-
February 10th, 2018, 22:38
پاسخ : دلار ۴۸۰۰ تکلیف چیست؟
مکارم شیرازی :گرانی میدان آزمایش و امتحان است اما کسانی اجناس را انباری می کنند، در این احوالی که ما زندگی می کنیم کوره امتحان الهی داغ است و همه مان در حال امتحان هستیم.

بنظرم امیدی به این مملکت نیست این مملکت رو باید با تمام ... آتش زد
-
تعداد تشکر ها ازphp?> به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018 22:38
# ADS
-
February 10th, 2018, 22:41

نوشته اصلی توسط
saeid1346
وقتی صداتون در نمیاد لابد راضی هستین دیگه ، 4800 چیه ، بشه 5000 تومن !
اصلا کی به کیه این ملت براشون فرقی نداره بشه 6000 تومن

صداشون اگه درم بیاد چیکار میتونن بکنن؟
-
تعداد تشکر ها از cloudu به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018, 23:04

نوشته اصلی توسط
php?>
مکارم شیرازی :گرانی میدان آزمایش و امتحان است اما کسانی اجناس را انباری می کنند، در این احوالی که ما زندگی می کنیم کوره امتحان الهی داغ است و همه مان در حال امتحان هستیم.

بنظرم امیدی به این مملکت نیست این مملکت رو باید با تمام ... آتش زد
البته به شرطی که از دین سوء استفاده نشه ، نمیشه آدمای بیچاره رو دید و حرف نزد فقط بخاطر امتحان الهی ، اسلام اومد برای راحتی مردم نه برای به زیر کشیدن مردم برای امتحان الهی
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018, 23:10
عضو جدید
من فکر میکنم هیچ راه فراری نیست کل ملت ها زندانی دولت ها هستند دولت یعنی چی؟ گلدر بزرگه گلدر کوچیکا رو میزنه با پلیسش بعد خودشو و خودش ولی چیزی رو که نمیتونم درک کنم اینه شهوت قدرت و پول مگر پایانی نداره؟
حالا یکی پیدا بشه اهن رو به طلا تبدیل کنه در یک شب هزاران تن تولید کنه اون موقع چی میشه؟ واقعاااا آخرش چیه که اینقدر زندگی مردم بی ارزش شده؟
The more you trust
God , the more he amazes you
-----------------------------

-
-
February 10th, 2018, 23:19
دقیقا همینطوره که شما عرض کردید ولی تو این شرایط فعلی اگر دیدن نمی تونن کاری انجام بدن و یا نمیخوان انجام بدن میگن اسلام !!! !!! !!! اسلام نگفته مردم بدبختی بکشن و ... ، الان یک عده نقاب اسلام رو به چهره دارن و دارن از مردم سو استفاده میکنن ، و همین مسئله باعث میشه از اسلام زده بشیم ( خودم شخصا قبلا خیلی اعتقاد داشتم ولی الان اعتقاداتم خیلی کمتر شده و سعی میکنم بیشتر انسان باشم تا مسلمون )
-
تعداد تشکر ها ازphp?> به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018, 23:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
php?>
دقیقا همینطوره که شما عرض کردید ولی تو این شرایط فعلی اگر دیدن نمی تونن کاری انجام بدن و یا نمیخوان انجام بدن میگن اسلام !!! !!! !!! اسلام نگفته مردم بدبختی بکشن و ... ، الان یک عده نقاب اسلام رو به چهره دارن و دارن از مردم سو استفاده میکنن ، و همین مسئله باعث میشه از اسلام زده بشیم ( خودم شخصا قبلا خیلی اعتقاد داشتم ولی الان اعتقاداتم خیلی کمتر شده و سعی میکنم بیشتر انسان باشم تا مسلمون )
هدف همین گرفتن دینته سیاست کثیفتر از اون چیزیه که در فیلم ها و کتاب ها ما دیدم یا شنیدیم و درک کردیم کثیفتر از هر کثافتی که فکرشو بکنی.
هرجا که دیدی داری میری سمت یه چیزی بدون که هدف سیاست همونه!
ویرایش توسط vahid03 : February 10th, 2018 در ساعت 23:26
The more you trust
God , the more he amazes you
-----------------------------

-
تعداد تشکر ها از vahid03 به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018, 23:27
-
تعداد تشکر ها ازSamaN DL به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2018, 23:31

نوشته اصلی توسط
php?>
حالا من کاری به اسلام کاری ندارم چون اسلام شاخه ای از دین محسوب میشه
دین بره این اومد که انسانها این روزایی که ما داریمو تجربه نکنن
به قول دوستمون این مشکلات برای تمام دنیا که ادیان مختلف دارن تجربه شده و دین حتی از نظر مسیحی ، بودایی ، زرتشتی ، یهودی و سایر ادیان بی ارزش شده ، چرا این اتفاق افتاده ؟ چون ثروتمندان و سردمداران سیاست دین رو تغییر دادن تا بتونن بر مردم حکومت کنن ، چون میدونن که اگر مردم بیکار باشن میرن مطالعه میکنن و آگاه میشن
آیا یک انسان آگاه میتونه بر سایر انسانهای آگاه حکومت کنه ؟ بخاطر همین ایمانتو از دست دادی چون آگاهی اما انرژی منقی که در درونت هست رو به بهانه های مختلف به یک سمت میفرستی و چه چیزی بهتر از هدف گرفتن دین ، دینی که درونت ساختن و خودت پرورشش دادی ، نرفتی دنبالش ، خودت تحقیق نکردی بلکه به خوردت دادن ، بخاطر همین ازش متنفری

نوشته اصلی توسط
vahid03
هدف همین گرفتن دینته سیاست کثیفتر از اون چیزیه که در فیلم ها و کتاب ها ما دیدم یا شنیدیم و درک کردیم کثیفتر از هر کثافتی که فکرشو بکنی.
هرجا که دیدی داری میری سمت یه چیزی بدون که هدف سیاست همونه!
به قولی دارن به مردم فشار میارن تا نظام اسلامی براندازی بشه ، کی داره فشار میاره ؟ دولت فعلی ، دولت فعلی کیه ؟ تحصیل کرده های انگلیس ، آمریکا ، عراق ، ینی هرچی اجنبی ریخته داره تو مملکت بعنوان رئیس بر 80 میلیون ایرانی حکومت میکنه
میخوان ایران مثل این کشورا امنیت نداشته باشه ، عراق ، سوریه ، افغانستان ، کشورای آفریقایی که ثروتمند ترین قاره جهان بودن ... منتها چشم بصیرت میخواد آدم به این مسائل نگاهی بندازه
ویرایش توسط live : February 10th, 2018 در ساعت 23:36
-
تعداد تشکر ها ازlive به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2018, 00:00
یاد یه فایل لو رفته از جلسه استیضاح وزیر صنعت افتادم . نماینده مجلس ازشون پرسیده بود که چرا پرایدی که 5 میلیون قیمتش هست رو 20 میلیون به مردم میدید ؟ وزیر در جواب گفتن که باج هایی که نهاد های مختلف از ما میخوان رو چطوری بدیم ؟ سهم مجلس ، سهم رهبری و ... اگه شما حاضری از باجت بگذری ما بکنیم 5 میلیون ! ارز هم جریانش همینه . یه سری دارن خیلی باج میدن که دلار گرون شه و به سرمایشون اضافه شه . این افراد به فکر امثال من و شما نیستن که با این قیمت ارز ورشکسته میشیم . کنترل قیمت ارز هیچ کاری برای یک دولت نداره اما چون دارن از همه طرف باج میگیرن کاری نمیکنن . مردم هر چی بدبخت تر باشن و پی سگ دو زدن باشن ، کمتر اعتراض ( که بهش میگن اغتشاش ) خواهند کرد و افراد روی کار ، مدت بیشتری میتونن خون مردم رو تو شیشه کنن .
-
تعداد تشکر ها از Mr-Pro به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2018, 00:01

نوشته اصلی توسط
live
به قولی دارن به مردم فشار میارن تا نظام اسلامی براندازی بشه ، کی داره فشار میاره ؟ دولت فعلی ، دولت فعلی کیه ؟ تحصیل کرده های انگلیس ، آمریکا ، عراق ، ینی هرچی اجنبی ریخته داره تو مملکت بعنوان رئیس بر 80 میلیون ایرانی حکومت میکنه
میخوان ایران مثل این کشورا امنیت نداشته باشه ، عراق ، سوریه ، افغانستان ، کشورای آفریقایی که ثروتمند ترین قاره جهان بودن ... منتها چشم بصیرت میخواد آدم به این مسائل نگاهی بندازه
مدتهاست پست نمیزارم اینجا و فقط خوانندم
ولی اینو خوندم پوکیدم از خنده
دمت گرم ادامه بده راستی خواهر جاری دختر عموی همسایه صدام هم هست اونه داره ارز گرون میکنه تو کشور
ویرایش توسط bot : February 11th, 2018 در ساعت 00:02
-
تعداد تشکر ها ازbot به دلیل پست مفید