خیلی ممنون از راهنمایی خوبون بله مشکل یاسر جان انگاری یه چیز دیگه هست انشالا مشکلشون حل شه یاسر جان از پسرای گل روزگاره مشکلی بود بگید تا دوستان کمک کنن با تشکر از همه تون
خیلی ممنون از راهنمایی خوبون بله مشکل یاسر جان انگاری یه چیز دیگه هست انشالا مشکلشون حل شه یاسر جان از پسرای گل روزگاره مشکلی بود بگید تا دوستان کمک کنن با تشکر از همه تون
ببینید دیتاسنتر المان با ایرانیا حالا نمیدونم لج هستن مشکل دارن چی دارن رو نمیدونم . بنده 4 ماه پیش سرور های که هزینه کلا 2 میلیون بود رو برام بست علتش چی بود ؟؟!!!
علتش این بود هزینه سرور نهایتش 4 روز بعد میخواستم تمدید کنم که پول تبدیل به یورو بشه اما سریعا حذف کردن سرور رو
اواخر هم یک سرور داشتیم بدون ستاپ بود و بخاطر جریمه ای که زده بود براش سرور من رو هم بستن تمامی این اتفاقات روی پنل ایرانی انجام شد .
بعد از مدتی دوباره به اقدام به دریافت کردم البته با پاسپورت ملیت نیویورک و از اون به بعد با بنده خیلی خوب رفتار میکنند شاید در روز 10 بار درخواست لارا کردم و نباید بهم لارا میدادن ولی بهم دادن به صورت رایگان
نمیدونم چرا ولی با ایرانیا کمی انگار مشکل دارند حتی 2 تا پنل دیگه ایرانی دوستان بنده رو مسدود کردن . واقعا دیتاسنتری نیست که اخلاق خوب و مشتری پسندی داشته باشه ...
دیتاسنتر ovh واقعا رفتار خوبی داشتن متوجه شدن بنده ایرانی هستم اما بعد 3 روز هزینه سروری که خریداری کرده بودم عودت دادند و گفتن با شخصی که در کشور ایران نیست اقدام به دریافت سرور کنید
سطح برخورد این دیتاسنتر با مشتریان شبیه به دست فروشای لب خیابونه:|
اصلا گیریم ایرانا بد و فلان، دیگه با این نوع حرف زدن که ایرانا رو بدتر نمی کنن، خودشون رو غیر حرفه ای نشون میدن
درود
در ارتباط باشید !
از آمریکا میتونیم پنل بدیم + شخص هم موجوده
موفق باشید
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
میگم نمیشه یه شکواییه بنویسیم بدیم دست وزارت ارتباطات تا باهاشون مذاکره کنن اینطوری که نمیشه الان کلی ایرانی از المان سرور دارن شاید برای خیلی ها جابجای یا این مشکلات فاجعه اور باشه اگر با ایرانی ها مشکل دارن یبار اول کار بگن ما خدمات به ایرانی ها نمیدیم یا اگر پذیرفتن خدمات رسانی کنن بچه بازی شده کارای هتزنر خیلی مسخره هست هر کی تو اینستا گرامه بره تو پیج واعظی اعتراض کنه
ویرایش توسط entel : August 10th, 2017 در ساعت 00:49
چقدر با لحن بدی صحبت میکنند این آلمانی ها! and that's it ...
شما مشخص نیست مشکلتون با دیتاسنتر چه چیزی است. تیکت هایی که برای شما ارسال نموده اند در ارتباط با هویت ایرانی شما نیست. یا پرداخت هایتان مشکل داشته است یا مشخصات پنل شما صحیح نمی باشد. به چه علت پشتیبان هتزنر صحبت از کشور اتریش میکند؟ لطفا این مورد را شفاف سازی کنید.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
مشکل رو پیدا کردیم مثل اینکه تشابه اسمی در پنل پیش اومده !
اتریش پرداخت کننده بوده مثل اینکه تماس گرفته بخاطر پنل دوم که مشابه بنده مسدود شده
- - - Updated - - -
اگر ابیوز داشتیم که خوب بود از دیروز پیگیر این امرم فعلا تونستم یه سریش رو حل کنم ولی میگن یک ایرانی با ۱۴ اکانت متفاوت به ما بدهکاره . مثل اینکه همکاران دارن سود جویی میکنن و ما توی این دردسرا افتادیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)