-
September 2nd, 2017, 11:15
عضو دائم
پاسخ : استعلام کد ملی [ نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، جنسیت ]

نوشته اصلی توسط
SantOS_CentOS
سلام
آیا امکان دارد عکس طرف هم با کد ملی دریافت شود. به چند مورد برخورد کردیم که شخصی با مشخصات شخص دیگری اعلام هویت کرده بود و تا عکس طرف در استعلام مشخص نمیشد نمیتوانستیم متوجه شویم که طرف کلاهبرداری می کند!
باسلام، بله امکانش هست، در آینده سریال شناسنامه، شماره شناسنامه، سری شناسنامه و عکس اضافه خواهد شد.
-
-
September 2nd, 2017 11:15
# ADS
-
September 2nd, 2017, 19:44
عضو انجمن
ظاهرا صفحه مورد نظر از دسترس خارج شده؟
-
-
September 2nd, 2017, 21:36
-
تعداد تشکر ها از ppscoir به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2017, 21:51
عضو دائم
ظاهرا صفحه مورد نظر از دسترس خارج شده؟
باسلام، با تحقیقی که بنده کردم کار ما غیر مجاز بوده و فقط وزارتخانه ها ، سازمان ها ، مراکز دولتی اجازه استفاده از این وب سرویس را دارند به همین دلیل صفحه مورد نظر از دسترس خارج شد.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2017, 22:03
عضو جدید
سلام امکان نداره مثلا با هزینه یا شرایطی با هر دو مورد این سرویس رو در دسترس بقیه قرار بدید؟
-
-
September 2nd, 2017, 22:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mrcic
سلام امکان نداره مثلا با هزینه یا شرایطی با هر دو مورد این سرویس رو در دسترس بقیه قرار بدید؟
باسلام، من در حال پیگیری قانونی هستم تا حداقل امکان اعتبار سنجی نام و نام خانوادگی با کد ملی کاربر باشد، اما به هیچ وجه اجازه نمایش هویت صاحب کد ملی را نداریم و اگر مشکلی نباشد، api به صورتی خواهد بود که از ما فقط یک پاسخ در صورت درست بودن مشخصات دریافت خواهید کرد.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2017, 00:56
سلام ایدی تلگرامتون رو ممنون میشم ارسال کنید
-
-
September 3rd, 2017, 10:31

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باسلام، من در حال پیگیری قانونی هستم تا حداقل امکان اعتبار سنجی نام و نام خانوادگی با کد ملی کاربر باشد، اما به هیچ وجه اجازه نمایش هویت صاحب کد ملی را نداریم و اگر مشکلی نباشد، api به صورتی خواهد بود که از ما فقط یک پاسخ در صورت درست بودن مشخصات دریافت خواهید کرد.
دقیقا گفته هاتون صحیح هستش .
تو سیستم های بانکی و سیستم شاهکار که برای استفاده اپراتورهای ارتباطی و بانکی هست که با ماژول سخت افزاری کیا به سرور ثبت احوال متصل هستند فقط بعد از درج کد ملی و مشخصات خاصی از روی کارت ملی ، تصویر سیاه و سفید بدون عکس از کارت ملی شخص رو نمایش میده .
این حالت که کدملی رو شما بزنی و کل فیهاخالدون طرف رو تو صفحه وب بدون لحاظ موارد امنیتی به نمایش بگذاره خیلی خطرناکه البته برای صاحب سایت .
بخش خصوصی مجوزی نمیتونه بگیره که با کد ملی بتونه اطلاعات رو ببینه و اعتبار سنجی کنه .
-
-
September 6th, 2017, 21:38
عضو جدید
سلام
پروژه به کجا رسید ؟
ایا امکان ارائه api هست ؟
-
-
September 8th, 2017, 00:34
عضو دائم