امکان ارائه پنل مجزای دامنه به کاربر فراهم شد
پنل دمو نداره، شامل تمامی امکانات کامل میباشد .
در حال حاضر امکان دریافت پنل برای نمایندگان به صورت خودکار از طریق سایت فراسو وجود دارد ، اواخر این هفته ماژول whmcs نمایندگان نیز آپدیت میشود که کاربر شما به راحتی بتواند دسترسی پنل دامنه را دریافت و از آن پس به پنل مجزا نیز دسترسی داشته باشد .
- - - Updated - - -
تصویر از صفحه مدیریت سمت کاربر ، یک دامنه ثبت شده در whmcs
تصویر صفحه اصلی پنل مجزای دامنه
![]()
ویرایش توسط faraso : September 10th, 2017 در ساعت 18:02
سلام . دو سال هست که از سرویس های فراسو استفاده میکنم ، این پنل ریسیلری ثبت دامنه بین المللی رو هم تست کردم، خیلی خوب و کار راه انداز و مطمئنه .
میتوایند از این لینک تغییرات و آپدیتهای پنل نمایندگی فراسو را مشاهده کنید
https://www.faraso.org/internation-d...panel-version/
- - - Updated - - -
با سلام تشکر از شما همکار گرامی
سلام
واقعا پیشرفت خیلی خوبی فکر میکنم در حوزه دامنه های بین المللی بوده است . من چند تا از دامنه هام رو الان داشتم انتقال میدادم به این ریجسترا جدید که توسط فراسو ارائه میشه کلا یک حس جدیدی بود .
قبلا موقع انتقال اصلا معلوم نبود که وضعیت به چه صورت هست ، اگر هم راهی بود به سادگی حال حاظر نبود .
خسته نباشید به تیم فراسو میگم ، به امید پیشرفت روز افزون بیشتر + خداقوت
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
تشکر از شما در تلاش هستیم تا حد امکان روند امور دامنه توسط خود کاربر به طور کامل قابل انجام باشد و باز پشتیبانی را از شرکت خدمات دهنده کم تر نماید ، همچنین امکانات ارائه شده سمت ارائه دهنده سرویس به قدری کامل باشد که نیاز به ارتباط با پشتیبانی ما نداشته باشد و تمامی اومور رو نماینده ما بدون تاخیر جهت پرسش و پاسخ خودش انجام دهد .
تا به این مرحله عمده این هدف تحقق یافته و مدام در حال کار و افزایش امکانات پنل جهت سهولت نمایندگان و کاربران هستیم .
نسخه جدید ماژول
ماژول نسخه آخر نمایندگان امکان ارائه پنل مستقیم به کاربران شما را دارست و امکانات دیگر که در صفحه مربوطه توضیح داده شده است نمایندگان محترم با بروزرسانی ماژول میتوانند از این امکانات استفاده نمیایند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)