-
June 21st, 2009, 21:59
عضو انجمن
پاسخ : یک سوال در رابطه با تحریم

نوشته اصلی توسط
milad_67_47
ای بابا دست من که نیست تغییر پنل بدم من تازه فهمیدم کنترل پنل ب جز سی پنل هم هست اصلا من فکر میکردم سی مخفف کنترل هست کلا تو هاست همین یه کنترل پنل هست shell acces هم اولین باره اسمشو از شما شنیدم
پس فعلا هیچکاری از دستتون بر نمیاد جزء اینکه صبر کنید تا پشتیبانتون درست کنند.
موفق باشید
-
-
June 21st, 2009 21:59
# ADS
-
June 21st, 2009, 22:44
سلام.
راجب این مشکل بنده قبلا با مسول این هاستینگ صحبت کردم.
ظاهرا در حال تلاش برای رفع تحریم هاستند.
سی پنل بهشون گفته که دامین ها با پسوند .ir رو دلیت کنن مشکل حل میشه.
این شرکت از شرکت های معتبر پس لطفا این جوری راجبشون صحبت نکنید.
موفق باشید
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
-
-
June 21st, 2009, 23:47
ما که چیزی بدی نگفتیم ما سوال کردیم بقیه هم گفتن حداکثر 24 ساعته حل میشه شرکتی معتبره که سریع رفع مشکل بکنه نه این که ...معنی معتبر رو هم فهمیدیم ضمن اینکه من اصلا اسمی نیاوردم اگر هم چند نفر فهمیدن به خاطر این بود که تو پست اول یه جا گاف دادم که پاک کردم برخورد این شرکت تو ایمیل و تلفن خیلی خوبه ولی به نظر این جا اصلا خوب پشتیبانی نکرد
حالا به نظر شما دلیت کردن دامین های آی آر در یک شرکت معتبر چند ماه یا سال طول میکشه؟ مال ما دات .کامه
ویرایش توسط milad_67_47 : June 21st, 2009 در ساعت 23:51
دلیل: غلط
-
-
June 22nd, 2009, 02:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ask
مگه مشتری مسخره هست یا سرور شخصیشونه که بشینن چند ماه مذاکره کنن هزینه خاصی هم که براشون نداره مگر شما در جریان کار این شرکت هستید ملت هاست عزیز ؟
من الان خودم تو این انجمن و چندتا جا دیگه تحقیق کردم اینا دیتا سنترشون امریکایی هست کارو نت این ممکنه باعث بشه مشکل حل نشه؟
یه مورد دیگه مثل این تو تحریم اگر فارس و پارس و پرشین و ایران و ... تو اسم شرکت باشه گیر میدن که متاسفانه در مورد این شرکت صادقه
من که حدس میزنم اینا کارشون بیخ داره و هاست شما درست یشو نیست

نه من اطلاعی ندارم
شما سوال کردید من هم عرض کردم ممکنه یکی از این دلایل باشه
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
-
-
June 22nd, 2009, 07:10

نوشته اصلی توسط
ask
مگه مشتری مسخره هست یا سرور شخصیشونه که بشینن چند ماه مذاکره کنن هزینه خاصی هم که براشون نداره مگر شما در جریان کار این شرکت هستید ملت هاست عزیز ؟
من الان خودم تو این انجمن و چندتا جا دیگه تحقیق کردم اینا دیتا سنترشون امریکایی هست کارو نت این ممکنه باعث بشه مشکل حل نشه؟
یه مورد دیگه مثل این تو تحریم اگر فارس و پارس و پرشین و ایران و ... تو اسم شرکت باشه گیر میدن که متاسفانه در مورد این شرکت صادقه
من که حدس میزنم اینا کارشون بیخ داره و هاست شما درست یشو نیست

سلام
دوست عزیز موضوع تحریم cPanel هیچ ارتباطی به دیتا سنتر Caro ندارد و این موضوع توسط شرکت cPanel انجام می شود و فرقی بین دیتا سنتر ها چه در آمریکا و چه در اروپا در این مورد وجود ندارد .
-
-
June 22nd, 2009, 07:14

نوشته اصلی توسط
milad_67_47
ما که چیزی بدی نگفتیم ما سوال کردیم بقیه هم گفتن حداکثر 24 ساعته حل میشه شرکتی معتبره که سریع رفع مشکل بکنه نه این که ...معنی معتبر رو هم فهمیدیم ضمن اینکه من اصلا اسمی نیاوردم اگر هم چند نفر فهمیدن به خاطر این بود که تو پست اول یه جا گاف دادم که پاک کردم برخورد این شرکت تو ایمیل و تلفن خیلی خوبه ولی به نظر این جا اصلا خوب پشتیبانی نکرد
حالا به نظر شما دلیت کردن دامین های آی آر در یک شرکت معتبر چند ماه یا سال طول میکشه؟ مال ما دات .کامه

دوست عزیز در صورتی که اشکال برای یک سرور باشد بله امکان اصلاح آن طی 24 ساعت وجود دارد ولی وقتی تعداد سرورها زیاد می شود متاسفانه این کار زمان می برد. من از شما خواهش می کنم که در این مورد صبور باشید و اجازه بدهید تا شرکت مورد نظر اشکال را به ترتیب و به بهترین شکل ممکن حل کند . موضوع cPanel برای خیلی از افرادی که در زمینه هاستینگ کار می کنند پیش آمده است و دوستان به خوبی می دانند که این موضوع بایستی به صورت دقیق پیگیری شود
-
-
June 22nd, 2009, 07:18

نوشته اصلی توسط
melathost
نه من اطلاعی ندارم
شما سوال کردید من هم عرض کردم ممکنه یکی از این دلایل باشه
ملت هاست عزیز
من فکر می کنم خود شما هم تجربه مشابه این موضوع تحریم را داشته اید و فکر نمی کنم که درست باشد در این مورد به این صورت در مورد شرکت مذکور صحبت کنید
با تشکر
-
-
June 22nd, 2009, 10:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Nikan
ملت هاست عزیز
من فکر می کنم خود شما هم تجربه مشابه این موضوع تحریم را داشته اید و فکر نمی کنم که درست باشد در این مورد به این صورت در مورد شرکت مذکور صحبت کنید
با تشکر
با سلام
nikan عزیز پست من را به دقت بخوانید
نوشته ام ممکن است شرکت مورد نظر در حال مذاکره با سی پنل باشد وبه همین دلیل طول کشیده باشد

نوشته اصلی توسط
melathost
milad_67_47 عزیز به هیچ وجه خرید لیسانس 1 ماه طول نمیکشه
شاید شرکت مورد نظر در حال مکاتبه با سی پنل هست برای رفع تحریم
و بخاطر همین تا الان کاری انجام نداده
با تشکر
ویرایش توسط MelatHOST : June 22nd, 2009 در ساعت 10:10
بزرگواری آن است که هرگز از بالا به کسی نگاه نکنی مگر آنکه بخواهی او را از زمین بلند کنی !
-
-
June 28th, 2009, 14:15
خوب این هاست ما رکورد شکست در تحریم سی پنل دیگه من خسته اینقدر هر روز رفتم چک کردم
این کسی میدونه این شرکت هم که ظاهرا اینجا طرفدار زیاد داره چی کار داره میکنه
هنوز مشغول دلیت کردن 4 تا دامین آی آر هسنتد!!!!!!!!!!!!!
مذاکرات با اروپا و آمریکا به کجا کشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما تقصیر بی بی سی و وی او ای هست!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا اگر کسی بلده به این بنده خدا ها کمک کنه ثواب داره
من دیگه بیجا میکنم از این شرکت و همین طور سی پنل سرویس بگیرم
-
-
June 28th, 2009, 14:23
سلام
من شنیدم که گویا تا حد زیادی از اشکالات حل شده است و یا در حال رفع است.
-