من الان از cloudflare دارم استفاده می کنم. ولی سایت بالا نمی یاد تو ایران.
من الان از cloudflare دارم استفاده می کنم. ولی سایت بالا نمی یاد تو ایران.
نه دیگه، کلودفلیر 1 مود داره که dns ها عوض میشه ولی ای پی عوض نمیشه. یه مود هم داره ای پی و dns با هم عوض میشه.
باید تو قسمت تب DNS, بری و A ریکورد دامینت رو که با ای پی المان ست شده رو، اونجا قسمت Status رو اون ابر تیره رو به روشن تبدیل کنی (با کلیک) که ای پی هم عوض بشه. قسمت CNAMe ریکورد www رو هم باید همینکار بکنی.
بعد از این تغییرات کش مرورگر رو پاک کن و تست کن بعد چند ساعت، سایت بالا میاد راحت
ویرایش توسط ColdWorld : December 14th, 2018 در ساعت 14:42
درسته، برای من خاموش بودن چون کلا از کش cloudflare نمی خواستم استفاده کنم. فقط برای DNS ازش استفاده می کردم. چون هم nginx fast cgi هست و هم wp rocket. کش تو کش می شه
البته الان روشن کردم اون رکوردهارو تا تست کنم.
برای تغییر آی پی تو هتزنر می دونید چیکار باید کنم؟
زیاد روی اون کش ها حساس نباش. مشکلی پیش نمیاد معمولاً سرعتت تازه بهتر هم میشه با cdn.
برای هتزنر هم همکارا گفتن که باید با دیتاسنتر هماهنگ کنید. یا درخواست ای پی جدید بدی.
تایید می کنم ترافیک سایت همین الان برگشت. ترافیک از روزی ۱۵ هزار رسیده بود به ۱۰۰۰. الان دوباره بازدید داره می ره بالا از ایران. دستت درد نکنه بابت این راه. به فکر خودم نرسید متاسفانه. لااقل رنکینگ مطالب رو حفظ کنیم.
- - - Updated - - -
اینجا کسی هست که بتونه برام پینگ بگیره از آی پی تا ببینیم تو ISP های ایران باز می شه یا نه؟ من چون خودم بلد نیستم. هزینش رو هم می دم. ممنون.
1 هفته ای میشه وارد نمیشه برا من اینترنت مخابرات .
ولی با اینترنت همراه اول مشهد میشه وارد شد ...
اینجا کسی هست که بتونه برام پینگ بگیره از آی پی تا ببینیم تو isp های ایران باز می شه یا نه؟ من چون خودم بلد نیستم. هزینش رو هم می دم. ممنون.
دوستان کلود فلور برای شما اینطوری شده بعد از ست dns سایت در داخل باز نمیشه !؟
در مورد کلادفلیر اگر ارور ۵۰۳ میگیرید مشکل از سمت خود کلادفلیر هست که در سایتشون هم اعلام کردند . اما اگر کلا بالا نمیاد بدون هیچ اروری مشکل از سمت اینترنت و isp شماست که با گرفتن تریس میتونید بررسی کنید
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
سلام
ما سرور فرانسه داریم تمامی پورت های tcp کار میکنه اما هرچی روی udp هست خیلی ها نمیتونند وصل شن
با ایرانسل و همراه اول نیمتونم وصل شم اما داتک از منزل مشکلی ندارم و میتتونم وصل شم
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)