سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
شما چرا سعی دارید بگید خیلی اتفاق وحشتناکی افتاده؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز، بستگی داره اتهام شما چی باشه؟ اگر فقط فیل ترشکن فروختید دو تا اتهام بهتون میتونن بزنن (البته طبق چیزهایی ک دیدم)
تسهیل دسترسی به محتوای مب تذل و مست هجن از طریق ارائه فی لتر شکن و تحصیل مال نامشروع
که هر دو مورد رو میتونید دفاع کنید (اینکه میگن وای دادستانی کل زده فلان...) اینجوریا نیست، پرونده رو هر جایی درست کرده باشه نهایتا میره دادسرای ناحیه 31 و به ی شعبه بازپرسی یا دادیاری ارجاع داده میشه و شما میرید دفاع میکنید از خودتون، برای اطمینان سند یا کفیل داشته باشید با خودتون
در مورد اینکه حسابتون مسدود شده پیگیر نشید چیزی نمیشه هم بهتون بگم، قطعا پرونده قضایی دارید و بهتره سریعتر پیگیری کنید
امروز به بانک رفتم گفتن که از طرف دادستانی کل کشور حسابتون مسدود شده باید تهران برید و اونجا مشکل بهتون میگن
ضمن اینکه من امروز به بخش جرایم فضای مجازی قویه قضایه تماس گرفتم منشی یا هرکسی که پشت خط بود بعد از پرسیدن ادرس و شماره موبایل از من خواست که شماره کرافت یا همون شماره پرنده براشون بخونم بعد گفت که یک ربع دیگه تماس بگیرم مجدد تماس گرفتم گفتن که ما بررسی میکنیم و باهاتون تماس میگیریم
- - - Updated - - -
امروز به بانک رفتم گفتن که از طرف دادستانی کل کشور حسابتون مسدود شده باید تهران برید و اونجا مشکل بهتون میگن
ضمن اینکه من امروز به بخش جرایم فضای مجازی قویه قضایه تماس گرفتم منشی یا هرکسی که پشت خط بود بعد از پرسیدن ادرس و شماره موبایل از من خواست که شماره کرافت یا همون شماره پرنده براشون بخونم بعد گفت که یک ربع دیگه تماس بگیرم مجدد تماس گرفتم گفتن که ما بررسی میکنیم و باهاتون تماس میگیریم
عزیز دل 3 راه بیشتر نداری
1- فرار نمایی از ایران و برنگردی !!!!! اگر فکر میکنی واقعا کار خیلی بیخی کردی و راهی نداری و امکان رفتن داری!!!
2- بیخیالش باشی ببینی میان سراغت یا نه ( استرس بکشی )
3 - پاشی بری اونجا ببینی چه خبره ( بی استرس ) . فوقش دادگاهه دیگه اونم چند ماه طول میکشه تا به نتیجه ای برسه
من خودم راه سومو انتخاب میکنم چون راه اول رو امکانات ندارمراه دومم رفتم خیلی روی روان آدم هست
یه سند آماده داشته باش برو اونجا ببین چه خبره
احتمال زیاد یا پول ***ی اومده توی حسابت یا فتا نامه زده . در هر دو صورت اونقدر پیگیرانه نیست .قوانین رو بخون برای فروش اون موضوع قانون خیلی محدود هست
در کل اگر خیلی خیلی اوضاعتون خراب بود قبل از اینکه حساب مسدود بشه و با خبر بشی ببینی چه خبره دستات و چشات بسته میشد
ویرایش توسط hoka : July 16th, 2019 در ساعت 10:01
الزام بانک به فک مرهونه
آقای مهدی (راهن) در قرارداد تسهیلاتی ضامن تسهیلات گیرنده (مشتری) میشود و به عنوان راهن منزل مسکونی خود را در رهن بانک قرار داده و متعاقباً با تنظیم متمم قرارداد، حد اعتباری مندرج در سند رهنی را افزایش میدهد.
ادامه در وب سایت دکتر امیرعباس ابراهیمی
البته من شهرستان هستم ، هنوز هیچ احضاریه ای و تماسی با من نشده
اون چیزی که بانک پاسارگاد به من گفتند این بود که دادستانی کل کشور حساب شمارو مسدود کرده ، و فقط ***** شکن بوده . طبق قوانین میگن که 3 ماه زندانی داره یا 500 هزار تا 3 میلیون تومن جریمه داره دقیق نمیدونم
تنها کاری که من کردم این بود که به بخش جرایم رایانه ای فضای مجازی تهران تماس گرفتم و گفتن که باهاتون تماس میگیریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)