یه هاست از شما دیروز خرید کردم ولی مشخصات هاستی که ارسال کردید اصلا لاگین نمیکنه سایتتون هم اصلا بالا نمیاد این چه وضعه سرویس دهی اخه
یه هاست از شما دیروز خرید کردم ولی مشخصات هاستی که ارسال کردید اصلا لاگین نمیکنه سایتتون هم اصلا بالا نمیاد این چه وضعه سرویس دهی اخه
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
قصد بی احترامی نیست و من با اکثر این سایتها کار کردم که به نظرم هیچکدومشون نمیتونن خواسته های شمارو از هاستینگ مطلوب بجا بیارن
بهتر هست با شرکتهای بزرگ ارائه هاستینگ دنیا مثل hostgator و یا leaseweb مستقیم بخرین و حتی سایتهای هستند که میتونین خرید هاتون رو به واسطه اونها انجام بدین ..
سایتهای ایرانی توانایی و علم لازم رو برای ارائه خدمات به مشتریان ندارن و اگه محتوای سایتتون موزیک یا فیلم باشه مستقیما اطلاعات شمارو برای حفظ منافعشون با همه به اشتراک میزارن در یک کلام حریم خصوصی شما نزد شرکتهای ایران زیر صفر هست
این تجربه 12 ساله من توی دنیای اینترنت بود امیدوارم برنخوره به دوستان ولی این حرفام کلا درست هستش
با سلام و احترام
موجودی جدید :
سرور فرانسه ovh با پنل دایرکت ادمین - وبسرور لایت اسپید - امکانات و ترافیک میزبانی نامحدود
+ هر سفارش 2 گیگابایت هاست بکاپ رایگان جهت بکاپ گیری شخصی شما ( پس از سفارش تیکت ارسال شود)
موفق باشید
من یکماهی میشه سرویس دارم و تو این یکماه راضی کننده بود سرویساشون میخام یکی دیگه هم بخرم ازتون فرانسه سی پنل اگر امکانش باشه چون امکانات سی پنل بیشتره ا دایرکت ادمین
مثلا امکان داره ما تلفیقی بگیریم هاست رو؟ مثلا دو تا هاست بگیریم و در یک هاست با منابع دوبله شده تحویل بگیریم؟
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
تقریبا یکماه پیش سرویس گرفتم که کاملا راضی کننده بود
و ترغیب شدم که سایتهای اصلی رو هم منتقل کنم به سرویس ایشون
الان هم وقت گذاشتن در اسرع وقت انتقال دادن سایتامون رو مشکلاتی بود که بلافاصله رفع کردند تا الان راضی کننده بوده خدماتشون . امیدوارم شما هم از کسب و کارهای نسبتا جدید که سرویس و پشتیبانی خوب و نماد اعتماد و مجوزهای قانونی را دارن مثل ایشون اعتماد و حمایت کنید تا نتیجه اون بهتر شدن خدمات و کیفیت باشد که مسلما نتیجه اش استفاده راحت تر و بهتر ما از خدمات هاست و سرور با کیفیت بالا خواهد بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)