صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28

موضوع: تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف

عضو انجمن mohammadlover آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    326 پست

55 تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف

با سلام و احترام
    طبق رویه قبلی پرتو سرور و به جهت جذب مشتریان جدید، آفرهای زیر تقدیم کاربران میشود و عزیزانی که تمایل به دریافت سرویس با قیمت و کیفیت مناسب دارند میتوانند از طریق زیر اقدام کنند.

☆☆ تمامی سرورهای دارای کنترل پنل کامل به جهت روشن، خاموش، ریستارت، تعویض سیستم عامل و ... می باشد که باعث راحتی کاربران عزیز می باشد. ☆☆

لطفا توجه داشته باشید که مجموعه پرتو سرور دارای نماد 2 ستاره از وزارت صنعت، معدن و تجارت و ثبت شده در سایت ساماندهی وزارت ارشاد می باشد و کلیه قغالیت ها به صورت کاملا قانونی و قانون محور می باشد. به همین خاطر عزیزان میتوانند با خیال راحت از خدمات پرتو سرور استفاده بفرمایند.

فایل پیوست 37301
    ====================================================

پلن های زیر به صورت آفر بوده که طبیعتا تعداد سرویس های قابل ارائه فعلا محدود می باشد.

کم بودن قیمت ارتباطی به کم بودن کیفیت سرویس ها ندارد

فایل پیوست 37303

************* پلن های ویژه از لوکیشن آمریکا *************

فایل پیوست 37302
    سفارش رم 2 گیگابایت (تحویل آنی)

سفارش رم 4 گیگابایت (تحویل آنی)

سفارش رم 8 گیگابایت (تحویل آنی)

سفارش رم 16 گیگابایت (تحویل آنی)

لوکیشن آلمان

فایل پیوست 37416

سفارش رم 512 مگابایت

سفارش رم 1 گیگابایت

سفارش رم 2 گیگابایت

سفارش رم 4 گیگابایت

آی دی تلگرام : partoserver_sup

ارسال تیکت :
    کلیک کنید

لوکیشن های قابل ارائه

فایل پیوست 37305
    فایل پیوست 37306
    فایل پیوست 37307
    فایل پیوست 37308
    فایل پیوست 37309
    ویرایش توسط mohammadlover : January 11th, 2018 در ساعت 22:45
    پرتو سرور
    هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
    نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup

2. تعداد تشکر ها از mohammadlover به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید bahman3990 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadlover نمایش پست ها

تو این مورد هم حق با شماست و ما نباید برگشت وجه داشته باشیم و مسئولیت کار رو به عهده بگیریم. از این بابت هم از شما عذرخواهی میکنم.
    البته شما چند ماه بوده که مشتری ما بودید و ما همه جوره هوای شما رو داشتیم. بی انصافی شما بیشتر آزار دهنده هست تا دوست قبلی. به هر برای شما هم آرزوی موفقیت دارم.
    تو این چند ماه هم بالای 40-50 تا پیام دادم چون سروری که دادین اشتراکی بود و اینجا هم گفتین اورسل نداره اگه نمیتونستین اون سرور رو بدین برای چی دادین ؟ من بی انصافم :| شما کلی به ما ضرر زدی سرور 4 هسته ای دادین تو یک ماه 10 روزش اندازه 4 هسته کار میکرد بقیه روزها هم 2 هسته کار میکرد همیشه هم میگفتین سرور اشتراکی هست یا میگفتین هیچ مشکلی نداره هیچ پاسخی درستی ندادین البته بعد از چند روز جواب ندادن

درسته سرور دادین قیمت کم ولی خیلی هم اذیت کردین تازه الانم که ایمیل اومده حساب شما مسدود شده شما حتی انتقاد پذیر هم نیستین
    شما خودتون دارین میگین که مشکل دیر پاسخ دادن دارین خب منم همینو گفتم دیگه نمیدونم بی انصافی چیه این وسط

تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    326 پست

پیش فرض پاسخ : تخفیف های ویژه سرور مجازی - شروع از 8.000 تومان - ضمانت برگشت مبلغ - 7 کشور مختلف

نقل قول نوشته اصلی توسط bahman3990 نمایش پست ها
    تو این چند ماه هم بالای 40-50 تا پیام دادم چون سروری که دادین اشتراکی بود و اینجا هم گفتین اورسل نداره اگه نمیتونستین اون سرور رو بدین برای چی دادین ؟ من بی انصافم :| شما کلی به ما ضرر زدی سرور 4 هسته ای دادین تو یک ماه 10 روزش اندازه 4 هسته کار میکرد بقیه روزها هم 2 هسته کار میکرد همیشه هم میگفتین سرور اشتراکی هست یا میگفتین هیچ مشکلی نداره هیچ پاسخی درستی ندادین البته بعد از چند روز جواب ندادن

درسته سرور دادین قیمت کم ولی خیلی هم اذیت کردین تازه الانم که ایمیل اومده حساب شما مسدود شده شما حتی انتقاد پذیر هم نیستین
    شما خودتون دارین میگین که مشکل دیر پاسخ دادن دارین خب منم همینو گفتم دیگه نمیدونم بی انصافی چیه این وسط
    سی پی یو سرور هیچ جا اعلام نشده بود که اختصاصی هستش. شما ماهانه 35 ت پرداخت میکردید و انتظار 4 هسته 3.4 گیگاهرتزی اختصاصی داشتید ؟ بهتون هم اعلام شده بود که فقط رم اختصاصی هستش و اگر سی پی یو اختصاصی نیاز دارید هزینتون خیلی بیشتر میشه.
    این نقد کردن نیست.
    حساب شما هم بسته شد که شما در آینده ضرر بیشتری نکنید. ما راضی به ضرر شما نیستیم.
    لطفا اگر صحبتی و نقدی هست از طریق ایمیل در ارتباط باشید و اینجا پست ارسال نکنید.
    پرتو سرور

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

حق با شما هستش. مشکل از طرف ما هست که مانی بک رو داریم و به مشتری احترام میزاریم. جسارتا داخل تیکت هم اعلام شده که شماره کارت ارسال کنید. نیازی به مشتری امثال شما نداریم. اگر هم بخواید میتونید قانونی شکایت کنید تا در خدمتتون باشیم
    مانی بک وظیفتونه دوست عزیز
    شما از کل اون متن من یه مانی بک درآوردی ؟!؟ در ضمن اون تیکت هم دو روز بعد از درخواست من بعد از این که تو این انجمن جوابتونو دادم دادید تا بگید درخواست برگشت میتونید داشته باشید قبلش کجا بودی ؟
    چرا قبل خرید خیلی سریع به سریع جواب میدی ولی تا یه بدبختی خرید کرد جواب دادن به تیکت ها طول میکشه بعضا تا یک هفته ؟ لابد این هم در راستای احترام به مشتری هست مثل احترام به دوستمون با بستن حسابش
    کار من برسی اینجور پرونده هاست مطمعن باش به اندازه کافی مدرک دارم به کمک دوستانی که پیام خصوصی اومدن که ثابت کنم شما عملا دارید کلاهبرداری میکنید بله حتما شمارو تو دادگاه میبینم به امید خدا منتظر باشید
    ویرایش توسط injetads : January 17th, 2018 در ساعت 23:49

7. تعداد تشکر ها ازinjetads به دلیل پست مفید

عضو انجمن deltamusic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط injetads نمایش پست ها
    مانی بک وظیفتونه دوست عزیز
    شما از کل اون متن من یه مانی بک درآوردی ؟!؟ در ضمن اون تیکت هم دو روز بعد از درخواست من بعد از این که تو این انجمن جوابتونو دادم دادید تا بگید درخواست برگشت میتونید داشته باشید قبلش کجا بودی ؟
    چرا قبل خرید خیلی سریع به سریع جواب میدی ولی تا یه بدبختی خرید کرد جواب دادن به تیکت ها طول میکشه بعضا تا یک هفته ؟ لابد این هم در راستای احترام به مشتری هست مثل احترام به دوستمون با بستن حسابش
    کار من برسی اینجور پرونده هاست مطمعن باش به اندازه کافی مدرک دارم به کمک دوستانی که پیام خصوصی اومدن که ثابت کنم شما عملا دارید کلاهبرداری میکنید بله حتما شمارو تو دادگاه میبینم به امید خدا منتظر باشید
    امیدوارم واقعا حرفتون حرف نباشه و از طریق مراجع زیربط شکایتتون به عمل برسونید.ایشون اصلا آدم درستی نیستند

9. تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط deltamusic نمایش پست ها
    امیدوارم واقعا حرفتون حرف نباشه و از طریق مراجع زیربط شکایتتون به عمل برسونید.ایشون اصلا آدم درستی نیستند
    بنده هم همینطور. ما هم راضی ب ضرر کسی نیستیم.
    البته از بین بیشتر از 500 مشتری ثبت نام شده طبیعی هست که چند نفر ناراضی باشن. همه رو نمیشه راضی نگه داشت.
    Untitled.jpg
    پرتو سرور

عضو جدید bahman3990 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

سی پی یو سرور هیچ جا اعلام نشده بود که اختصاصی هستش. شما ماهانه 35 ت پرداخت میکردید و انتظار 4 هسته 3.4 گیگاهرتزی اختصاصی داشتید ؟ بهتون هم اعلام شده بود که فقط رم اختصاصی هستش و اگر سی پی یو اختصاصی نیاز دارید هزینتون خیلی بیشتر میشه.
    این نقد کردن نیست.
    حساب شما هم بسته شد که شما در آینده ضرر بیشتری نکنید. ما راضی به ضرر شما نیستیم.
    لطفا اگر صحبتی و نقدی هست از طریق ایمیل در ارتباط باشید و اینجا پست ارسال نکنید.
    شما چرا متنی که دوست داری رو از متن ما در میاری و جواب میدی ؟ من گفتم در ماه 10 روزش درست بود 20 روزش مشکل داشت
    یعنی 4 هسته توی ده روز کار میکرد بقیه روزها همش 7 گیگاهرتز بیشتر نمیرفت و این یعنی 2 هسته سی پیو
    بعدش 35 تومن ؟ ببخشیدا شما مگه نزدی 50 درصد تخفیف ؟ یعنی یه سرور 70 هزارتومنی به من دادی نه 35 هزارتومنی درسته من پول 35 هزارتومن میدادم ولی سروری که شما دادین باید مشخصات 70 هزارتومنی داشته باشه
    مگر اینکه شما بخوای کلاه سر مشتری بزارین و سرور 35 هزارتومنی رو بگین با 50 درصد تخفیف دارین میدین

البته فقط شما نیستین چند نفر دیگه هم هستن مثل شما که میان میگن 50 درصد تخفیف بعدش که مشکلی پیش میاد سریع میگن سرور فلان قیمتی گرفتین همینه دیگه بعد اون درصدی که تخفیف دادن رو حساب نمیکنن

تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bahman3990 نمایش پست ها
    شما چرا متنی که دوست داری رو از متن ما در میاری و جواب میدی ؟ من گفتم در ماه 10 روزش درست بود 20 روزش مشکل داشت
    یعنی 4 هسته توی ده روز کار میکرد بقیه روزها همش 7 گیگاهرتز بیشتر نمیرفت و این یعنی 2 هسته سی پیو
    بعدش 35 تومن ؟ ببخشیدا شما مگه نزدی 50 درصد تخفیف ؟ یعنی یه سرور 70 هزارتومنی به من دادی نه 35 هزارتومنی درسته من پول 35 هزارتومن میدادم ولی سروری که شما دادین باید مشخصات 70 هزارتومنی داشته باشه
    مگر اینکه شما بخوای کلاه سر مشتری بزارین و سرور 35 هزارتومنی رو بگین با 50 درصد تخفیف دارین میدین

البته فقط شما نیستین چند نفر دیگه هم هستن مثل شما که میان میگن 50 درصد تخفیف بعدش که مشکلی پیش میاد سریع میگن سرور فلان قیمتی گرفتین همینه دیگه بعد اون درصدی که تخفیف دادن رو حساب نمیکنن
    ما جایی اعلام نکردیم که چند درصد تخفیف میدیم!! اگر هم اعلام شده باز هم ارزش اون سرور 70 ت نیست.
    پرتو سرور

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط injetads نمایش پست ها
    خوب عزیز کلاهبردار که شاخو دم نداره همینا شگردای کلاه برداریه
    دوستان دیگه هم پی ام دادن بزودی هم یه گزارش کامل تهیه میشه که شامل کارای این برند و ایشون هم میشه هم اینکه یه برنامه برای شکایت رسمی از ایشون میذاریم باهم که انشاالله دیگه هم کسی ضرر نبینه هم امثال ایشون حساب کار دستشون بیاد
    اگه شما هم میخواید اطلاعات تماس پی ام بدید من خودم نمیخواستم شکایت نامه بدم که یکی از دوستان گفت شما هم بدی بیشتر باشه بد نمیشه منم گفتم باشه ولی باهم بدیم
    کدوم سایت خبری حاضره الکی بخاطر حرف شما خودشو درگیر شکایت و پیگیری کنه ؟!
    تو تلویزیون یارو هزار میلیارد برده حق ندارن اسمشو ببرن اونوقت شما یه نویسنده هستید میخواین اینکارو کنید!!!!
    انجام بدید ببینید چطوری از زندگی محو میشین !
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)