-
July 29th, 2017, 15:18
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی ssd

نوشته اصلی توسط
PIran
اصلا نمیخوایم از کنترل پنل استفاده کنیم. یه سایت و چند تا سرویس روی وی پی اس قراره بارگذاری بشن.
تیم ما تا الان شاید 20 تا سایت و سرویس مختلف رو روی وی پی اس ارائه کرده و احساس میکنم اطلاعاتمون کافی باشه اما تا الان نیاز نشده که مثلا سرویس از ایران بگیریم یا هارد اس اس دی داشته باشه.
هیچوقت هم از هاست اشتراکی استفاده نکردیم.
اگه موردی هست که احساس میکنید نیازه بنده اطلاع داشته باشم بفرمایید. خوشحال میشم.
جناب ashdata آیا سرویس شما از داخل ایران هست؟
مهندس، بهتر است همیشه از افراد با سابقه و شرکت خریداری کنید.
روی دیتاسنتر پارس انلاین اگر مدیریت منابع سرور اختصاصی به خوبی باشه نه مشکل ترافیک دارید نه هارد ssd
اما ازا ونجا که احساس میکنید اطلاعات کاملی دارید من بهش احترام میذارم.
اگر سرور خارجی مد نظر دارید ssd
آلمان مورد تایید شما هست ؟
و برای اون سایت ، cms سایت ها چیه ؟ اختصاصی هستن ؟
بدون کنترل پنل بالا اوردنشون یکم براتون دردسرساز نیست ؟
شماره بنده : 02188109322
تلگرام @a_aligoli
خوشحال میشم گفتگویی داشته باشیم.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2017 15:18
# ADS
-
July 29th, 2017, 15:30
جناب aligoli عزیز من نمیگم اطلاعاتم کامله. اما اینقدر کم تجربه نیستم و مطمئن باشید خوشحال میشم از تجربیات شما و سایر دوستان استفاده کنیم. به خاطر همینم اینجا تاپیک باز کردیم که از راهنمایی های شما استفاده کنیم.
cms ما اختصاصی هست. همیشه هم از cms های خودمون استفاده کردیم. هیچوقت کنترل پنل نداشتیم. از اون نظر اصلا مشکلی نداریم. کلا کارمون همینه.
فقط در مورد این کیس خاص به دلیل حساسیت خود مشتری ترجیح میدیم از هارد ssd و سرویس داخل کشور استفاده کنیم که سرعت لود سایت و سرویس های جانبی اون برای کاربران داخل کشور بالا باشه و در مواردی که دسترسی به سرویس اینترنت خارج از کشور مشکل داره سرویس ها آپ باشن. . حالا اگه سرویس خارج از کشور بود و پینگ خوبی به ایران هم داشت اما سایر ویژگی ها رو داشت من با مشتری صحبت میکنم شاید رضایت داد.
قبلا سرویس هایی از آلمان و هلند و حتی ایران هم داشتیم که مشکلی نبوده و مشتری هم راضی بوده. اما به خاطر متفاوت بودن کار ترجیح میدیم این یکی ویژگی هایی که عرض کردم رو داشته باشه.
-
-
July 29th, 2017, 15:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
PIran
جناب aligoli عزیز من نمیگم اطلاعاتم کامله. اما اینقدر کم تجربه نیستم و مطمئن باشید خوشحال میشم از تجربیات شما و سایر دوستان استفاده کنیم. به خاطر همینم اینجا تاپیک باز کردیم که از راهنمایی های شما استفاده کنیم.
cms ما اختصاصی هست. همیشه هم از cms های خودمون استفاده کردیم. هیچوقت کنترل پنل نداشتیم. از اون نظر اصلا مشکلی نداریم. کلا کارمون همینه.
فقط در مورد این کیس خاص به دلیل حساسیت خود مشتری ترجیح میدیم از هارد ssd و سرویس داخل کشور استفاده کنیم که سرعت لود سایت و سرویس های جانبی اون برای کاربران داخل کشور بالا باشه و در مواردی که دسترسی به سرویس اینترنت خارج از کشور مشکل داره سرویس ها آپ باشن. . حالا اگه سرویس خارج از کشور بود و پینگ خوبی به ایران هم داشت اما سایر ویژگی ها رو داشت من با مشتری صحبت میکنم شاید رضایت داد.
قبلا سرویس هایی از آلمان و هلند و حتی ایران هم داشتیم که مشکلی نبوده و مشتری هم راضی بوده. اما به خاطر متفاوت بودن کار ترجیح میدیم این یکی ویژگی هایی که عرض کردم رو داشته باشه.
خوبه
ما میتونیم بهتون ارایه کنیم.
سرویس های ما از ایران به المان پینگش 90 هست. به نظرتون اوکی هست ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2017, 15:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
PIran
سلام دوستان وقتتون بخیر.
چند روزی هست که شدیدا گیج شدم از بس که دنبال یه شرکت معتبر که بتونه یه vps مورد نظر ما رو ارائه کنه میگردم. یه سری شرایط مهم مد نظرم هست که عرض میکنم
1. معتبر بودن شرکت ارائه دهنده سرویس
2. کیفیت و امنیت خیلی بالا (هم آپتایم و هم امنیت بالا مثلا ddos protection سخت افزاری و ... )
3. هارد ssd داشته باشه vps (حداقل 70 گیگ)
4. پردازنده هم 2 هسته یا بالاتر
5. پهنای باند بالا
6. ترجیحا سرویس از داخل ایران باشه.
رم درخواستی حداقل 2 هست که با توجه به قیمت ممکنه بیشتر هم درخواست داده باشه. قیمت هم در اولویت آخر قرار میگیره و بیشتر کیفیت , امنیت و واقعی بودن منابع هست که ملاکه.
vps هم قراره برای راه اندازی سایت استفاده بشه.
با تشکر
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..
آدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
-
تعداد تشکر ها از mamalak به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2017, 15:46

نوشته اصلی توسط
PIran
سلام خدمت شما دوست عزیز و گرامی!
سرویس مورد نظر شما از ایران در دو دیتاسنتر زیر ساخت و آسیاتک قابل ارائه میباشد!
Ram = 4 Gb Hard = 100 GB SSD PRO Cpu = 2 Core Ekhtesasi Trafic = Unlimit Port = 1Gbits Datacenter = Iran / Asiatech
ترافیک نامحدود برای میزبانی وب قابل ارائه میباشد ، نصب و راه اندازی اولیه رایگان! ، لایسنس سی پنل کاملا رایگان!
هزینه ماهانه سرور 65 هزار تومان | خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2017, 19:08
عضو انجمن
با سلام و عرض احترام
قابل ارائه می باشد.
با یک تراکنش مالی 1000تومانی به درگاه ما ارائه سرویس تست نیز ممکن می باشد.
دیتاسنتر شهراد
http://Clients.FireServer.ir/register.php
فایرسرور | تحویل سرور مجازی آنی در VMware ESXI
دیتاسنتر : شاتل منطقه پیام | آسیاتک برج میلاد | هتزنر آلمان
-
-
July 29th, 2017, 19:16
عضو انجمن
سلام ، سرورهای نیمه اختصاصی ما :
https://lasterloc.com/%D8%B3%D8%B1%D...7%D8%B1%D8%AC/
منابع اختصاصی همراه با هارد SSD ، همراه با 20 درصد تخفیف دایم ، درصورت تمایل با پشتیبان سایت جهت مشاوره گفتگو کنید.
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
July 29th, 2017, 19:39
عضو دائم
با سلام و احترام
در صورتی که هنوز تهیه نکردید پلان زیر از دیتاسنتر افرانت در ایران با هارد های SSDPro.
سی پی یو : 4 هسته
رم : 4 گیگ
هارد : 70 گیگ SSDPro
پهنای باند : نامحدود
کنترل پنل رایگان : Cpanel Or Plesk Or Directadmin
لایت اسپید رایگان .
پورت : یک گیگابیت
کانفینگ و مدیریت رایگان
ماهیانه : 90000 تومان .
مشاوره 03158134205
http://billing.asrhosting.com
ویرایش توسط asrhosting : July 29th, 2017 در ساعت 19:41
-
-
July 29th, 2017, 19:56
با سلام.
دوستان با مبلغ حدود 120 هزار تومان ماهیانه (یه مقدار کمی نوسان هم داشته باشه مشکلی نیست) چه آفری در ایران میتونید به بنده ارائه بدید؟
با تشکر.
ویرایش توسط PIran : July 29th, 2017 در ساعت 19:59
-
-
July 29th, 2017, 20:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
PIran
با سلام.
دوستان با مبلغ حدود 120 هزار تومان ماهیانه (یه مقدار کمی نوسان هم داشته باشه مشکلی نیست) چه آفری در ایران میتونید به بنده ارائه بدید؟
با تشکر.
سلام .
تماس بگیرید : 03158134205
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید