مجازی سازتون چی هست؟و از کدوم دیتاسنتر هست سرورتون؟
مجازی سازتون چی هست؟و از کدوم دیتاسنتر هست سرورتون؟
توی دو پست قبلی جواب سوالای شما داده شده
مجازی ساز esxi 4.1
دیتا سنتر equinix
دوستان من از این شرکت پلن 5 رو خریدم و واقعا راضی هستم
واقعا هم پشتیبانی خیلی خوبی دارن و خیلی سریع به درخواست ها جواب می دن![]()
سلام دوست عزيز من با شماره شما براي خريد ميكروتيك تماس گرفتم خاموش بود pm دادم لطفا جواب بديد منتظرم
دوستانی که از ایشون سرویس دارند لطفا تایید کنند !
چون بنده 2 روز که ایمیل زدم به ایشون اما جوابی دریافت نکردم !
تلفن شرکت هم جواب نمیدن !
همچنین موبایل ! !
می خوام بدونم همینطور که سیستم فروششون 24 ساعته هست
سیستم پشتیبانیشون هم به همین شکل هست ؟
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
سلام
بنده که مشکلی با ایشون نداشتم تا حالا. البته یه مقدار سرعت پشتیبانیشون پایین هست ولی الان هم به خاطر تعطیلات ممکنه این تاخیر براشون بوجود اومده باشه.
سلام دوستان عزیز به علت اینکه بعضی از همکارامون رفتن مسافرت سرعت پاسخگویی اومده پایین از فردا هم 2 نفر در شرکت حضور دارن به تلفن ها هم پاسخ می دن توی تعطیلات چند روز گذشته هیچ سفارشی با تاخیر داده نشده فقط بعضی از تیکت ها کمی با تاخیر پاسخ داده شده که همینجا از همه عذرخواهی میکنم...در ضمن Ahura جان ما ایمیل شما رو ساعتی پیش دریافت کردیم که پاسخ هم داده شده
گفتار نیک پندار نیک کردار نیکتيرآرش در کمانم، نام ايران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چونسياوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاويانم، من ز ماد واز هخايم، از ارشک، ساسانيانم، مازيارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشنيلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آريـــانمدرود بر کوروش کبیر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)