حد اقل 3-4 تا اسکرین شات بزارید از مدیریت و قالب و غیره
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
سلام جواب سئوالات داده شده است ، چنانچه تمایل به خرید داشته باشید ، چند روز آینده فقط این نسخه ی کد باز فروخته می شود. این که شما اسکرین شات نیاز دارید یا دمو شاید حق داشته باشید که ببنید قبل از خرید ، اما عرض کرده بودم ماهیت سیستم مشابه سیستم های شارژ هست ، فقط در ابزار - نحوه کد گذاری رمز و امنیت و دیزاین متفاوت است. توضیحات دقیق هم داده شده در مورد ابزار و نحوه دریافت و به همین دلیل نیازی دیده نشد که دمو قرار بدهیم. روشن بیان شده و این که واقعا خریدار باشید با توضیحات ، ضمانت وجه پرداختی ، کد باز بودن به نظر ما کافی است. چنانچه تا زمان اتمام فروش این نسخه سئوال فنی داشتید راههای تماس تلفنی- ایمیل - یاهو قرار داده شده است. تشکر از شما
نظر شما متین هست . هر سایت یا شرکتی برای فروش محصولات یکسری سیاست هایی دارد پس اهداف متفاوت است ، این سیستم هم فروشگاه ساز نیست و نیز توسعه داده شده از یک سیستم کدباز نیست که انکد شده باشد نظیر سیستمی که شما ذکر کردید و مانند بسیاری از سیستم های پارسی هم نیست که تا ابد به فروش برسد پس این قیمت مناسب است فروش نسخه ی کدباز هم تا چند روز دیگر احتمالا به اتمام میرسد و اندازه ی فروش سیستم در این مدت محدود هم نشان دهنده کارایی و اعتماد مشترکین هست.الان سبد خرید نسخه جدیدش را اینکار را کرده خیلی هم راضیه
من برای خرید نسخه 60 تومنی عرض کردم و نیاز داشتم وگرنه ما را چه 240 هزار تومن پول دادن برای یک اسکریپت کارت شارژ
سلام دوست عزیز
من سیستم شما رو میخوام و در واقع برای مشتری میخوام
شما میتونید سایتی رو معرفی کنید که بتونه درگاه پرداخت انلاین رو برام بزاره ؟
لطفا مشخصات سایت راهندازی شده رو برام توضیح کامل بدهید و بهم پ خ بدید .
سلام
اطلاعات برای شما ارسال شد.
فروش نسخه ی کدباز اسکریپت شارژ ووریا به زودی به اتمام میرسد.نهایتا 4 روز . هر گونه کدنویسی و دیزاین بعد از این مدت فقط برای مشترکین انجام می شود و فروش کاملا بسته می شود.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من از طرف وب سایت ووریا شرمنده شما و همه دوستان هستم که تماس داشتند برای دریافت نسخه ی کدبسته شده ی ما.اما همانطور که عرض کرده بودم نسخه ی یاد شده به صورت محدود عرضه شده بود و پس از رسیدن به سقف تائین شده بسته شد و نسخه ی کد باز فقط فروخته شد.این که حریم خصوصی افراد حقیقی یا حقوقی حفظ بشود از اول هم در وب سایت ما بوده است به صورتی که حتی برای نمونه کارهای انجام شده و وب سایت هایی که تا به حال نوشته ایم بخشی به عنوان دمو نداریم و نخواهیم داشت.از لطف شما هم متشکرم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)