پیج رنک باعث نمیشه که سریع تر ایندکس بشن. سایت مپ هست که به اسپایدر میگه برو تو این پست. یعنی چون تو سایت مپ لینک مطالب هست، وقتی اسپایدر سایت مپ رو میخونه میره به لینک هایی که تو سایت مپ هستن و بعد صفحاتی که باز میشه رو ایندکس میکنه... شما میتونی تو سایت مپ 50 هزار لینک بذاری. ولی بهتر اینه که وقتی مطالبت آپدیت شد، سایت مپ رو هم آپدیت کنی و فقط لینک های جدید رو توش بذاری. چون لینک صفحات قبلی قبلا ایندکس شده. تو بعضی از سی ام اس ها (مثل دیتالایف) میتونی تنظیم کنی که چند پست آخر سایت تو سایت مپ قرار بگیره.
برای اینکه صفحات سریعتر ایندکس بشن، سایت مپ رو هم تو وبمستر تولز ادد کن. بعد هر بار که مطالبت آپدیت شد از این لینک به گوگل بفهمون که آپ شده. :
http://google.com/webmasters/sitemap...om/sitemap.xml
به جای YOURSITE.com آدرس سایتتون رو بزنین.
نه مشکلاتی که دوستان گفتن ندارم یه پلاگین دارم که خودش اتوماتیک sitemap رو آپدیت می کنه ... یه پلاگین هم برای seo دارم ... خود گوگلم فکر کنم روزی یکبار میاد sitemap رو دانلود می کنه... و هر 2 -3 روز هم تعداد لینک های ثبت شده در نت افزایش پیدا می کنه که اختلافش با کل لینک ها حدود 100 تاست...
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
ولی چه مردیه الکسا روزی یه بار منو آپدیت می کنه....
طبق معمول پس رفت کریم!!!
سایت تخصصی بازی ایرانیان News Patches Cracks Tools Download Full PC Games Game Trailers
یه فروم دارم که پیج رنکش شده 3
با 15000 پست
چرا سايت alexa باز نمي شه من با 2 تا isp چك كزدم
تاپیک پر بحثی شد!
به نظر من رنک گوگل واسه ما ایرانی ها مایه دلگرمی شده که به سایتمون برسیم به طوریکه بابت یک پله ارتقا یک تاپیک میزنن و میگن که فلان شد که اومدیم اینجا و بهمان شد :ّدی
وبلاگ شخصی من اوایل 3 بود بعد 0 شد بعد از مدتی 1 شد حالا هم 2 شد که برای شخص خودم تفاوت آنچنانی نداره
لوگوفـان آيـ آر
آموزش دارین واسه بالا بردن پیج رنک
سایت شما چون وردپرس هست اینجوری رنک گرفتید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)