ویرایش توسط Kian : November 13th, 2017 در ساعت 21:14
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
از مدیران محترم خواهش می کنم لطف کرده و تاپیک را ببندند .
تاپیک را برای گرفتن اطلاعات و همدردی ایجاد کردم
متاسفانه تاپیک از مسیر خود منحرف شد و باعث ناراحتی عزیزان شد
تصاویرداداش دقیقا مشکل همینه یک سریا هستن کلا بیکارن تو هر تاپیکی میان هیجاناتشون رو تخلیه میکنن .
اکثر تاپیک های سوالی که بنده هم ایجاد میکنم عاقبتش میشه این .
در حالی که کل ایران الان عذا دار هست صاحب نظران علوم دینی در حال بحث سر حجاب هستند ، چند ساعت پیش یک ویدئویی منتشر شده بود یک روانشناسی که اظهار نظر کرده بود و میگفت چرا دارید حادثه کرمانشاه رو بزرگ میکنید و اتفاقی نیفتاده ، ملتی داریم خدایی: ۴۴۵ کشته و ۷۳۷۰ زخمی تاکنون/ تخریب ۱۰۰درصدی ۱۲۰۰۰ واحد مسکونی/ امداد و نجات در مراحل پایانی/ سپاه در حال ارسال چادر به مناطق زلزلهزده+ آخرین تصاویر
ویرایش توسط Cr0w : November 14th, 2017 در ساعت 04:39
My mother told me I'd grow up to be a good man
سلام
دوستان به این فکر کنید که شاید شخص محترمی در این تاپیک حضور داشته باشه و حرفهای شما باعث آزار و اذیت ایشون بشه ، شاید شخصی عزیزانی رو از دست داده ، پس لطفا این شرایط رو درک کنید.
باتشکر از همه دوستان
ویرایش توسط live : November 13th, 2017 در ساعت 23:19
تعداد تلفات و وضعیت به مراتب بیشتر و وخیمتر از اون چیزی هست که تو اخبار گفته میشه.
من خودم زمان زلزله کرمانشاه بودم و الان هم همینجام.
بچه هامون که رفتند سرپل ذهاب میگن آمارها مربوط به شهرهاست. در برخی روستاها حتی یک امدادگر و یک بطری آب معدنی هم توزیع نشده.
اما دم مردم گرم.
امروز به کرات از شهرهای مختلف توسط مردم عادی کمک ارسال میشد برای منطقه.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
حکومتی که نمی تونه امکانات اولیه برای شهروندهای خودش فراهم کنه
حکومتی که نمی تونه در برابر بحران سرعت عمل داشته باشه
حکومتی که نمی تونه به خیلی از استان های کشور آب شرب برسونه
حکومتی که نمی تونه مقاوم سازی کنه و با یک زمین لرزه میره روی هوا
حکومتی که به بادی بنده
بیخود میکنه بحث هسته ای میکنه و خرجش و از جیب همین شهروند میگیره
بیخود میکنه به اسم مدافع حرم و کلی ترفند به کشورهای دیگه لشکرکشی میکنه
بیخود میکنه با کشورهایی که حرفی برای گفتن دارن در می افته
این فقط یک نمایی از حادثه بود / در صورتی که جنگ بشه کشور در یک هفته این شکلی میشه مسئولان به عراق فرار کرده و فقط تماشا می کنن
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با عرض سلام وخسته نباشید
دوستان باورکنین این شهر نابود شده و کسی باور میکنه که فقط 400 نفر کشته شده باشن ؟ !
مردم دیشب چادر نداشتن که بخوان داخلش استراحت کنن !!! میگفتن از تهران فعلا نیومده برامون
اینا فوت نشدن !! بلکه چادر ندارن
سخت ترین لحظه عمر یک پدر
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)