ملت باید چیکار کنن همه جا رو میبندن پس کدوم درگاه قانونیه اصلا قانونی وجود داره تو این مملکت
ملت باید چیکار کنن همه جا رو میبندن پس کدوم درگاه قانونیه اصلا قانونی وجود داره تو این مملکت
تا وقتی که بختکی به نام کارگروه فیـــلترینگ هست وضع همینه.فردا بیایید بانک های خودتون و سایت های مداحی رو هم فیـــلتر کنید...
برای من زرین پال فیل نیست نت مخابرات
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
گویا فعال هست چون برای من چندین تراکنش ثبت شده و کد تراکنش خورده
ویرایش توسط ourweb : July 8th, 2017 در ساعت 02:21
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
باز چی شده ؟
علت اصلی قضیه چیه ؟ فروش محصول در تلگرام ؟
ایران کشور آزادیه هر کی هرکاری دلش میخواد میکنه قانونم میاد بقیه رو محدود میکنه![]()
من از آرین پال سرویس دارم. مشکلی نداره.
هدف **لترینگ این هست که هر کس به دلایل واهی از ملت پول نگیره. بالاخره باید نظارتی باشه.
نباید همیشه از دیدگاه فرد ذینفع نگاه کرد. فرض کنید یه بار شما متضرر شید. اون وقت میگید چرا نظارت نمی کنند روی درگاه ها.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
سلام و احترام
***** شدن مجددا این درگاه ها توسط کارگروه مصادیق خودسرانه بوده و بدون اطلاع
جمعی از دوستان و فعالان این حوزه در حال پیگیری می باشیم تا این مشکل یکبار برای همیشه حل شود
photo_2017-07-08_04-14-34.jpg
photo_2017-07-08_04-59-53.jpg
من #کارآفرینم_*****_نکنید
@cafeWMbot
https://t.me/newway2pay
هاست لینوکس حرفه ای | هاست لینوکس معمولی و ارزان
درگاه پرداخت اینترنتی دایرکت پی | DirectPay.iR
شرکت مازند میزبان خزر - ثبت 2752
01135289038
یکی از اولین مخالف درگاه های پرداخت خودم بودم.
ولی وقتی همه گیر شد - ما هم استفاده می کنیم. می تونند اعلام کنند مثلا تا شهربور حداکثر می تونید از این درگاه ها استفاده کنید ... بعدش ممنوع شه.
توی این کشور و خیلی کشورها از خیلی راه ها خلاف می کنند ، راهش پاک کردن صورت مسئله نیست.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
یعنی جمعه روز ***** کردن است ؟
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)