سلام
سرتاسر ایران الا فعال است؟
سلام
سرتاسر ایران الا فعال است؟
مخابرات افر نامحدود را برگدونه این کارها پیش کشش
ویرایش توسط ali1232 : April 27th, 2017 در ساعت 15:13
زندگی زیبا با ارامش خاطر ما
احادیث امام زمان
سلام
در همه جای دنیا شما بر اساس سرعتت پول میدی اما در ایران شما هم به سرعت و هم به حجم باید پول بدید
متاسفانه تا زمانی که محدودیت حجمی باشه فایده ای نداره و هزینه زیادی داریم میکنیم
در فاز اول سرعت سرویس 16 مگ میباشد (sla) اما سرعت دریافت تا 50 مگ میباشد بنابراین اگه سرعت شما بین 16 تا 50 مگ باشه نرمال هست اما اگه زیر 16 بیاد میتونید شکایت کنید
هزینه هرگیگ اضافه هزارتومن هست که با مالیات و اینا نمیدونم چطور حساب کردن 1200 تومن
نکته خیلی مهم : هزینه کابل کشی داخل ساختمان برعهده خودتون هست اما اگه اپارتمان باشید و تمام همسایه ها از تانوما بخوان استفاده کنند خود مخابرات رایگان سیمکشی میکنه
نکته مهم دوم : بعضی مناطق فیبر فقط تا پست تلفن سرکوچه کشیده شده و خود کوچه هنوز به فیبر مجهز نشده در این شرایط به شما سرویس vdsl ارائه میکنند با همین شرایط 16 تا 50 مگ که بالا گفتم
اگر نیاز به فیبر داشته باشید یا باید صبر کنید مخابرات کل کوچه رو مجهز کنه یا همه ساکنین کوچه باید فرم درخواست تانوما پرکنند تا مخابرات نصب کنه
نکته بعدی اینکه تجهیزات قیمت پرت دارن میدن که اگه پورت فیبر میکروتیک با یک روتر بگیرید با 300 تومن جمع میشه
اگر سرویس 1000 مگ هم بدن وقتی حجمی باشه مفتش گرونه اگر میتونن نامحدود بدن یا حداقل از 2 شب به بعد نامحدود 100مگ بدن مثل ایرانسل که سه ساعت سرویس نامحدود داره از دو شب به بعد td/lteکه سرعتش هم محشره و نیازی هم به این همه دنگ فنگم نداره تمامی دانلودهام برای دو شب تا 4شب تنظیم میکنم و صبح که بیدار شدم تمام فایلها بصورت اوتوماتیک تو سیستمم هست سرعت دانلود هم 3مگ میده خیلی هم کافیمه و کارمو راه میاندازه به دوستان پیشنهاد میکنم کسانی که دانلود دارن زیاد td/lteایرانسل فعلا در حال حاضر گزینه خوبیه
هرچی شماره تو شیراز تو همه مرکز ها بود زدم نوشت امکانش نیست مسخره است به خدا
سرور مجازی فرانسه | تلفن: 02126294412
دوستان كجا بايد شماره رو چك كنيم كه ببينيم سرويس ميدن يا نه..؟!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)