فکر کنم آقا وحید از اتاق سرور دانشگاه اصفهان استفاده کرده بود
ولی نمیدونم چی شد که سایت رو انتقال دادند به خارج از کشور![]()
فکر کنم آقا وحید از اتاق سرور دانشگاه اصفهان استفاده کرده بود
ولی نمیدونم چی شد که سایت رو انتقال دادند به خارج از کشور![]()
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
سلام
من در اين مورد براي كار خودم تحقيق كردم، اين كار امكان داره از نظر راه اندازي يك يا دو سرور با پهناي باند بسيار كم و با اپ تايم حدود 80تا90%(تا چند وقت پيش در دفتر يكي از دوستان دو سرور بود كه با 3 تا خط adsl با پهنايي خيلي بالا از 3 شركت مختلف به اينترنت متصل بود و ماهي 300هزار تومان هزينه داشت سخت افزار هم با تمام امكانات تقريبا استاندارد 5 ميليون خرج داشت) تازه اين هزينه و اپ تايم كه ما داشتيم با كلي دوست و رفيق بازي در شركتهاي ارائه دهنده پهناي باند بود.
ولي اگر براي ارائه سرويس به مشتري بخواين نه به هيج وجه عملي نيست.
دليلش هم مشخصه: شركتهايي مثل پارس انلاين دارن اپ تايم 99% ميدن و كارشون هم كاملا استاندارد هست و پهناي باند هم كه نصف بيشتر پهناي باند ايران از اين شركت به دست مردم و شركتها ميرسه، و از همه مهمتر اينكه اينها يك سرمايه گذاري چند ميلياردي رو انجام دادن تا بتونن همچين امكاناتي رو فراهم كنند.
در نتيجه شما اگر سرورهايي در حد همون 2يا 3 تا سرور بخواين با اپ تايم 98 بايد ماهي بالاي 600 هزار تومان هزينه كنيد و هزينه هم معادل يك سال اجاره سرور بايد خرج خريد سخت افزار كنيد(سخت افزار لازم براي راه اندازي چند سرور استاندارد فقط خريد 2تا pc نيست اشتباه نكنيد)
پس اگر اسپانسري داريد كه يك هزينه اوليه چند ميليوني پرداخت ميكنه و ماهي هم 1 ميليون براي سايتش هزينه سرور رو ميده بدونيد كه از كاري كه ميخواد انجام بده اكاه نيست، شايدم پولش اضافه اومده و يا شايدم ...
با تشكر
با سلام دوست عزیز hamids68
به نظر من اگر شما میخوای استفاده معمولی در حد همون شرکتی که میگن 2-3 سرور با adsl بخواین میتونید راه اندازی کنید میتونی مثل یکی دوستای من یه نت 256 داره یه سرور کوچلو هم داره در کنارش.ولی اگر بخواین باهاش سرویس بدین اصلا نمیشه روش حساب کرد. مثلا شب سرور اپ بدونه هیچ مشکلی صبح بیدار میشی میبینی دیتا قطع است زنگ پشتبانی میزنی میگن فلان جا کابل پاره شده
باید بشینی تا یه ساعاتی درست شود.اگر بخواین حداقل هزینه هاتون هم بیاد پایین برو با شرکت هایی مثل لحظه ، افرانت ، پارس آنلاین و ... سرورت را خریداری کن و با خیال راحت کارت را انجام بده و فکر اینکه بخوای در محل کار و ... سرور داشته باشی را از سرت در کن چون خرجش به دقلش نمی ارزه. انتخاب با خودتون است
موفق و پایدار باشید
ممنون از همه دوستانی که جواب دادن توضیحات خوبی بود و از جنبه های مختلف بررسی شد
اگه قرار باشه این امکانات برای فقط یه سرور فراهم بشه از کجا میشه فهمید که چه مقدار پهنای باند لازمه ؟ 128 یا 256 یا 512....؟
اینکه پرسیدم چقدر پهنای باند لازمه برای این بود که پهنای باند برطبق نیاز سایت خریداری بشه و خواستم
که قائدشو بدونم مثلا اگه سایتی روزی 100 هزار نفر ویزیت داشت چقدر پهنا لازمه و اگه 10000 نفر بود چقدر
چون مشترک شاتل هستم و توی سایتشون دیدم که خدمات پهنای باند میدن ازشون پرسیدم میگه 1 مگ پهنای باند اختصاصی میده 800 هزار تومن .512 اون 500 تومن
سلام ...
حرف دوستمون navid7904 درسته!
اما یه چیزی اید بگم حتما"
شرمنده واقعا" من نیخوام آیه نا امیدی بخونم اما شما دارید ماهانه 1 میلیون هزینه میکنی!
با این هزینه سرور اختصاصی که از دیتاسنتر های خاج بگیری!
میتونی 24 گیگ رم و سی پی یو 1200000 جمع کنی + هارد 200 ترابایتو ....
آدم چرا باید به خودش سختی بیخود بده!؟!
نه میتونی 100% آپتایم شبکه تو برقرار و تضمین کنی نه چیزی... + 1000 تا خطر دیگه!
((( نظر شخصی بود )))))
قاعده ای نداره. کاملا به سایتت بستگی داره که چی به کجا باشه!!!!
بعضی سایت ها هستن آمار روزانه 2000 و فایل هاشونم که حجمش 20 مگ و ایناست رو هاست خودشون هست مطالبشونم طوری هست که کاربر به اون فایل ها نیاز داره و دانلود میکنه...
بعضی دیگر همون آمار با همون حجم فایل هایی دارن اما اون فایل ها تخصصی هست... در نتیجه تعداد محدود افرادی که نیاز دارند دانلود میکنند و مثال های دیگه. باید آلگوریتم کاری که میخواین انجام بدید دستتون باشه تا بتونید تقریبی مصرف پهنای باند رو محاسبه کنید.
با سلام
شما بايد با توجه سايتي كه داريد پهناي باند رو بسنجيد.
اگر توضيح بديد سايت در چه موردي هست بهتر ميشه توضيح داد.
ايا اين سايت الان روي سروري ديگري قرار داره يا هنوز راه نيفتاده؟
با تشكر
پسرم چرا جک میگی اگه isp ها پورت ۸۰ رو بستند پس چه شکلی العان داری سایت میبینی؟همه ی isp ها پورت 80 رو بستن
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)