صفحه 3 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 89

موضوع: **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AINALE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    88
    تشکر شده در
    75 پست

پیش فرض پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی

داداش سایتتون فرضا دو یا سه روز بسته باشه اسمون که به زمین نیومده
    10 روز کلا نت نداشتیم مگه کسی اومد خسارتم داد
    شما دارین هم وقت خودتون و هم ایشون که البته ایشون تنها نیستن و همکارانی هم دارن رو کلا با این حرفها گرفتین و اعصاب خودتون و دیگریان رو خراب میکنین
    گرهی که میشه با دست باز کرد چرا با دندون باز میکنی
    در ضمن این اسمش کلاهبرداری نیست مشکل هست که باید حل بشه و خودتون حل کنین

عضو انجمن M.D.A آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    164 پست

پیش فرض پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی

نقل قول نوشته اصلی توسط AmirWWP نمایش پست ها
    یادآوری پست اولم:
    1- سرور 8 دسامبر بدلیل اتک بسته میشه.
    2- سرور 9 دسامبر دوباره باز میشه و میگید اگه تکرار بشه دوباره بسته میشه.
    3- سرور 10 دسامبر به دلیل گزارش ابیوزی که تاریخ و ساعتش برای
    8 دسامبره
    بسته میشه (با توجیه اینکه 10 دسامبر گزارشش براتون ارسال شده) !!!!!!

مشکل اینجاست که شما 9 دسامبر سرور رو مجدداً باز کردید و گفتید دیگه تکرار نشه. چرا دوباره توی 10 دسامبر بخاطر اتکی که توی 8 دسامبر انجام شده سرور رو بستید؟ مگه دوباره بعد از اون اتکی اتفاق افتاده بوده؟

و سوال بعدیم اینه که ملاک مگه تاریخ ایمیل هست؟ خودتون هم قبول دارید که ایمیل مربوط به 2019/12/08 هست.

این وسط فقط یه گزارش اتک در کاره که اونم مربوط به 8 دسامبر هست و همه ایمیل ها هم مربوط به همون تاریخه (با توجه به مدارکی که ارائه کردید)
    9 دسامبر سرور رو باز کردید. 10 دسامبر دوباره ساسپند کردید.

تا اینجای کار دیگه باید متوجه شده باشید مشکلتون کجاس! بنده دیگه جواب شمارو نمیدم چون به اندازه کافی مدرک و توضیحات ارائه دادم و کاملاً مشخصه حق با منه و شما برای بار دوم سرور رو بدون دلیل قانع کننده ساسپند کردید. (بار اول قانع کننده هست)

کاری که شما کردید دقیقاً مثل اینه که: یکی تو خیابون مشت بزنه تو صورتتون شما از حقتون بگذرید. بعد 2 سال یکی یادتون بندازه و برید از اون فرد ضارب شکایت کنید بندازیتش زندان .
    کاملاً غیرمنطقی و غیرحرفه ای

بحث فقط اطلاعات نیست. ایشون باید پاسخگو باشن در قبال خسارتی که به بنده وارد کردن و باید اشتباهشون رو بپذیرن. متاسفانه همینکه ما به راحتی از این موضوع ها رد میشیم عامل ایجاد کلاهبرداریاییه که توی بازار هاستینگ ایران وجود داره!
    در ضمن بنده وظیفه داشتم این موضوع رو داخل تاپیکشون مطرح میکردم تا مشتریانی که در آینده قصد خرید ازشون رو دارن در جریان این ماجراها باشن و مدارک هم بصورت کامل ارائه کردم که کاملاً قابل قضاوت باشه!
    آقا واقعا سختتون نیست یکی بیاد این پیام های شما رو بخونه؟
    آقای محترم شما چیکار داری شرکت به دیتاسنتر کی گزارش داده،شما که میگین حرفه ای هستین و با دیتاسنتر ها آشنا هستین!
    آقای عزیز هر ابیوز که به ایمیل ما میاد تا 24 ساعت باید جواب بدیم.
    شما یک ابیوز 9 دسامبر داری بابت حمله به وب سایت octo***.com که ازتون شکایت کردن.
    یک ابیوز دارین برای 10 دسامبر که حمله به شرکت پلی استیشن داشتین.
    بار اول برای ابیوز 9 دسامبر مسدود شدین بار دوم برای ابیوز 10 دسامبر مسدود شدین.
    الان کجای این توضیح برای شما قابل درک نیست؟
    چرا همه چیزو باهم قاطی میکنین و میخواین موضوع رو طور دیگه جلوه بدین؟!
    بابا اصلا ما هیچی حداقل واسه وقت و اعصاب خودتون ارزش قائل بشین!
    بخدا هرکی بیاد این توضیحات مارو بخونه خندش میگیره که چند ساعت داریم برای شما فقط 2 تا ابیوز رو شرح میدیم!
    لطفا 8 دسامبر رو بیخیال شین اصلا ما کاری با 8 دسامبر نداریم! ما 9 و 10 دسامبر ابیوز دریافت کردیم برای شما و برای این 2 بار هم سرویس شما مسدود کردیم.
    دیگه این همه بحث و جنگ دعوا حاشیه سازی و... چیه؟
    ضمنن شما فعلا مشکل خودتون حل کنین اصلا نیازی نیست راهنمای دیگران بشین تا از ما خرید نکنن!

به امید روزی که حداقل این پیام هارو درک کنین!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط AmirWWP نمایش پست ها
    ایشون باید مدرکی مربوط به اتکی که از 9 دسامبر به بعد صورت گرفته ارائه بدن اما نه این مدرکو ارائه میدن نه قبول دارن که نباید سرور برای بار دوم ساسپند میشد!
    در این صورت بنده قانع میشم و بیخیال این قضیه میشم در غیر اینصورت پیگیر قضیه هستم.
    ایشون باید حداقل اشتباه خودشون رو متوجه بشن که من از حق خودم بگذرم.
    وقتی ایشون قبول نمیکنن و همچنان دارن با یه مدرک نامرتبط مانور میدن پس حتماً باید روشن بشه که حق با کیه!
    شما یک نفر کار بلد پیدا کنین حق به شما بده ما به شما 1 سال سرویس رایگان به همراه یک تمام سکه بهار آزادی به شما هدیه میدیم بدون هیچ شوخی!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    20 پست

سلام
    بنده چند روزی هست از ایشون یک سرور مجازی آلمان خریدم. راضیم ازشون تا الانم هر وقت تیکت زدم جواب دادن و کار بنده رو راه انداختن.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    202
    تشکر تشکر شده 
    133
    تشکر شده در
    106 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط miladgame نمایش پست ها
    سلام
    بنده چند روزی هست از ایشون یک سرور مجازی آلمان خریدم. راضیم ازشون تا الانم هر وقت تیکت زدم جواب دادن و کار بنده رو راه انداختن.
    و بنده هم راضی هستم.
    البته به مشکل برنخوردم که تیکت بزنم.

ان شا الله که همینطوری درجه 1 بمونن.

عضو انجمن AINALE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    88
    تشکر شده در
    75 پست

چند ماهیی هست از ایشوت سرور دارم
    هم سرورهاشون خوب هستن هم پاسخ گوییشون
    هیچ بدی ندیدیم ازشون
    این بحث هم تمام شده هست
    ایشون برا شیلتر استفاده کردن و باعث بروز مشکلاتی شدن اونا هم سرویسشونو بستن و تمام

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

12 پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی

من الان خرید زدم یك سرور آمریكا از سایت فكر نمیكردم اینقدر قدرت داشته باشه و همچنین پنل مدیریتی با شكل جدید و تمام كمال تمام سیستم عامل ها رو داشته باشه واقعا دستتون درد نكنه كاملا راضی راضی هستم از خرید خودم من 18 سرور دارم همه كلود هستن انصافا سرعت این سرورم كم از كلود نداره لایك فراوان به مدیران سایت
    ویرایش توسط Ramin : February 14th, 2020 در ساعت 03:43 دلیل: حذف نقل قول

عضو جدید soheilas آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    407
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    42 پست

نزدیک 8 ماهه از پنتا سرور، سرور میگیرم انصافا سرور هاشون نه دان شده نه مشکلی تا به حال برام پیش اومده !

یه سرور مجازی آمریکا دیگه سفارش داده شد و اتوماتیک تحویل گرفتم

ممنون ازتون

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

سلام من هلند با هارد ساتا حجیم میخوام که قیمتش نجومی نشه ممکنه این مورد؟ مثلا با هارد 500 و اگر امکان داره ویندوزش روی ssd باشه در حد 5 گیگا بایت

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    22 پست

قدرت هر هسته پردازنده 2 گیگاهرتز هست؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    26 پست

سرویس گرفتم آنی تحویل داده شد پشتیبانی بسیارخوب کیفیت سرویس هم عالیه

صفحه 3 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)