چیزی که شما میگید اصلا روی منطق نیست
سبک بودن یا نبودن هم اصلا ربطی به اورسل نداره
سبک بودن فقط دست شخصی که می خواد کار کنه رو باز می کنه
وقتی منی که مثلا با یه سرور 100 هزار تومنی می تونم 20 تا سایت روی کنترل پنل دایرکت ادمین بدون هیچ فشاری بالا بیارم
ولی حالا ببینم می تونم همین کار رو روی همون سرور هم با cpanel انجام بدم
و حتی امنیتی که گفتم واقعا به چشم دیدم و حتی دیدم که روی سی پنل و یا کامپونت های سی پنل چه طوری راحت سرور رو هک می کنن
شما فایل 1 گیگی رو که می خواستید آپلود کنید آیا از هاستینگتون سوال کردید حداکثر اندازه آپلود چه قدر کانفیگ شده؟
آیا اصلا اون سروری که گرفته بودید مجازی بوده یا اختصاصی یا حتی هاست اشتراکی بوده ؟
اگر هاست اشتراکی باشه که کلا ماجراش فرق داره
پس لطفا تعصبی برخورد نکنید
همون فایلی هم که می گید آپلود نشده اگر با سی پنل هم روی همون کانفیگ بسته می شد هم نمی تونسید آپلود کنید
آپلود نه ، دی کمپرس کردن یه فایل گنده مثل زیپ یا جی زی که خودم به چشم خودم دیدم که همین دایرکت ادمین بیس بار هنگ میکرد تازه اگه فایل با اسم فارسی توش باشه که کلا میرینه تو اسم فایل و هزار جور باگ دیگه
بحث کانفیگ نیست ، کمپرس و دی کمپرس بحثی نیست که نیاز به منابع بالایی داشته باشه چون یه بحث خیلی خیلی خیلی خیلی قدیمیه
با همون سروری که این مشکلو داشت همون فایلو دیکمپرس کردم اونم با php ، چطور ؟ با استفاده از بافر درسته نزدیک به نیم ساعت زمان برد و شد ! ولی همین دایرکت ادمین عزیزتون نتونست !!!
بحث کامپیوتر بحث اسم و برند و اینچیزا نیس دوست عزیز تو دنیای کامپیوترا هرچی کارایی بهتری ارائه بده برندس و اون یکی آشغال
همین سی پنل هم هزارتا باگ داره ولی حداقل حداقل ازین باگای ابتایی نداره و کارو بهتر راه میندازه
برام جالبه که شما که مشتری دارید یعنی نمی دونی نباید بزارید هاردتون 100% بشه
حتی سایت اون شخص فروشگاهی هم باشه مشتری بیاد اطلاعات بزنه و بخواد ذخیره بشه ذخیره نمیشه
واقعا برام جالبه که مجبورید سروری رو تا خرخره پر کنید از مشتری؟
یه سرور جدید بگیرید یا اگر سرورتون از مواردی هست که امکان ارتقاء وجود داره، بهشون بگید هاردتون رو اضافه کنن
دوستان عزیز اینجا تاپیک بحث در مورد بهتر بودن کدام کنترل پنل یا ... نیست ! هر کسی مختاره هرچیزی دوست داره رو خودش بنویسه یا بخره یا ... لطفا پست های انحرافیتون رو پاک کنید .
با تشکر .
دوستان عزیز اینجا تاپیک فروش نیستا که اومدین و می خواین اینجارو به گند بکشید !
یک بحث کوچیک در مورد باگ بود تموم شد و رفت کسی نگفت بیاین از تخصص هاتون در مورد بهتر بودن کدام کنترل پنل بحث کنید که !
همینه که هست عرضه دارین بهترشو بنویسید و حتی با قیمت بیشترم ارائه بدین ... ( خیلیا سطحی دیدن و اومدند بزنند از جمله خودم ولی وقتی وارد پروژه میشی میفهمی دنیا دنیای دیگست تبدیل ده ها هزار کامند به ... ) ...
خوشبختانه باگ برطرف شد : https://directadmin.com/features.php?id=2030
به 1.52 اپدیت کنید .
از بتا كه استفاده كنيد اين مشكل نيست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)