صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 50

موضوع: 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sardarn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

پیش فرض پاسخ : 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان

نقل قول نوشته اصلی توسط payamkutah نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز نگرش شما به مسئاله با نگرش ما به این شخص متفاوت است!

وقتی سورس امکانات اولیه را ندارد و مورد رضایت ما نیست چه تعهدی بدهیم ؟؟
    ایشون اگر نمیخواهند این سورس به دست نفر دیگری بیوفتد ، مشکلی ندارد سورس را خودشان بخرند و هزینه را عودت دهند ! پیشنهاد از این بهتر؟؟

وقتی ایشون سورس را دستکاری میکنند تا حذف کنند و از ما تعهد بگیرند ، به نظر شما ایا بار دیگر میتوان به ایشون اعتماد کرد؟

موردی که شما داشتید به این صورت بوده که درخواست خود را اعلام کردید سورس دقیقا با همان درخواست ها نوشته شده است ، طبیعی است که شما هیچ مشکلی نخواهید داشت ، مشکل ما در مورد پشتیبانی این شخص نیست ، مشکل ما در مورد کم فروشی این شخص است و درخواست هزینه برای هر مورد. اما در این سورس حتی موارد اولیه نیز ناقص است مشکل اینجا هست که چرا باید ناقص باشد ؟

وقتی در نسخه دمو بانک شماره کامل است چرا بعد از سورس هیچ شماره ای در سامانه وجود ندارد؟ این ربطی به پشتیبانی ندارد دوست عزیز!

بله هر چیزی در هر بخشی قیمت خود را دارد ، اما همانطور که عرض کردم چون نگرش شما با نگرش ما فرق دارد فقط قیمت های بالاتر را مد نظر قرار داده اید!

سورسی که ایشان قصد ارائه ان را دارند در سایت iransmspanel ، با قیمت 250/000 تومان به فروش میرسد !

قیمت سورس ها بالا هست اما امکانات بسیار زیادی دارند ، این سورس حتی 1 دهم ان امکانات را ندارد ، به همین خاطر است که میگیم ناقص است!
    پیشنهاد میکنیم در این باره تحقیق کنید تا قیمت های مناسبی که در اینترنت وجود دارد را نیز مقایسه کنید!

متاسفانه این شخص هر پشینهادی داده شد را رد کردند و هر چه بگوییم رد میکنند و ما نیز نمیتوانیم بشینیم و نگاه کنیم و بیخیال 3/100/000 تومان بشیم و یا بخواهیم چند میلیون پول مفت دیگر به ایشون بدهیم ، چرا که با سایت های دیگر به توافقات بهتری رسیده ایم با قیمت های بسیار مناسب!

با توجه به اینکه سورس را خودشان دستکاری کردند و از هاست حذف کرده اند ، بهترین راه همین هست که هزینه را عودت دهند تا مشکلات قضایی نیز نداشته باشند ! این یک تهدید نیست ، این یک پیشنهاد دوستانه است و نیت خوشی ما را نشان میدهد اما ایشان از درک این موضوع ناتوان هستند!

- - - updated - - -

برای این همه مشکل پاسختان همین است!!!

شما همین سورس را در تاپیک خود با قیمت 2/5000/000 تومان بفروش میرسانید ، سورسی که مطعلق به ریلکس و فرا پیامک است چطور عنوان میکنید که این سورس مطعلق به شماست؟؟ حتی سرشماره های اپراتور 50001 - 50002 - 50009 ریلکس راخل سورس شما هست چطور سورس را میگید که مطعلق به من است !

مطمئن باشید یا همکاران فرا پیامک و ریلکس نیز این موضوع را در میان خواهیم گذاشت تا بدانید که پکی کردن و فروش سورس سامانه ای دریگر جرم است ، انها نیز مطمئنا راضی نخواهند بود که سورس انها به دست یک کد نویس بفرش برسد ان زمان است که صاحب اصلی این سورس مشخص خواهد شد!

من متاسفم به این تربیتی که شما از خانوادیتان دیده اید ، و متاسفم به اینکه به شما اعتماد کردیم !

انشالله منتظر اقدام بعدی ما باشید!
    سلام

شما هنوز فرق سورس و پنل رو نمیدونی داری بحث میکنی اصل این سورس کجاست. به هر کجا که دوس داری اطلاع بده این سورس من خودم نوشتم. وقتی سورس به وب سرویس سایتی وصل باشه معلومه شماره های اون سایت باید داخل سامانه باشه. این سورس به ریلکس وصل شده بود برا همین تعرفه گذاری و فروش خط و شماره هاش بر اساس اون هست و با وب سرویس به اون سایت وصله و درخواست ارسال به اون میفرسته. همون طور که شما سورس تون به مدیانا وصل کردین و شماره های اون پنل داخلشه. هنوز فرق سورس با وب سرویس نمیدونی. سورس فراپیامک و ریلکس asp هست بر پایه ویندوز، سورس من php هست بر پایه لینوکس. اگه برنامه نویسی بلد بودی این حرف نمیزدی چون اینجوری اصلا کپی زدن ممکن نیست و باید از اول برنامه نویسی انجام بدی و این سورس از صفر توسط ما نوشته شده پس بهتره دست از تهمت زدن و دروغ هاتون بردارین. تا اینجا همه حرف هاتون با مدرک نشون دادم که تهمت و دروغ هست و فقط دنبال زیاده خواهی خودتون هستین.

یا علی

- - - Updated - - -

در ضمن کلمه متعلق رو مطعلق نمینویسن متاسفم برای سواد پایین تون با این همه غلط املایی

عضو انجمن payamkutah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    624
    تشکر تشکر شده 
    328
    تشکر شده در
    245 پست

پیش فرض پاسخ : 30 درصد تخفیف - فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان

نقل قول نوشته اصلی توسط sardarn نمایش پست ها
    سلام

شما هنوز فرق سورس و پنل رو نمیدونی داری بحث میکنی اصل این سورس کجاست. به هر کجا که دوس داری اطلاع بده این سورس من خودم نوشتم. وقتی سورس به وب سرویس سایتی وصل باشه معلومه شماره های اون سایت باید داخل سامانه باشه. این سورس به ریلکس وصل شده بود برا همین تعرفه گذاری و فروش خط و شماره هاش بر اساس اون هست و با وب سرویس به اون سایت وصله و درخواست ارسال به اون میفرسته. همون طور که شما سورس تون به مدیانا وصل کردین و شماره های اون پنل داخلشه. هنوز فرق سورس با وب سرویس نمیدونی. سورس فراپیامک و ریلکس asp هست بر پایه ویندوز، سورس من php هست بر پایه لینوکس. اگه برنامه نویسی بلد بودی این حرف نمیزدی چون اینجوری اصلا کپی زدن ممکن نیست و باید از اول برنامه نویسی انجام بدی و این سورس از صفر توسط ما نوشته شده پس بهتره دست از تهمت زدن و دروغ هاتون بردارین. تا اینجا همه حرف هاتون با مدرک نشون دادم که تهمت و دروغ هست و فقط دنبال زیاده خواهی خودتون هستین.

یا علی

- - - Updated - - -

در ضمن کلمه متعلق رو مطعلق نمینویسن متاسفم برای سواد پایین تون با این همه غلط املایی

تهمت و توهین ، دروغ کار خود شماست جناب اقای عباس رضایی.

بله ما فرق پنل و سورس را نمیدانیم ، چون قوانین شما کلا فرق میکند و نمیدانید که پنل نیز زیر مجموعه سورس است در قانون شما سورس یک داستان دیگر دارد و پنل پیامکی یک داستان دیگر ، حرف های شما چنان بچگانه است که ارزش پاسخگویی ندارد و فقط میتوان به آنها خندید !

موردی ندارد ، اگر ادعا دارید که سورس 100 درصد کار شما بوده است ترسی ندارد ، این را ثابت میکنید ،کار خاصی ندارد ، اما کار آن زمان شروع میشود که نتوانید این را اثبات کنید !!

** شما کسی هستید که از اعتماد مشتریان سوء استفاده میکنید ! وارد هاست میشوید سورس را دست کاری میکنید تا سورس را حذف کنید و به هدف خود برسید !
    این کار زشت شما بی جواب نخواهد ماند مطمئن باشید!

هدف ما از ایجاد پست مطلع کردن مشتریان بعدی از اخلاق غیر حرفه ای شما ، و ورود به سورس و دستکاری و زیاده خواهی شما بود که تا اندازه کافی توضیح داده شد!

پیشنهاد میکنیم به هیچ عنوان در هیچ انجمنی تاپیکی برای فروش سورس ایجاد نکنید که ما در ان انجمن همین موضوع را درج خواهیم کرد!

مشکل ما از طریق گفت و گو حل نشد و با توجه به اینکه شما فردی نیستید که ما بتوایم به شما اعتماد کنیم ، قصد هیچگونه همکاری با شما نداریم و به تمامی اعضا انجمن نیز پیشنهاد میکنیم با این فرد همکاری نکنید ، چرا که ممکن است در هر کاری برای رسیدن به اهداف خودش از راه دستکاری و باج خواهی استفاده کند .

مشکل ما فقط از طریق قانونی حل میشود که برای آن مطمئنا اقدام خواهد شد.

با احترام

تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

سلام

منتظر اقدام قانونی شما هستم تا قانون بین منو شما حکم بده ببینیم حقبا کی هست. اون موقع من با اعاده حیثیت، خسارت تمام این تهمت ها و دروغ های شمارو میگیرم. شما عینا در حرف هاتون گفتین که میخواهین سورس رو بفروشین تا موقعی که تعهد ندین سورس رو به کسی نمیفروشین سورس رو نصب نمیکنم. هر وقت تعهد بدین من سورس نصب میکنم. وقتی تعهد نمیدین این نیت بد شمارو نشون میده.

یاعلی

- - - Updated - - -

تهمت و توهین ، دروغ کار خود شماست جناب اقای عباس رضایی.

بله ما فرق پنل و سورس را نمیدانیم ، چون قوانین شما کلا فرق میکند و نمیدانید که پنل نیز زیر مجموعه سورس است در قانون شما سورس یک داستان دیگر دارد و پنل پیامکی یک داستان دیگر ، حرف های شما چنان بچگانه است که ارزش پاسخگویی ندارد و فقط میتوان به آنها خندید !

موردی ندارد ، اگر ادعا دارید که سورس 100 درصد کار شما بوده است ترسی ندارد ، این را ثابت میکنید ،کار خاصی ندارد ، اما کار آن زمان شروع میشود که نتوانید این را اثبات کنید !!

** شما کسی هستید که از اعتماد مشتریان سوء استفاده میکنید ! وارد هاست میشوید سورس را دست کاری میکنید تا سورس را حذف کنید و به هدف خود برسید !
    این کار زشت شما بی جواب نخواهد ماند مطمئن باشید!

هدف ما از ایجاد پست مطلع کردن مشتریان بعدی از اخلاق غیر حرفه ای شما ، و ورود به سورس و دستکاری و زیاده خواهی شما بود که تا اندازه کافی توضیح داده شد!

پیشنهاد میکنیم به هیچ عنوان در هیچ انجمنی تاپیکی برای فروش سورس ایجاد نکنید که ما در ان انجمن همین موضوع را درج خواهیم کرد!

مشکل ما از طریق گفت و گو حل نشد و با توجه به اینکه شما فردی نیستید که ما بتوایم به شما اعتماد کنیم ، قصد هیچگونه همکاری با شما نداریم و به تمامی اعضا انجمن نیز پیشنهاد میکنیم با این فرد همکاری نکنید ، چرا که ممکن است در هر کاری برای رسیدن به اهداف خودش از راه دستکاری و باج خواهی استفاده کند .

مشکل ما فقط از طریق قانونی حل میشود که برای آن مطمئنا اقدام خواهد شد.

با احترام
    در ضمن با این جواب تون سواد خودتون در برنامه نویسی رو نشون دادین. source به معنی منبع هست و منظور اون کدهای برنامه نویسی هست. ولی پنل پیامک اون قسمت رابط کاربری هست. شما بعد این همه مدت از داشتن پنل نمایندگی فرق بین این دو کلمه رو متوجه نمیشین به خاطر همین انتظاری هم ازتون نمیره.

تشکر تشکر کرده 
    624
    تشکر تشکر شده 
    328
    تشکر شده در
    245 پست

سلام

منتظر اقدام قانونی شما هستم تا قانون بین منو شما حکم بده ببینیم حقبا کی هست. اون موقع من با اعاده حیثیت، خسارت تمام این تهمت ها و دروغ های شمارو میگیرم. شما عینا در حرف هاتون گفتین که میخواهین سورس رو بفروشین تا موقعی که تعهد ندین سورس رو به کسی نمیفروشین سورس رو نصب نمیکنم. هر وقت تعهد بدین من سورس نصب میکنم. وقتی تعهد نمیدین این نیت بد شمارو نشون میده.

یاعلی

- - - Updated - - -

در ضمن با این جواب تون سواد خودتون در برنامه نویسی رو نشون دادین. source به معنی منبع هست و منظور اون کدهای برنامه نویسی هست. ولی پنل پیامک اون قسمت رابط کاربری هست. شما بعد این همه مدت از داشتن پنل نمایندگی فرق بین این دو کلمه رو متوجه نمیشین به خاطر همین انتظاری هم ازتون نمیره.

بله منتظر باشید!
    ما برنامه نویس نیستیم ، شما هم کاره ای در امر پنل و پیامک نیستید ، چون اگر بودید امکانات و پایه و اساس سامانه پیامکی را درک میکردید! قبلا عرض شد که فقط شما هستید که از همه چیز اطلاع دارید و همه فن و همه کاره هستید ، اما موردی که وجود دارد ، فرهنگ لغت و فرهنگ فعالیت شما اختصاصی خودتان است و کسی از ان خبر ندارد .

برای چه کارتان میخواهید اعاده حیثیت کنید؟؟

فریب کاریتان؟
    توهین و تهمت هایتان؟
    یا ورود و دستکاری سورس و حذف آن از هاست و درخواست تعهد نامه؟؟

کدام یک؟؟

خجالت بکشید !! خجالت بکشید از همان شهدا و امامانی که در پروفایلتان قرار میدهید و زیر پرچم انها دست به هر کاری مزنید !
    این انجمن را یک عده مثل شما روز به روز به گند میکشند ، کسی هم نیست ، برخورد کند تا نسل شما و امثال شما ریشه کن شود.

تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

بله منتظر باشید!
    ما برنامه نویس نیستیم ، شما هم کاره ای در امر پنل و پیامک نیستید ، چون اگر بودید امکانات و پایه و اساس سامانه پیامکی را درک میکردید! قبلا عرض شد که فقط شما هستید که از همه چیز اطلاع دارید و همه فن و همه کاره هستید ، اما موردی که وجود دارد ، فرهنگ لغت و فرهنگ فعالیت شما اختصاصی خودتان است و کسی از ان خبر ندارد .

برای چه کارتان میخواهید اعاده حیثیت کنید؟؟

فریب کاریتان؟
    توهین و تهمت هایتان؟
    یا ورود و دستکاری سورس و حذف آن از هاست و درخواست تعهد نامه؟؟

کدام یک؟؟

خجالت بکشید !! خجالت بکشید از همان شهدا و امامانی که در پروفایلتان قرار میدهید و زیر پرچم انها دست به هر کاری مزنید !
    این انجمن را یک عده مثل شما روز به روز به گند میکشند ، کسی هم نیست ، برخورد کند تا نسل شما و امثال شما ریشه کن شود.
    یه جوری صحبت میکنید انگار من شمرم و شما پاک ترین انسان روی زمین. منتظر اقدام قانونی شما هستم تا اونجا بهتون نشون بدم اعاده حیثیت یعنی چی.

یا علی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mehriz نمایش پست ها
    سلام
    اگر full backup باشد بازم نیاز به cron تنظیم کردن میباشد !؟
    برا تست ما پنل اسانک و شارژ نکردیم.کاربر از سامانه ارسال میزدن.اراسال نا موفق بودن اما از اعتبار کاربر کسر میشده.
    شما برای کاری که خودتون هم قیمت میدن و هزینه اش و دریافت کرده باشید وقت نمزارید.
    سلام
    بله باز هم باید مجدد ست بشه. شما در زمان یک سال پشتیبانی گزارش دادین که چنین مشکلی وجود داره که من رفعش نکرده باشم یا گفته باشم به من ربطی نداره؟

یا علی

تشکر تشکر کرده 
    624
    تشکر تشکر شده 
    328
    تشکر شده در
    245 پست

برای بار چندم میگم خدمتتون ، البته چون قدرت فهم ندارید نمیتونید درک کنید!

این سورس فقط برای شما جنبه اقتصادی دارد ، چون قصد دارید برای همه چیزش از ما پول بگیرید و ما هم ، نمیتونیم جیب یه آدمی مثل شما رو پر کنیم! سورس شما بیشتر از
    100 هزار تومان هم ارزش ندارد که ما 3/100/000 هزار تومان پرداخت کردیم!

بچه هستید و دماغتان پر هست .

بله باز هم خدمتتون اعلام میکنم ،
    کسی نیستید که بشود به شما اعتماد کرد ، تحت هیچ شرایطی حاضر به ارائه تعهد به شما نیستیم ، خیلی کوچکتر از آن هستید که تعهد نامه ای با اسم ما داشته باشید!

مطمئن باشید دود این بچه بازی شما به چشم خودتان خواهد رفت ، وقتی ضرر زیان این 6 ماه رو هم پرداخت کردید حالتون دیدنی خواهد بود، در همین تاپیک آبروی شما خواهد رفت ، آن زمان ببینیم چه حرف بچگانه ای میخواهید بزنید!

بازم هم منتظر باشید!

تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

ان شالله در مراجع فانونی همدیگر را خواهیم دید....
    یاعلی

تشکر تشکر کرده 
    624
    تشکر تشکر شده 
    328
    تشکر شده در
    245 پست

ان شالله در مراجع فانونی همدیگر را خواهیم دید....
    یاعلی
    قبلا هم خدمت شما عرض کردم مطئن باشید حق با ماست ، و مطلبی که دوست مون Reza G هم در تاپیک قرار دارند مستندی بر حرف های ما خواهد بود !

زیاد مراجع قانونی نکنید ، مطئن باشید هیچ حرفی برای گفتن نخواهید داشت ، الان دماغ شما پر است و فکر میکنید که حق باشماست ، سینه خودتون رو سپر کردید و متتظر اقدام ما هستید !
    همونطور که تو تاپیک اول هم گفتم ترمز شما را ما خواهیم کشید!

عضو انجمن djmohammad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    399
    تشکر شده در
    280 پست

درود
    ببخشید البته که بنده در این بحث شرکت میکنم :
    و اینکه طرف هیچ کدوم از شما دوستان رو نمیخواهم بگیرم و اینکه کل تاپیک رو نخوندم
    ولی خب برنامه نویس به نظم حق داره ! چون ساعت ها روی سورس خود کار کرده و اگر کسی بخواد سورس رو بخرد و به صورت عمومی بفروشد از لحاظ فنی و انسانی مشکل خواهد داشت
    WebSite : Host5.ir
    Support Telegram id : silverlearn
    Tell : 03191015054
    Cell Phone : 09356732798

10. تعداد تشکر ها ازdjmohammad به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    387
    تشکر تشکر شده 
    999
    تشکر شده در
    700 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط djmohammad نمایش پست ها
    درود
    ببخشید البته که بنده در این بحث شرکت میکنم :
    و اینکه طرف هیچ کدوم از شما دوستان رو نمیخواهم بگیرم و اینکه کل تاپیک رو نخوندم
    ولی خب برنامه نویس به نظم حق داره ! چون ساعت ها روی سورس خود کار کرده و اگر کسی بخواد سورس رو بخرد و به صورت عمومی بفروشد از لحاظ فنی و انسانی مشکل خواهد داشت
    متاسفانه ایشون این چیزا حالیشون نیس و فقط به فکر زیاده خواهی های خودش هست.

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)