-
December 31st, 2020, 09:51
پاسخ : افزایش قیمت هاست طلاهاست :|
شما قیمت اخبار رو نگاه میکنید وقتی برای خرید دلار اقدام کنید میبینید مشکلات دیگه ای هم هست دلاری که در اخبار گفته میشه محدود و برای مسافرت رفتن و خرید از مردمه اما وقتی برای خرید حواله اقدام کنید میبینید دلار از قیمت اعلامی واقعاً بیشتر هست بنده خودم مشتری هستم اما در این مورد به فروشنده ها حق میدم شما خودتون برید از شرکت های خارجی مستقیم خرید کنید کنید ببینید دلاری چقدر برای شما تموم میشه
-
-
December 31st, 2020 09:51
# ADS
-
January 3rd, 2021, 06:02

نوشته اصلی توسط
Optimus
پیشنهاد من اینه که از شرکت های خارجی خرید کنید
ما الان با شرکت های مختلف خارجی داریم کار می کنیم قیمت هاشون حتی 1 سنت هم افزایش ندادند
هتزنر اصلا قیمت هاشون افزایش نداده
مستقیم خرید کنید بهتره و با صرفه تره براتون
کاری که ما هم می کنیم
موفق باشید
خسته نباشی عزیز، خب معلومه، اونا تورمی ندارن، من تا یاد دارم قیمت دامین از 20 سال پیش حدود 8-10 دلار بوده و الان هم همونه، ما هم کارمون رو با دامین 8000 تومن شروع کردیم، الان شده 300 هزار تومن،
نمیتونیم بگیم که از سرویس دهنده خارجی بگیر 1 سنت هم اضافه نکرده!!
-
-
January 3rd, 2021, 14:48

نوشته اصلی توسط
mehrdadabed
خسته نباشی عزیز، خب معلومه، اونا تورمی ندارن، من تا یاد دارم قیمت دامین از 20 سال پیش حدود 8-10 دلار بوده و الان هم همونه، ما هم کارمون رو با دامین 8000 تومن شروع کردیم، الان شده 300 هزار تومن،
نمیتونیم بگیم که از سرویس دهنده خارجی بگیر 1 سنت هم اضافه نکرده!!
منم یادمه دامنه دات کام حدود 9 هزار تومن بود و دلار هم حدود هزار تومن
الان دامنه دات کام شده 300 هزار تومن و دلار هم حدود 26 هزار تومن
هاستینگ ها ی ایرانی هم قیمت ها رو بالا نبردن و تورمی کار نکردن
فقط با دلار تنظیم میکنن
پس فرقی نداره از خارجی خریدن یا از ایرانی خریدن
البته فقط دامنه هایی مثل دات کام و نت و ارگ
-
-
January 15th, 2021, 16:19

نوشته اصلی توسط
Sajad.Parsa
چون همین الانم با دلار 12 تومنی دارند حساب میکنند و به تدریج با ثابت موندن دلار توی کانال 25 تومان دقیقا هزینه ای که الان میکنید دو برابر خواهد شد
و اینکه امثال شما هستن که این منابع رو بی خودی پر میکنند حیف bit به bit (حیف Byte) های هارد سرور که بابت تایپ شما پر می شوند ...
نمیدونستم طلا هاست بچه مچه میگیره برای دفاع از خودش از کجا میدونی دلار 12 تومانی داره حساب میکنه ؟ خودش بهت گفته 
وقتی یه شرکت به بهانه گرونی دلار سرویس 490 میکنه 760 تومان چرا بعد از ارزانی دلار نباید به نرخ قبلیش برگرده ؟ از راننده گرفته تا بقال و چقال شرکت هاستی دائما از گرونی دارند سوءاستفاده میکنند .
و پسر جون بدون خودت هم تو ایران زندگی میکنی حالا تو روستا یا تو هرجا ولی گرونی دامان خودت که نه چون داری تو خونه ی پدرت میخوری و میگردی ولی دامان پدرتو میگیره
متاسفم برای اینکه برای امثال تو بخوام سر ثانیه ایی وقت بگذارم .
-
تعداد تشکر ها از tack به دلیل پست مفید