میشه منبع حرفتون در گزینه شماره 1 رو ارائه بدید.
اگر تمامی اطلاعات برای آمریکا آپلود میشد که خب الان کل ترافیک های چندرغاز اینترنت کاربرای خونگی سر هیچی تموم میشد که.
مثلاً طرف کلاً 5 گیگ ماهانه اینترنت میگیره اگر ویندوز پشت سر هم درحال آپلود اطلاعات ایشون به سرور های آمریکا هستش چرا پس 5 گیگش تو همون روز تموم نمیشه؟
میدونم به لینوکس علاقه دارید ولی دلیل نمیشه که با تخریب ویندوز بخواین لینوکس رو برتر نشون بدید
درباره سایر گزینه ها هم:
2.کی گفته لینوکس ویروس نمیگیره؟ اتفاقاً لینوکس ویروس های خیلی بدترم داره ولی چون تعداد کاربراش کمتر از ویندوزه کمتر به چشم آمده.وگرنه مثلاً تو سرور های هاستینگ لینوکس CentOS یا Cloudlinux نصبه مگه نه؟ خب چرا تو اینا آنتی شل نصب میکنن؟ چرا شل ها و ویروس هایی وجود داره که می تونه قشنگ کل سرور لینوکسی رو بپوکونه یا مثلاً یه Backdoor ایجاد کنه یا پشت سر هم ایمیل اسپم بفرسته تا برای شما Abuse بیاد و... پس لینوکس بدون ویروس نیست.
3.ویندوز نیاز به یکپارچه سازی نداره اگه کاربرای ویندوز تو ایرانم در هر مشکل کوچک به جای حذف صورت مسئله و نصب مجدد ویندوز یاد میگرفتن دنبال راه حل مشکلشون برن الان میدیدن ویندوز هم چقدر میتونه پایدار باشه من خودم 2 ساله ویندوز 10 رو نصب دارم و هنوز که هنوزه از همین ویندوزی که 2 سال پیش نصب کردم هر روز دارم استفاده میکنم و مشکلی پیش بیاد سرچ میکنم راه حلشو پیدا میکنم حلش میکنم و هرگز به فکر نصب مجدد یا به قول شما یکپارچه سازی و... نمیرم.
4.ساختار هسته لینوکس با ویندوز متفاوته و در بعضی زمینه ها سرعت بیشتری ارائه میده ولی اینم اشتباهه که فکر کنید تو لینوکس کل سیستم هنگ نمیکنه برای من تو Ubuntu بارها و بارها سر هنگ کردن یه برنامه کل سیستم هنگ کرد دلیل نمیشه که چون ساختار متفاوتی داره هیچوقت هنگ نکنه.
5.اینو مطمئن باش که تو این مملکت تا این حکومت هست هیچ وقت کپی رایت اجرایی نمیشه.
6.تو ویندوز هم میشه سیستم فایل های لینوکس و مک رو خوند فقط نیاز به نصب ابزار های جداگونه داره.
7.اینو دیگه خیلی خنده دار گفتید والا من بیشتر تو لینوکس باگ پیدا میکردم تا ویندوز که هر دفعه هم پنجره گزارش باگ برام باز میشد ولی من میزدم بره

8.حالا نه که اصلاً کاربرای لینوکس به محیط های گرافیکیش اهمیت میدن؟ اکثر کاربرای لینوکس developer ها و hacker ها و technician ها هستن که سالی یه بار یه پس زمینه هم عوض نمیکنن چه برسه به تم و محیط کار و...
9.منظورتون رو درست متوجه نشدم ولی اگه منظورتون ترکیب محاسبات در چندین کامپیوتر هست طوری که تو سرور ها باعث میشه آپ تایم هرگز پایین نیاد اینو ویندوز هم داره
Microsoft Cluster Server ولی اگه منظورتون چیز دیگه ایه من متوجه نشدم.