دوست عزیز اصلا بحث این حرفها نیست. وقتی شما میخوایی حسابت رو وریفای کنی حساب بانکی ازت میخواد و دوتا deposit به مبلغ کمتر از یک پوند (برای آمریکا کمتر از یک دلار) از حسابتون بردمیدارن بعد میگن باید این دوتا رقم رو بنویسید تا حساب وریفای بشه!
بعد چه شکلی شما با حساب مجازی و فرضی اینکار رو میکنی ما موندیم!
یه چیز دیگه این که حساب از طریق خریدار چک نمیشه. پی پال چک میکنه اگه حساب به قول شما فرضی باشه اصلا نمیتونید از اون استفاده کنید چون تا حساب وریفای نشه طبق اون راهی که بالا گفتم شما نمیتونید از اون حساب استفاده کنید!
ویرایش توسط s.w.a.t : December 24th, 2010 در ساعت 19:50
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
این کار شدنیه ولی مشکلی که اینجا هست اینه که یک زمانی این حربه ها کار ساز بود، الان پیپال خیلی چیزهای دیگه علاوه بر کارت از شما میخواد
یک مدت که بگذره کارت شناسایی و ... هم میخواد
حتی برای اونهایی که با مشخصات امریکایی اکانت ساختن بسیار سختگیرتره، و باید تلفن و آدرس هم وریفای بشه و شماره شناسایی امریکایی لازمه که فقط کسانی که گرین کارت دارن میتونن این شماره رو داشته باشند
ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
این امری که دوستون میگن
2 دلار و یک دلار
کسر میکنه
برای ویزاکارت و مستر و غیره است
حساب بانکی چنین مواردی نمیخواد و
چک نمیکنه
ماهان هاست، انتخاب حرفه ای ها
فروش درآمد ارزی Paypal (زیر قیمت بازار و بدون کارمزد)
نمی دونم این چه اخلاقیه ما ایرانیا داریم
تا یه تایپیک میاد 100 نفر ادم بیکار میان هی نظر الکی پست می دن بعد میان می گن اقا من قدیمیم فلان تا پست دارم در صورتی که هیچی تو استین ندارن
منخودم این حساب بانکی رو یوز کردم و حرف هیچ کدوم این حرفا رو قبول ندارم من خودم این حساب رو میفروشم
الان اگه دوستی شک دارمی تونه بره تو سایتم ببینه دکمه دونیت تو سایت با همین پیپال اوکی شده یکی دو نفر از بچه های پرشین تولبز که کلی تو فروم فروش سرور و هاست دارن با من کار می کنن و با همین پیپیال تا 600 تا تراکنش داشتیم و مشکلی الان یه ساله نداریم
حرف اخر فروم رو با چت روم اشتباه نگیرید
TacTools
خوب اگه درست متوجه شده باشم شما یه حساب کذایی رو تو پی پل وارد میکنی و بعد هم با یه ویرا کارت اونو فعال میکنی که شک نکنه درسته؟
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
Vcc (ویزای مجازی امریکا )جهت ویرفای حسابی پی پال و غیره (قیمت 20 هزار تومان )
چند دلار شارژ داره؟
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
خیر اشتباه فرمودید
دو تا راه حل دارد برای ویرفای کردن که vcc و حساب بانکی (صفر) دلار دارد
به زودی فیلم ویرفای کردن پی پال ساخته میشود و در تالار گذاشته خواهد شد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)