عزیزان چرا خودتونو میکشین ؟ با منابع اختصاصی هر چند تا میخوایین من میتونم بهتون ارایه بدم از هتزنر المان
عزیزان چرا خودتونو میکشین ؟ با منابع اختصاصی هر چند تا میخوایین من میتونم بهتون ارایه بدم از هتزنر المان
ویرایش توسط sina_lizard : November 10th, 2019 در ساعت 03:35
هاستینگ میزبان سرور
با نماد اعتماد-ارایه هاست و نمایندگی رایگان سی پنل لایت اسپید به صورت اسپانسری
شماره تماس و تلگرام: 09385924968
سلام
اولین بارمه میبینم یکی پست میزاره از پست خودشم تشکر میکنه
خب چه ربطی به تعداد پست داره ؟ ایشون سرور خواستن منم دیدم شما عزیزان دو برابر هزینه سرور سود میکشین روش . من راضی شدم به ۱۰-۲۰تومن سود ماهانه همه اومدن نوشتن امکان نداره و فلان اگر بود ما ۱۰ تا۱۰ تا میخریدیم
پس چرا وقتی من مینوسیم میتونم ارایه کنم هیچ کس ادامه نمیده؟
زیاد جو گیر نباشیم
ویرایش توسط sina_lizard : November 10th, 2019 در ساعت 10:45
هاستینگ میزبان سرور
ویرایش توسط javadezati : November 10th, 2019 در ساعت 10:55
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
یعنی شما 20 تومن هم سود میکنی روی این سرور با با 75 تومن هزینه ؟ هزینه خام سرور 55 تومن در ماه در میاد برات ؟
کاری ندارم تو هویز دامنه اسم مهدی نقی پور خورده ولی ایمیل Siinaa.nggg@gmail.com هست. حتما دوست داشتی اینطوری بنویسی یا اینکه این هندل و ایمیل هیچ سابقه خاصی تو نت نداره
ولی حداقل ایمیل پشتیبانی که پایین سایت زدی رو درست کن
info@mizbansv.com
دامنه شما ir هست. کام رو اصلا ثبت نکردی ازاده
https://who.is/whois/mizbansv.com
شما که دلار اینقدر برات ارزون در میاد اینم باید 30 تومن بیفته نهایتا برات ثبتش کن ایمیل کاربران به ناکجا اباد نره
هاستینگ میزبان سرور
هاستینگ میزبان سرور
بحث سر اینکه کسی ارایه میده یا نه نیست ! شما تاپیک بزن بگو سرور اورسل میخوام 50 تومن ببین چه افرهای رنگارنگی میاد برات
بحث سر اینه که با این قیمت فقط اورسل و بی کیفیتی و تاپیک شکایت فردا روز هست !
شما اونقدر برای کسب و کار و سایتت ارزش قائل نیستی که دومینی که تمدید نشده و ایمیلش هنوز تو فوتر سایتت به عنوان پشتیبانی قید شده رو با وجود گزارش تغییر بدی اونوقت توقع داری باور کنیم با این قیمت منابع اختصاصی میدی و برای مشتری ارزش قائل هستی !
سی پی یو 8 هسته واقعی
رم 16 گیگابایت DDR4 320Mhz
هارد 240GB nvme intel
پورت 2 گیگابیت فول دوپلکس اختصاصی
مجهز به فایروال اختصاصی
قابل ارائه از دیتاسنتر مایکروسافت / آمریکا - او وی اچ فرانسه و کانادا
آپتایم 100% ( + قرارداد شرکتی تضمین در صورتی که 5 دقیقه از طرف دیتاسنتر قطع بشه شبکه 10 میلیون تومان خسارت دریافت کنید )
ماهانه 75000 تومان
این آفر مخصوص شماست در صورتی که مارو قابل دونستین بفرمایید براتون سرویس اختصاصی رو ایجاد کنیم
اعتبار ما افتخار ماست
+ از هر جایی سرویس نگیرید چون معمولا جاهایی که مشتری میخواد قیمت رو تعیین کنه در مقابل نباید انتظار داشته باشه کیفیت دریافت کنه با قیمتی شما فرمودید رم 2 گیگ بهتون ارائه میشه 8 گیگ نمایشی ...
هاستینگ میزبان سرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)