بنده 1 ساعت پیش سفارش دادم و الان تحویل شد
بنده 1 ساعت پیش سفارش دادم و الان تحویل شد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
یک سفارش دیگه بنده همین الان زدم زمانی که شما به پست بنده پاسخ می دادید
تحویل فوری:
http://uupload.ir/files/m3e9_photo_2...9_20-28-46.jpg
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
حالا دارید پزشو میدید؟
ولی تماس هم گرفتم بخش مالی پاسخگو نبودند
جالبه برام البته توی متن ایمیل نوشته که فوری سرور رو میدیم مگر یا سرور اول باشه یا اینکه نیاز به تایید مدارک باشه
پنل من که اصلا وریفای نشده یعنی نیازی نبوده و 5 سرور توش دارم و چند ماه دارم پرداخت میکنم و اتفاقا یه فاکتور پرداخت نشده داشتم البته مال 20 روز دیگه بود اونم پرداخت زدم ولی خبری نشده از سرور
ایمیل و تیکت هم پاسخ نمیدند
به نظرتون بخش پشتیبانی زنگ بزنم رسیدگی میکنه یا خیر؟
- - - Updated - - -
24 ساعت شد
بستگی به این که چه مدلی سرور هم سفارش دادید هم داره
بعضی از مدل ها تحویلشون یکم بیشتر زمان میبره
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
ولی هتزنر یه کم عجیب شده چون از دیروزم آیپی سفارش دادم ندادند
- - - Updated - - -
تیکت زدیم و پاسخشون
این یک ضعف بزرگه که شما دو روز منتظر یه سفارش باشیIhre Bestellung eines /27-Subnetzes ist bei uns eingegangen.
Bitte beachten Sie jedoch, das die Bestellung voraussichtlich erst am Montag bearbeitet wird.
Wir werden Sie benachrichtigen, sobald das Subnetz zur Verfügung steht.
بهتون گفتم تایم کاریشون از دوشنبه تا جمعه هست اگر گاهی در روز شنبه یا یکشنبه تحویل بگیرید احتمالا پشتیبان داشتن که بهتون سرویس رو داده چون بخش مالیشون اول تایید میکنه و بعد براتون راهندازی میکنه
داخل متنشونم گفته تا روز 2 شنبه صبر کنید
ما سفارش شما را برای زیر شبکه / 27 دریافت کرده ایم.
لطفا توجه داشته باشید، با این حال، انتظار می رود سفارش در روز دوشنبه انجام شود.
به محض اینکه زیر شبکه در دسترس است، به شما اطلاع خواهیم داد.
میدونم دوست عزیزم من توی کشور دویچ زبون زندگی میکنم مشکل من ترجمه ی متن نیست
بحث من اینه برای یه دیتاسنتر بده که دو روز تعطیل باشه بخش فروشش
شما همین الان برید داخل ایکس ال هاست حتی چت آنلاین موجود هست
http://www.xlhost.com/contact/
برای هتزنر این یک ضعف بزرگه به پشتیبان هم گفتم ولی جز Tut mir leid حرفی نداشت
بازم ممنون
شما مشکلتان تحویل سفارش نیست مشکل همون چیزی بود که بهتون گفتم
شما فاکتور پرداخت نشده داشتید و وقتی سفارش دادید این مورد میره روی تحویل دستی پس از تایید و بعد که فاکتور را پرداخت کردید اوتوماتیک این مورد براتون انجام شد
دلیل این مشکل هم همین بوده است .
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)