشون راست میگن چون من دیروز میخواستم سرعت اینترنتمو بالا ببرم گفتن یخچال میسوزه
واسم خیلی جالب شد گفتم بیام از عقل و هوش و اطلاعات مو شکافانه ی شما استفاده کنم ببینم که چرا این اتفاق میفته
تو سرور درسته همه چی بهم ربط داره ولی مگه پورت چیکار میخواد بکنه که cpu بسوزه
اگه لیزوب پیمانکاره بی زحمت زنگ بزن یه 4 تا کارگر بفرسته ما فردا بنایی داریم
به قول امین فکر کنم واسه کاراشون از شما اجازه میگیرن
من قصد توهین ندارما ولی انگار اینجا همه جاهلن ولی شما انیشتین هستید که میگید اطلاعات ندارید
شما یه جور صحبت میکنی انگار همه از پشت کوه اومدن ولی از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد...
شما تا حالا با نت دایرکت کار کردید؟
نمایندگی دارید ازش؟
صاحبش شمایید؟
فکر کنم پسر عموی صاحبش باید باشید؟![]()
ویرایش توسط Iman.r : March 14th, 2011 در ساعت 23:17
آفا دوستمون یه چیزی گفتن حالا ! شما چرا انقدر گیر میدید (یخچال و خوب اومدی :دی)
حتما اشتباه لپی بوده بعد تایپی شده :دی
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)