جالبه تست رایگان میدید آیا نمیترسید دیداس بخوره؟
سلام یک سرورمجازی با 2 گیگ رم گرفتم
دو بار قط شد بار اول 10 روز + 40 گیگ هارد اضافه
بار دوم هم 15 روز به سرویس اضافه شد
درکل راضی هستم از ایشون و امیدوارم موفق باشن
من هم ازشون سرور گرفتم پشتیبانی خوب بود کیفیت سرور هم نسبت به قیمتش خیلی خوبه امیدوارم موفق و پیروز باشید
دوستان از این اقا من و خیلیا دیگه سرور خریدیم به عنوان اشتراکی فقط برا اپلود و دانلود ایشون فرمودند بسیاری از ورت ها بستش و اگه پورت بسته باشه قطعه نمبیشه با سرور اتک یا نت اسکن کرد و ایشون ایمیلزدن که سرور من و اونایی که خیدن به دلیل نت سکن از دسترس خارج شد تمامی مدارک هم براتون ضمیمه میکنم به هیچ عنوان نخرید چون کلاه بردار به تمام معنان تیکت هم به هیچ عنوان جواب نمیدهند
هر سروری بخرید به بهانه نت اسکن ازتون خاموش میکنن در حالی که سرور اصلا باهاش نت اسکن نکردن
اینم مدارک
http://s9.picofile.com/file/83448708...6_09_43_47.png
چه ربطی داره من در قبال این وسیله پول میدم و بابت ضمانت پول از شما پشتیبانی میخوام سرور خاموش شد یه سرور دیگه میدید من پول کل دوره رو پرداخت کردم و باید سرویس داشته باشم تا پایان دوره یک نفره دیگه نت اسکن انجام میده دلیل نمیشه همه به پای اون بسوزن و باید فکری به حال بقیه کنند
دقیقا همه چیز به شما ربط داره وقتی شما سرور خریداری میکنید تمامی مسئولیتش با شماست
درستش هم این هست که هیچ فایروالی روی سرور کانفیگ نکنند و درجا با اولین ابیوز سرویس شما مسدود بشه بدون هیچ عودت هزینه ای
خطا از جانب شما بوده و شما هیچ حقی ندارید که شاکی باشید
دیتاسنتر قانون داره
درصورتی که طبق ابیوز های دیتاسنتر عمل نشود سرور اصلی مسدود میشود و این مشکل خیلی جدی تر از مسدود شدن سرویس 20هزارتومنی شماست
بهتر هست قوانین رو مطالعه کنید و از انحراف افکار عمومی خوداری کنید
سلام.
آقای فروزانی تشکر بابت شفاف سازی که انجام دادین.
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
ببخشید که دیر پاسخ میدیم
برای اتصال به سرور مجازی براتون یک لینک ارسال می کنیم که از طریق اون لینک می تونید به سرور مجازیتون وصل شین.
و برای استفاده کردن از port 80 براتون نت می کنیم به یک پورت دیگه که خودتون انتخاب می کنید.
- - - Updated - - -
سلام از چه لوکیشنی نیاز دارید؟!
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
تشکر از حسن انتخابتون.
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
در این بسته دو پلاس موجود داریم
که پلاس ها ای پی دارند اما بدون پلاس ها ای پی ندارن در بسته های آپدانا و مهر.
بسته هایی که ای پی ندارند می تونید از طریق لینک بهشون وصل شین.
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
تاجایی که به یاد دارم
یک سرویس از آمریکا بهتون تحویل دادیم که مشکلی برای سرورتون بوجود امد که دیگه روشن نمی شد.
براتون اوکی کردیم
و اگر هم اشتباه نکنم کلا سرویستون جابجا کردیم به یک دیتاسنتر دیگه و همه چی اوکی بود.
اگر مشکلی با سایت دارید یا پاسخ دیر دریافت کردین از طریق شماره تماس شخصی بنده در تماس باشید.
09217221360
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر.
اطلاعات ورود سرورتون از پیام خصوصی برام ارسال کنید.
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)