من سرورم دو روز دیگه تمام میشه میخوام منتقل کنم ایا تخفیف هنوز پا برجاست منظورم خرید یک ساله هست؟
سه روز پیش من از ایشون یه سرور مجازی خریدم رم دوگیگ+دوکور هسته لوکیشن المان مجازی ساز kvmواقعا کیفیت سرویس بسیار بسیار عالی هست .. پشتیبانی بسیار سریعی دارن من راضی هستم خدایی انشالا همین طوری با قدرت پیش برید
با سلام خدمت شما مهندس خوب خوشبرخورد
به دلیل كیفیت مافوق تصور سرورهای ایران شما كه برای اولین باره بعده هشت ماه خرید در انواع سایت ها و انواع مدل سرور ایران متفاوت كه منو به عاجز بودن از اسم سرور ایرانی رسونده بود .. تا زمانی كه دوماه پیش اولین خریدم زدم از شما و انگار خدا برام پیك شادی داد كه این همه كیفیت و سرعت كه انگار داری با كلود آلمان كار میكنی و كیفیت در برابر منابع نامحدود واقعی كاملا واقعی100% شما منو واقعا شادمانم كرده .. و باعث شد من 4 سرور بزرگ ایران از شما داشته باشم و هم اكنون هم سرور پنجم خودمو یك پلن رم یك است سفارش خرید میزنم ... مچكرم از شما اولا برای حقوق مشتری مداری و پاسخ گو بودن در كمترین زمان ممكن و دیگر درجه a كیفیت سرویس های شما .. همیشه موفق و پاینده باشید و از اینكه با سایت شما كار میكنم بسیار بسیار خرسندم ....... مدیر شركت mendosa astage .
سلام
یک آی پی تست لطف میکنید ؟
نمایدنگی برای سرور مجازی ایران هم ارائه میکنید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)