سلام.من میخواستم وی پی اس بخرم تو قسمت ها چی بنویسم؟من تازه کارم میخوام خودم رو مستقیما وارد قضیه کنم و آموزش های مفید شما استفاده کنم تا یاد بگیرم.
نام هاست: eg. server1(.yourdomain.com) NS1 Prefix: eg. ns1(.yourdomain.com) NS2 Prefix: eg. ns2(.yourdomain.com) کلمه عبور اصلی Root:
آقا دست خوش خیلی حال دادی .فقط میشه بگی منی که از کس دیگه وی پی اس میگیرم. رم 1 مثال. میتونم دو تا کنم 512 شه مثال؟ این گذینه های آموزش بالا که تو VMware vSphere Client من نبود وفتی رفتم![]()
درود
شما سرور مجازی با رم 1 گیگ دارید
این سرور مجازی قابل مجازی سازی نیست.
اون پنل vmware هم که در اختیار دارین فقط برای خاموش روشن و ریست دادن سرور هست
============================
برای مجازی سازی و فروش سرور باید سرور اختصاصی خریداری کنین
روی سرور اختصاصی مجازی سازهای مختلفی میشه نصب کرد که پرکاربرد ترینش vmware هست
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
آره فهميدم .مرسي. مدير سرور هم همينو گفت مدير سرور آي پي يوزر و لينك دانلود اين بر نامه وي ام ور رو ميده يا همين VMware vSphere Client كه نصب دارم وقتي برم تو گذينه ها اضافه تر ميشن و من ميتونم پارت بندي كنم؟
آموزش كنسول دادان به مشتري هم ميشه به صورت تصوير بذارين؟
شايد كاربري بخواد ويندوز عوض كنه
الان دیگه اکثرا برای خاموش - روشن -ریست - شات داون - ساسپند از نرم افزارهای تحت وب استفاده میکنند.به این شکل که دکمه های مربوطه درون پنل کاربری مشتریان قرار میگیره
در مورد پارتیشن بندی هم در مراحل نصب ویندوز این امکان وجود داره
بستگی داره تا چه حد بهتون دسترسی داده بشه
اگه دسترسی برای تعویض ویندوز داشته باشین ، بله میتونین پارتیشن بندی هم انجام بدین
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
سلام.
دوستان من برنامه رو دانلود کردم.
ولی نمیدون ای پی و یوز پسوردو از کجا بیاری؟ ی راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر از محسن که واقعا واسه آموزش تصویری ساحت وی پی اس وقت گذاشته امید وارم ما هم بتونیم به زودی کمک کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)