خيلي ها مفهوم ريپ رو اين ميدونند كه html رو سيو كنند و بگند ريپ شد.
بعضي ها روي پوشه هاي قالب و فايل هاي tpl محدوديت دسترسي نميذارند خب خيلي راحت توسط هر كسي كه تو كار ريپ باشه ميتونه زده بشه
ولي مثل اين سايتي كه ميگيد كسي بايد بزنه كه روي قالب هاي whmcs تسلط داشته باشه و ميتونه اين قالب رو حداكثر در يك روز بزنه.
قالب رو هر كاري كنيد مي تونند بزنند ، زياد بهش اهميتي نديد با اينكار اگه به اعتبارتون زياد نشه چيزي كم نميشه !:دي
فقط سعي كنيد حتما پرمشين هاي اضافي رو ببنيد.
هر کاری کنید راهی هست واسه ریپ زدن! هرچقدر هم شما امنیت و تمامی موارد رو چک کنید ولی بازم همون قالب رو میشه زد...
این اقتدار بی جونو چرای هکر ها و . ما رو می سونه . حداقل از این یه چیز یه کمی پیشرفته هستیم![]()
خوب دوستان در یک پست کامل به توضیح طریقه جلوگیری از ریپ اسان قالب های tpl را اموزش بدهند تا همه گیج نشوند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
همینجوری داشتم وب گردی می کردم رسیدم به اینجا....
Ripper های عزیز، قصد کل کل دارند، بیان اینجا!!اگر تونستن چیزی که من اینکریپت می کنم و 1000 تا بلای دیگه سرش میارم رو هم ریپ بزنن خودم مدال لیاقت می اندازم گرنشون!!
![]()
در مورد همین قالب های WHMCS هم علاوه بر اقدامات قبلی، یکسری کارهای دیگه هم هست که انجام میدم...![]()
![]()
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
امکان جلوگیری از قالب ها هست عزیزان . با تغییراتی در فایل css ( اگر داشته باشه !) . متاسفانه بیشتر نمی تونم توضیح بدم .با تشکر
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
قصد کل کل ندارما !فقط محض اطلاع یه لینک به من بدید ببینم چطوریاست .
![]()
صبر کن یه نمونه آماده کنم، بگذارم رو وب بعد لینک میدم... الآن سرم یکم شلوغه، تا یکی دو ساعت دیگه پست میدم...
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)