-
December 29th, 2010, 19:45
پاسخ : آیا «فناوا» انتخاب خوبی برای وب هاستینگ میباشد؟
با تشکر از تمام دوستانی که نظر دادن بنده با توجه به شرایط خاص خودم تصمیم گرفتم از همین «فناوا» سرویس web hosting و domain بگیرم. مواردی که در این چند روزه در ارتباط با فناوا برخورد کردهام جهت اطلاع بقیه دوستان به شرح ذیل است:
۱- ارزانترین سرویس ممکن به علاوه دامنه دات کام شد ۳۰ هزار تومان.
۲- پشتیبانی تلفنی و تیکتی خوبی دارند. من که تا اینجا راضی بودم. تا حالا هر چند تا سوالی که پرسیدم جواب دادند.
۳- دامنهای که خریده بودم را به اسم خودشان ثبت کردهاند نه من. یعنی اگر who is بگیرید اسم و آدرس فناوا را میبینید نه اسم و آدرس من. که این برای من خیلی عجیب است و اصلاً نمیدانم این کار چقدر برای من دردسر یا خطر خواهد داشت.
۴- چون فعلاً فقط چندتا فایل html روی سایتش گذاشتم نمیتونم راجع به سرعتش نظر بدم.
۵- فناوا از نرمافزار Plesk استفاده میکند. کار کردن با Plesk برای من واقعاً عذاب آور است.
۶- همه کارهای خرید و تنظیمات را اینترنتی و تلفنی انجام دادم. حتی به فاکس هم نیازی نشد و این برای من خیلی خوب بود.
۷- وبسایتی که اونجا گذاشتم afsharm.com هستش. اگر دیدنش کمکی به تشخیص کیفیت هاست میکنه میتونید ببینید.
با تشکر از همه
-
-
December 29th, 2010 19:45
# ADS
-
December 29th, 2010, 21:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afsharm
با تشکر از تمام دوستانی که نظر دادن بنده با توجه به شرایط خاص خودم تصمیم گرفتم از همین «فناوا» سرویس web hosting و domain بگیرم. مواردی که در این چند روزه در ارتباط با فناوا برخورد کردهام جهت اطلاع بقیه دوستان به شرح ذیل است:
...
۳- دامنهای که خریده بودم را به اسم خودشان ثبت کردهاند نه من. یعنی اگر who is بگیرید اسم و آدرس فناوا را میبینید نه اسم و آدرس من. که این برای من خیلی عجیب است و اصلاً نمیدانم این کار چقدر برای من دردسر یا خطر خواهد داشت.
...
مشکل واسه اوناا میشه :دی....
اگر abuse بیاد (االبته چون هاست از خودشون گرفتید باید انجام بدید...پنل هم چون دست اونهاست باید انجام بدی... در هر صورت باید انجام بدی :دی) فقط تو سابقه اونا ثبت میشه ... نکته + همینه
اگر هم اختلافی پیدا بشه یا رنک سایت بالا بره ...میتونن بکشن بالا
-
-
December 29th, 2010, 21:12

نوشته اصلی توسط
komsboy_more
مشکل واسه اوناا میشه :دی....
اگر abuse بیاد (االبته چون هاست از خودشون گرفتید باید انجام بدید...پنل هم چون دست اونهاست باید انجام بدی... در هر صورت باید انجام بدی :دی) فقط تو سابقه اونا ثبت میشه ... نکته + همینه
اگر هم اختلافی پیدا بشه یا رنک سایت بالا بره ...میتونن بکشن بالا
میشه راجع به abuse توضیح بدین؟ من اصلاً نمیدونم abuse یعنی چی.
-
-
December 29th, 2010, 22:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afsharm
میشه راجع به abuse توضیح بدین؟ من اصلاً نمیدونم abuse یعنی چی.
نمیدونم محتوای سایت شما چی هست....
abuse در حقیقت شکایت هست...
مثلا یه سایت دانلود دارید که روش کرک و کیجن نرم افزار میزارید ..مثلا adobe photoshop
اونوقت امکان داره adobe از شما به دیتا سنتر اعلام شکایت کنه...
دیتا سنتر هم به شما زمان میده تا مشکل رو حل کنید...
اگر انجام نشه اکانت شما suspend میشه
امیدوارم متوجه شده باشین...
اگر سوالی هست در خدمتم
-