ویرایش توسط Kian : June 16th, 2017 در ساعت 15:50
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
سلام و درود.
فکر کنم این خبر به ایران سایبر نیوز رسیده بود.اما چون لینک ها تکراری بودند ثبت نشده و لینک معتبر نداشتند.همچنین چند سایت ایرانی هم زده شده بود؟؟؟؟که سایت ایرانی اشتباه بود.
اما در کل,کار خوبی کردن.بهترین کار همینه و همچنین کارهای بیشتر.البته به شرطی که چند نفر پای امنیت ملی رو وسط نکشن که برای این هکرها دردسر شه.
موفق و پیروز باشید.
آقای جهان شاهی مرسی
ویرایش توسط s_s_sos2003 : September 5th, 2017 در ساعت 10:48
برادر همین افکار ها هست که داعش و طالبان به وجود میان (جنگ پروریی و فاشیسم) . چون تهمت میزنند انها را بکشیم و کشورشان را نابود کنیم درسته ؟ شما از هیتلرم بدتر میشید اگه بهتون قدرت بدن جسارت منو ببخشید رک حرفمو زدم
دوست عزیز همچین کارهایی واسه ادم افتخار نمی آفرینه شما اخبار در روز مطالعه میکنی ؟
واسه موردی که به الکسا اشاره کردید . اکثرا سازمان های دولتی سایت هاشون رنک انچنانی ندارن . اونم مربوط میشه به بازدید کمشون و رعایت نشدن استاندارد های طراحی وب و تولید نکردن محتوا و هزاران دلیل دیگه .
من مخالفم چون به هر حال جلوی این کارو نمیشه گرفت بلاخره یک سری بچه پشت برده وجود دارن ، از نظر من این کار ها تنش هارو بیشتر و موجب فعالیت های بر علیه ایران در شبکه های اجتماعی میشه .
هک کردن یک عمل اخلاقی است نه ابزاری برای تخلیه هیجانات . ولی خب کسی متوجه نمیشه الان فرد با خودش فکر میکنه با یک دیفیس ساده کمر عربستان سعودی رو از وسط دو تیکه کرده![]()
از طرفی نمیدونه خلاصه چهار تا مث اون هستن که جواب این کارو بدن هرچی این کار ادامه پیدا کنه وضع بدتر میشه چون لج و لج بازی هست و در این حالت به نظرم اصلا برنده ای وجود ندار گرچه وجودم داشته باشه چیزی براش به عنوان دستاورد از این پیروزی وجود نداره .
پشمک حاج عبدالله !
احسنت !
همین که یک خورده روابط دارن عادی میشن یک سری ها دنبال اینن که چوب لاچرخش کنن .
http://iqna.ir/fa/news/3638557/%D9%8...AA%D8%A7%D9%86
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1...A7%D8%B3%D8%AA
ویرایش توسط Cr0w : September 6th, 2017 در ساعت 22:30
My mother told me I'd grow up to be a good man
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)