اگر بعضی محدودیت ها نباشه خیلی سو استفاده ها و موارد جانبی پیش میاد.
شما اگر نیاز به کامپوننتی دارید می تونید در یکی از فرومهای مورد بحث تاپیک بدین و فرق رو سریع مشاهده کنید و ببنید محدودیت به چه نوعی میشه حل کرد
اگر بعضی محدودیت ها نباشه خیلی سو استفاده ها و موارد جانبی پیش میاد.
شما اگر نیاز به کامپوننتی دارید می تونید در یکی از فرومهای مورد بحث تاپیک بدین و فرق رو سریع مشاهده کنید و ببنید محدودیت به چه نوعی میشه حل کرد
برای جومینا دوستان بیشترین جنبه اش برای اعضایش هست که حدود 40 نفر هستند البته بقیه کارهایی که میکنند خوب است اما سوادشون مثل مامبویی ها و جومفایی ها نیست و کمی هم نگاه به مسائل تجاری دارند و به پول فکر میکنند کلا برای شروع تیم خوبی نیستند اما برای کامپوننت شاید
اما برای شروع اول جوملا فارسی بعد جومفا و بعد مامبو لرن
طراحی و ویرایش انواع قالبهای جوملا (مخصوصا فروشگاه و هاستینگ)
طراحی پرتال با جوملا مخصوص هاستینگ با پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان
سلام مجدد
دوستان شماکه همش عرض می کنید جومینا چرا عضویتو بسته باید عرض کنم حق دارن
تو جریان همین تاپیک که من تو یک پست از یکی دوتا از ویژگی های جومینا تعریف کردم عده ای برای من ایمیل زده بودن و به خاطر گفتن حقیقت درباره جومینا فحش نثارم کرده بودن که یک نفر هم نبودن
به نظر خود شما این افراد که بی دلیل فحش نثارم کردم اگر عضو سایت جومینا بشن چیکار می کنن ؟
خوب معلومه شروع می کنن به خراب کاری کردن که خودتون این چیزها را خوب میدونید
به نظر من جومینا تو زمینه قالب و افزونه کارش حرف نداره و تو زمینه پشتیبانی هم که من هر تاپیکی زدم سریعا جواب گرفتم
درآخر باید بگم هر تیم درجای خودش داره زحمت فراوان میکشه تا کاربران جوملا راحت باشن
ممنون از زحمات این دوستان
التماس دعا
؟؟؟؟؟
اینم از این جک های روزگار بوده که ما شنیدیم
مگر مرض دارند که یک سایتی که در زمینه تخصصی اش در رقبای خود مثل جومفا و مامبو بسیار عقبتره بیایند و اونو نابود کنند خوب میاییند جومفا و مامبو را نابود میکنند
بعدش هم جومینا اومده با ارزشترین کاراشو محدود کرده خوب اگر میخواست واقعا همه رو مثل بقیه تیمها مستفیذ کنه میومد اونها رو هم شیر میکرد
طراحی و ویرایش انواع قالبهای جوملا (مخصوصا فروشگاه و هاستینگ)
طراحی پرتال با جوملا مخصوص هاستینگ با پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان
سلام
ممنون از نظرات دوستان
به نظر شما کسی که به من فحش نثار می کنه ، من که فقط نظرمو تو تاپیک زدم و تاپیک را ایجاد کردم چطور آدمیه
این آدم می تونه وارد تیم جومینا بشه یا اصلا هر تیمی
مگه من چه کاری انجام دادم که طرف تو ایمیل بد و بیرا میگه
متاسفانه تو جامعه ما تا یکی میاد پیشرفت کنه به جای تشویق هر کی یک حرفی پشت سرش میزنه و هر کی به نوعی خرابش می کنه
خواهشا از این بحث بگذریم و نظرات سایر دوستان گل را بشنویم
التماس دعا
خوب دوستانی که میخواهند با جوملا کار کنند بد نیست انجمن پارس جوم را نیز تست کنند.
پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا
البته نظر شخصی من اینه که زیاد بودن پشتیبانان یک سیستم میتونه به رشد اون کمک کنه و اینکه کی بهتره و کی بدتره زیاد مناسب نیست مطرح بشه.انجمن ها در حد توان و دانششون به جوملا کمک میکند.
گنجی
با درود
تیمی که به صورت رایگان از جوملا حمایت میکنه مورد پسند هست
یعنی تیمی که افزونه های رایگان ارائه میده![]()
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
با تشکر.
ویرایش توسط mahdi.manian : June 28th, 2013 در ساعت 12:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)