تایید شد...!اول : مامبولرن
دوم : جومفا
سوم : جومینا![]()
![]()
تایید شد...!اول : مامبولرن
دوم : جومفا
سوم : جومینا![]()
![]()
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
جومفا و جوملا دات آی آر -------> فقط فارسی سازی انجام دادند که اونم فارسی کردن چند خط انگلیسی هست ! اگر بخوایم فارسی سازی رو بعنوان پشتیبانی در نظر بگیریم ما هم تا حالا هزار تا نسخه فارسی برای سیستم های مختلف مثل whmcs و غیره ارائه دادیم! اما چه ربطی داره!!! حالا جومفا مدت بیشتریه که داره فارسی سازی می کنه و بقیه کمتر ...
پشتیبانی ای هم که ارائه میدن بخاطر اهداف مالیشون هست و همه چیز رو به کاربر یاد نمیدن تا بیان کلاس های آموزشی!
جوملا دات آی آر که کلاً یک سایتیه که باعث ننگه برای جوملای ایران!!!
مامبولرن تا حدودی حرفه ای تر از بقیه عمل می کنه ...
بعنوان مثال ما یه مشتری داشتیم که از یکی از همین سایت ها که اسمش رو نمیبرم! سرویس گرفته بود و براش طراحی به قول خودشون کرده بودن ! یه قالبی که هزار بار فارسی شده رو بعنوان قالب به طرف قالب کرده بودن و برای هرتغییری هم کلی از طرف پول گرفته بودن و در نهایت با اینکه طرف بیش از یک میلیون تومان روی سایتش به اینا هزینه داده بود برای حل بقیه مشکلاتش باز هم هزینه میخواستن و کارش رو انجام نمیدادن!!! من کلاً این سایت هایی که از اسمشون در جوملا دارن سوء استفاده می کنند رو قبول ندارم !
جومینا رو من بعنوان سایت مرجع یا پشتیبانی معرفی نکردم! اما بعنوان یک سایت خوب توصیه می کنم ، چون با شناختی که امیررضا تهرانی دارم میدونم که حرفه ای کار می کنند ...
-------
در مورد تاریخچه جومینا هم خدمتتون عرض کنم که گروه جومینا از سایت دیگری به وضعیت فعلی جومینا رسیده و اول سایتی به اسم تی سی شاپ بود که توسط مصطفی قلیزاده تاسیس شد و بعدش تبدیل شد به تی سی جوملا و بعدش هم تی سی جوملا از هم پاشید و پس از مدتی جومینا توسط امیر رضا تهرانی راه افتاد ...
اتفاقاتی که در اون مدت افتاد این بود که قالب ها و امکانات زیادی بصورت رایگان توسط این گروه منتشر شد و باعث بهم خوردن کار و بار خیلی از همین سایت های به اصطلاح پشتیبانی شد و در نتیجه به مسائلی انجامید که تی سی جوملا رو با اونهمه کاربر همه جوره مورد حمله دی داس و هک و غیره قرار دادند و در نهایت هم بخاطر اینکه منافع خودشون رو در خطر دیدن باعث تعطیلیش شدن!
شاید خیلی از مسائل نیاز به گفتن نباشه ....
البته نکته دیگه اینه که امیررضا تهرانی و آقای قلیزاده هم از کاربران جومفا بودن![]()
بالاخره مثل اینکه داریم به تفاهم میرسیم...
خودتو آماده کن با گل خدمت برسیم.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
دقیقاً
nezar عزیز هم فکر کنم داخل تی سی شاپ بودن و این موضوع رو از نزدیک لمس کردند.
خیلی از دوستان هم ماشالا گول اسم و رسم الکی بعضیا رو میخورند ...
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
به انجمن های تخصصی ایاک بوک تشریف بیارید خوشحال میشیم![]()
iacbook جان شما فردا به این نتیجه میرسی که میتونی که تالار قدرتمندتر از webhostingtalk.ir بزنی
ایا کاربرا باید به رخ شما بکشند که شما کاربر تالار webhostingtalk.ir بودید؟؟؟
دوست عزیز من چیو به رخ کشیدم؟!!!
امیررضا تهرانی و سایت جومینا از اول تاپیک هم مورد تایید من بوده و اگر مطالب رو با دقت بخونید میبینید که من فقط ایشون رو تایید کردم. فقط برای اینکه میدونستم ممکنه بعضیا چنین حرفی رو پیش بکشند گفتم که این دوستان قبلاً عضو جومفا بودن ، اما الان خیلی حرفه ای تر از جومفا و امثال اون فعالیت می کنند و باز هم میگم سایت های جوملا دات آی آر و جومفا رو با توجه به دلایلی که ذکر شد تایید نمی کنم.
موفق باشید
جوملا 1.5 =====> مامبولرن
جوملا 1.6 =====> جومینا
افزونه و قالب ====> جومینا
بهبه چهچه ====> جومفا :دی
ممنون از همه دوستان گلم
جومینا تو زمینه طراحی قالب و همچنین افزونه ها واقعا حرفه ای هستش
پشتیبانیشون هم که دیگه حرف نداره
اما تنها مشکلی که دارن فارسی سازی 1.6 هست
بعضی از قسمتهاش انگلیسی هست که اون هم تو نسخه های بعدی برطرف میشه
من خودم جوملا 1.5 را میپسندم چون مدیریتش راحت تره
محیط مدیریت جوملا 1.6 به نظر من کمی به هم ریخته هست
با این همه کار آقای تهرانی حرف نداره![]()
التماس دعا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)