ترجیح میدم ، از توئیتر و فیسبوک استفاده کنم ؛ مسنجر هایی نظیر تلگرام هم به دلیل فراگیر شدن نزد عام مجبور به استفاده شدم .
به هرحال استفاده از تلگرام صرفا جهت پیام رسانی مفید هست ، اما برای جایگزین شدن به جای وبسایت اصلا مناسب نیست .
ترجیح میدم ، از توئیتر و فیسبوک استفاده کنم ؛ مسنجر هایی نظیر تلگرام هم به دلیل فراگیر شدن نزد عام مجبور به استفاده شدم .
به هرحال استفاده از تلگرام صرفا جهت پیام رسانی مفید هست ، اما برای جایگزین شدن به جای وبسایت اصلا مناسب نیست .
جناب خوب شما خدماتی رو میدید که کاربر نیاز نداره
وگرنه مثلا جوک باعث میشه کاربر کل نیاز های دیگه زندگیش رو نادیده بگیره مگه؟ یک وبمستر کارش تامین محتوا و پیاده سازی سرویس هایی هست که کاربر به اون ها نیاز داره حالا چه جوک باشه چه ...
چون شما فک می کنید کارتون خیلی خوب و اصولی و عالی و ... هست دلیل نمیشه واقعا اینطور باشه. هیچ فروشنده ای نمیگه ماست من ترشه که
شما اگر کارتون اصولی و درسته چرا یوزر ندارید؟ چون تلگرام هست؟ تلگرام چیکار شما داره؟ تازه از همون تلگرامم شما می تونید برای معرفی سرویستون یا حتی سرویس دهی استفاده کنید
خود این تلگرام چرا همه گیر شد؟ چون سرویسی رو ارائه کرد که کاربران ها می خواستند. فهمید کاربر ها چه چیزی می خوان و به بهترین شکل ممکن اون رو پیاده کرد و نتیجه گرفت
همه سرویس های موفق اینطور بودند. دلیل عدم موفقیت شما فقط خود شما هستید نه تلگرام و یوزر و ...
یک فرد موفق هیچوقت شکست هاشو گردن این و اون نمیدازه بلکه این درک رو داره که اگر موفق نشده پس لابد اشتباهی داشته و دنبال این شتباهات گشته و ازشون درس گرفته
در مورد حرفه ای تر شدن هم شما تعریف حرفه ای رو مشخص نمی کنید دوست عزیز بلکه کاربر ها مشخص می کنن
وقتی نیاز کاربر مثلا جوک باشه ولی شما برید یک سرویس خیلی پیشرفته علمی ارائه بدید بهتون نمیگن حرفه ای بلکه میگن آماتور چون نمی تونید نیاز بازار رو تشخیص بدید
یا حتی اگر هم سرویس شما رو سرویسی در نظر بگیریم که نیاز هست ولی خود کاربر ها نمیدونن (یک اصل خیلی مهمی هست این مسئله) باز هم نحوه پیاده سازی شما مشکل داره که باز هم باعث نمیشه شما حرفه ای شناخته بشید
تلگرام فقط یه ابزاره که وب مستر و فروشگاه دار برای ارائه بهتر خدمات می تونه از این وسیله بهره ببره.
سایت های زیادی هستن که بواسطه همین تلگرام (و اینستا و فیسبوک و ...) تونستن جایگاه قبلیشون رو ارتقاء بدن و تلگرام به جای اینکه مانع فعالیت اونها باشه باعث پیشرفتشون شده.
با توجه به مشاهده نظرات دوستان ذهن بنده نسبت به شبکه تلگرام کمی بازتر شد و حالت مثبتی به خود گرفت از همگی تشکر میکنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)