فرقی نداره که طرف سرور اختصاصی داره یا مجازی یا ریسلر فقط کارشو بلد باشه .
فرقی نداره که طرف سرور اختصاصی داره یا مجازی یا ریسلر فقط کارشو بلد باشه .
ویرایش توسط dr.host : March 21st, 2014 در ساعت 21:01
سلام
من خودم به شخصه توصیه می کنم که:
1- هاست داخل کشور بگیرید چرا که قانون خودمون هست و به همه چیزش دسترسی داریم.
2-به هیچ عنوان به رسلر های الکی که صرفا برای پول در آوردن هاست می فروشند اعتماد نکنید.
3- اگر سایتتون سود دهی دارد حتما براش VPS بگیرید اونم داخل کشور با پنل مناسب (DirectAdmin یا مشابه).
4- سعی کنید هر هفته یک بکاپ از دیتابیس بگیرید.
* برنامه نویسی تحت وب(php/MySQL)* برنامه نویسی تحت ویندوز(C Family)* برنامه نویسی سخت افزاری (Arduino)* برنامه نویسی موبایل (Android)
سلام
برای من یه سوال پیش اومده!
ریسلر با مستر ریسلر چه فرقی داره دقیقا؟؟!
ریسلر فردی است نسبتا محترم که خود را مالک سرور جا میزند و اقدام به فروش هاست نامحدود با قیمت 10 هزار تومان سالیانه می نماید و ناگهان جیم شده و پس از مدتی با نام جدید مجددا وارد عرصه هاستینگ می شود.
مستر ریسلر هم توضیح بده خوب...
با سلام خدمت استارتر تاپیک .
برای اینکه متوجه بشید یک میزبانی ایا معتبر است یا خیر می تونید از رتبه الکسا استفاده بکنید .
ادرس هر میزبانی رو در الکسا ببرید سپس رتبش وقتی معلوم بشه میفهمید طرف چند مرده حلاجه .
ما خودمون سایتو بردیم رویه مارال هاست الان پشیمونیم .
اما به خدا چیزی بهتر از طلاهاست ندیدمو نخواهم دید . یک چیز تکیه .
------
شاید بعضی دوستان بگن که الکسا معیار درستی برای سنجش کیفیت نیست ولی وقتی یک سایت رتبه برتر میاره در زمینه میزبانی حتما خیلی ها ازش خدمات گرفتم و اگر بد بوده باشه حتما تا الان سرو صداش تو انجمن ها پیچیده بوود مثل نت افراز که ترکید و اعتماد مردم از دست رفت . یا هاست ایران که هیچ پشتیبانی نداره و فقط پول هدر کردنه ....
--------
به نظره من الکسا برای سنجش کیفیت تا حدودی خوبه .
---
کسی که رتبش 3 رقمی در میزبانی هیچ وقت ریسلر نیت دوست من حتما یک سرور داره و حتما یک شرکت موفقی بوده است .
این معیار سنجش منه و شاید خیلی از دوستان مخالف چنین معیاری باشن اما برای من تا الان جواب داده .
شماره تماس جدید وی تایم - 09112126115
سلام من با نظرتون مخالفم من یه مدت با میهن وب هاست کار کردم واقعا داشت عذابم میداد ولی یه مدت با یک سایت هاستینگ کوچک کار کردم هر موقع مشکلی داشتم سریع جوابمو میدادن وپشتیبانی خوبی هم داشتن بگذریم که الان خودم سرور اختصاصی دارم و...
میهن وب هاست واقعا از این مورد استثناست
چون پشتیبانی صفره
نکس وان هاست
میزبانی وب | سرور مجازی | سرور اختصاصی
شماره تماس : 09372593007 | ای دی تلگرام : @kiaox
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)