قحطی نیومده اما مشکل من زمان هست که الآنم فقط 10 روز برام مهلت باقی مونده باید برم آلمان توی همچین زمانی هم کسی کارت دست آدم نمیده که![]()
قحطی نیومده اما مشکل من زمان هست که الآنم فقط 10 روز برام مهلت باقی مونده باید برم آلمان توی همچین زمانی هم کسی کارت دست آدم نمیده که![]()
اطلاع رسانی کنید. و در صورت امکان، اقدام کنید:
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2268669
اصفهان- خبرنگاركيهان:
فردي كه از طريق اينترنت مبلغ 90 ميليون ريال از شهروندان اصفهاني كلاهبرداري كرده بود توسط كارآگاهان پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات شناسايي و دستگير شد.
سرهنگ ستار خسروي سرپرست پليس فتاي اصفهان اظهار داشت: در پي كسب خبري مبني بر اينكه فرد يا افرادي با ايجاد سايتهاي اينترنتي اقدام به تبليغات گسترده پيرامون صدور انواع كارتهاي اعتباري بين المللي و ارسال حواله هاي ارزي كرده و از اين طريق اقدام به كلاهبرداري از شهروندان مي كنند موضوع در دستور كار ماموران پليس قرار گرفت.
وي افزود: با تشكيل تيم هاي مجرب پليسي و انجام تحقيقات گسترده، در نهايت سرنخ هايي از اين سايت به دست آمد و مشخص شد فردي به نام «احمدرضا- الف» 23ساله با ايجاد و مديريت سايتهاي متعدد اينترنتي كاربران زيادي را كه خواستار صدور كارتهاي بين المللي و ارسال حواله هاي ارزي و ريالي به ساير كشورهاي خارجي بوده اند ثبت نام كرده و با گرفتن مبالغ متعددي از كاربران اينترنتي مبادرت به كلاهبرداري اينترنتي در سطح ملي كرده است.
سرهنگ خسروي اظهار داشت: با شناسايي متهم 11 نفر از شكات پرونده نيز شناسايي و مشخص شد كه متهم از اين افراد 90 ميليون ريال كلاهبرداري كرده است.
وي افزود: با هماهنگي مقام قضايي نامبرده طي عملياتي در يكي از مجتمع هاي تجاري اصفهان دستگير شد و به بزه انتسابي اقرار كرد.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
با سلام به همه دوستان
بنده هم جزو مالباختگان این گروه می باشم. باید عرض کنم بنده خودم امروز در آگاهی اصفهان بودم و لازم می دانم چند نکته را متذکر شوم :
اول باید بگم که خبر روزنامه کیهان در مورد احدی پور اشتباه است !!!!!!!!!هر احمدرضا . الف که احدی پور نمیشه !!!!!!!
لطفا دقت بفرمایید:
من خودم با بازپرس پرونده و مسئول رسیدگی به این پرونده صحبت کردم . این بار دوم کلاه برداری او می باشد که بار اول مبلغ 8 میلیارد تومان کلاهبرداری کرده که مبلغ 15 میلیارد وثیقه برای او مقرر شده بود . ولی این بار مبلغ کلاهبرداری به 16 میلیارد تومان ارتقا یافته است و طبق اطلاع بنده 35 نفر هم شاکی کنونی این پرونده می باشند که باز هم به تعداد آنها اضافه می شود و بنابر اظهارات مسئول این پرونده کار طرف تمام است . ضمنا من در جایی دیدم که بعضی ها قصد شکایت از این فرد را ندارند. من اکیدا خواهش می کنم که به هر نحو ممکن شکایت کرده و نگذارند حق شان پایمال شود.
با تشکر
ضمنا اگر توضیحات بیشتری در این خصوص خواستید یک ایمیل به من بزنید تا راهنماییتان کنم.
jack.bmp1364@gmail.com
ویرایش توسط jack1364 : April 19th, 2011 در ساعت 15:52
دمش گرم مگر بسش نبوده میرفته فرار میکرده خب از نظر شما چند روز دیگه آزاد میشه و چند نفر به حقشون میرسن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)